Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Iasi, 18 oct.

Klez

Postări Recomandate

Intrucat nimeni nu zice nimic (sunt undercover) am sa pun pozele compromitatoare de la iesirea din Iasi. Au participat:

Adi243- Toyota LDCruiser

Alcool - Aro 244 BV

Ama27 - Aro 243 BV

Cabestan - Aro 243 BV

Dan Sale - Suzuki Samurai

Rudy - Aro 244 L25

Klez - Mitsubishi Pajero

Robert Mancas - Toyota LDcruiser

Yety(Adi mic :D ) - Suzuki Samurai

Un domn mai in varsta cu familia cu un Galloper stock

Traseul nu-l stiu, dar a fost interesant. Pacat ca era uscat panamtul, pietre nu erau pt rock climbing, dar in schimb a fost voie buna... si cam multe masini :P

Daune: Yety a rupt 2 foi de arc pe fata dreapta, Alcool a rupt tot Aro-ul... adica doar caroseria... intr-un copac... Si cam atat, restul cateva zgaraituri acolo... de amintire :))

Pozele sunt facute de Rudy si inca cineva, asteptam si restul. Filmuletul e "compus" de Tudop, deci lui sa-i scoateti ochii pentru melodii :ha:

Poze aici:

http://picasaweb.google.com/rudy.kelu/Offroad18Oct2009#

http://picasaweb.google.ro/tudopp/Intil ... irectlink#

Filmuletul cu melodiile terorizante :P

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire Iasi, 18 oct.

:bravo :bravo :bravo Frumos!

Superbe masinutele :h5

Felicitari posesorilor de ARO pentru ca stim cit este de breu sa tii agregatele pe taxele astea :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

bravo bravo baieti pacat ca alcohol lo lovit,in rest super :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

:1 :bravo :1

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

Pare rau ca nu am fost si eu in teren ...

Oricum, ar trebui sa infiintam diverse premii speciale, cum ar fi:

*Cele mai rezistente geamuri de masina: Alcool, pt ca are caroseria indoita la maxim dar toate geamurile intregi, sarite din cheder doar :grin:

* Cea mai independenta suspesie: Rudy cu puntea lui fata si directie independenta de volan sau de roti :ha:

Link spre comentariu

Directia independenta e o inventie de ultima ora si reprezinta nenumarate avantaje in offroad :ha: :ha: :ha:

Cum ar fi: Roata din stanga merge in directia in care vrei tu sa mearga, se controleaza foate bine din volan, fara nici un stres. Roata din dreapta este intr-o continua cautare de aderenta, asemenea unui caine care cauta dupa miros. Ea, in timp ce se invarte, se misca independent de roata stanga, in orice directie si mai ales aproape la orice unghi. Multi si-ar dori asa ceva pe masini :happy

Una peste alta, Aro-urile s-au comportat foarte bine, degeaba mai caraie unii ca nu fac treaba in teren. Dar, toate astea, datorita pieselor de calitate dintre volan si scaun :1

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Klezule,am sa divulg secretul directiei independente.... piulitele de la flansa erau desfacute :ha: Am schimbat si CV sper sa nu mai sara(multumesc Vstef)Dupa ce mai punem Aroaiele la punct poate iti intoarcem vizita :banana :h5

Link spre comentariu

Motor L25 - 2.5 litri benzina, 80CP, original ARO. Deriva dintr-un vechi Ford V8, e rafinat, are cuplu bun si merge bine.

Cutie de viteze - 4 trepte, ARO + reductor ARO fara diferential central - cu raport blocat.

Grupuri - ARO, 33/8 - raport in grupuri 4.125, fara blocante.

E 100% romaneasca, pentru ca asa a tinut Rudy sa o tina... :grin: Desigur, exceptand gumele si jantele, si flansele de Samurai...

Link spre comentariu

Ei... Hai ca exagerezi...

Scaunele nu-s romanesti :ha:

Si nici proiectoarele... M-am uitat eu la ele si am vazut scris mic "Made in PRC" :grin:

Oricum, super masina. Daca o trece si pe rigide (tot romanesti de Teveu) deja se trece la un alt nivel. Debia astept sa vad ce iese din el :h5

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare