antudose Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Salutare tuturor, Sunt Andrei din Bucuresti, 34 de ani, mi-a placut tot timpul ideea de a merge cu masini 4x4 insa am gasit intotdeauna altceva mai important. S-a intamplat acum cateva luni sa merg off road si ... m-a lovit (vezi poza martor) Tocmai mi-am luat un Pajero pe care inca nu l-am "preparat". Sunt incantat de acest forum si de numarul asa de mare de pasionati. Sper sa ne vedem in curand Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Re: Andrei Bucuresti Pajero '96 Salutare si bun venit :W Nu inteleg un lucru...ai scris"si ...m-a lovit(vezi poza martor)"...acuma care e varianta: 1) te-a lovit microbul,...de offroad 2) te-a lovit Mitsu ala din prima poza 3)ai fost lovit de acea...sageata?!? :ha: :ha: :ha: :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Re: Andrei Bucuresti Pajero '96 Salutare si bun venit :W Nu inteleg un lucru...ai scris"si ...m-a lovit(vezi poza martor)"...acuma care e varianta: 1) te-a lovit microbul,...de offroad 2) te-a lovit Mitsu ala din prima poza 3)ai fost lovit de acea...sageata?!? :ha: :ha: :ha: :ha: Se pare ca pur si simplu l-a lovit.Acum o fi omul la pat in covalescenta. Mai multe poze cu lovitura se poate? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts