Max Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Stie cineva al cui e forumul asta? Nu mi-au acceptat inregistrarea dar in schimb e full de spammeri. E sat fara caini acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 eu sunt cainele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2007 eu sunt cainele Si nu va face nimeni curatenie acolo? Stiu ca am incercat sa ma inregistrez la un momentdat acolo dar nu am primit confirmarea de activare a contului. Am zis ca e probabil un forum cu circuit inchis, dar intrand zilele astea am vazut o gramada de useri spamm si m-am mirat putin. Probabil ca eu nu am prezentat incredere si de aceea nu am fost acceptat acolo. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 e setat sa nu accepte membrii noi fara aprobare cum primesc cam 50 de inscrieri pe zi nu mai stau sa vad ce e cu fiecare asa ca le las neaprobate solutia se gaseste la http://www.transilvania-trophy.com/foru ... c.php?t=35 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate