antudose Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Salutare tuturor, Mi-am luat un Pajero din 96 motor de 3000 pe benzina cutie automata. Nu imi merge vitezometrul. La service mi-au spus ca probabil este stricat senzorul de pe cutia de viteze. Stie cumva cineva unde este acel senzor? In rest, ma bucur sa vad o activitate asa de mare in domeniul 4x4. Si eu mi-am luat masina ca sa merg off road sunt insa la la inceput - experienta zero ... Merci anticipat! Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Re: Vitezometru Pajero 3.000 cc din 96 Andrei, sa-l stapanesti sanatos! :h5 Si bine ai vent in aceasta comunitate virtuala si nu numai! Te-am ruga (daca vrei) sa treci cand ai timp si prin sectiunea "prezentare membri" sa spui cate ceva despre tine, sa-ti treci locatia la profil si sa citesti regulamentul forumului inainte de a posta! Multumim :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts