worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 plecat de la un topic al stimabilului MAX... am facut un test...rad si acum... viewtopic.php?f=19&t=12426 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... ... ce bine arati Dom' Semaca cu plete... :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... ultima e cea mai tare.... ola man :ha: Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Ce aveti bre cu saracu' om? Vreti sa ne otraveasca mancarea la Luana? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Semaken e semaken :grin: :h5 ca de obicei arata bine oricum :ha: ..., ce fata de IMS are in toate pozele! :happy Semaken..., Fabricat in Romania! :bannana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... In prima poza seamana perfect cu NASU de la B1 :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Mie tot asa natural imi place cel mai mult :ha: :ha: :ha: si color :grin: :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... plecat de la un topic al stimabilului MAX... am facut un test...rad si acum... da ce sa intamplat ?!! nu ai vrut sa stai in poze si te-au palmuit ?!! ca vad ca ai obrajii imbujurati in toate pozele :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Gonzo slp :grin: vezi ce inseamna sa nu cunosti personajele si sa te bagi in discutie pur si simplu? :ha: worldscape a facut testul cu fotografiile folosind poza unui prieten de-al lui pe nume semaca aici pe forum..., acum intelegi? :P :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... A, monsieur docteur, lasati-i in pace pe copii, vorbeste invidia din ei !, Ce sa spun oare, pastrati baieti pozele, ca originalul oricum NU VA UITA !!!. :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Ce ciudat ca Don Semaca nu se autosesizeaza slp Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... gata, m-am sesizat!!! am fost plecat la trasee pt. Luana fest si n-am mai intrat pe forum, dar, ce pot sa spun...n-am fost frumusel niciodata...da' parca nici asa de distrus :ha: cat despre tine worldscape...esti mancat! am vorbit cu Luana...daca vezi un fum albastru sa stii ca nu este ea...e de la motor!!! :P Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Doom` Semaca, nu-i lua in seama,iarta-i ca nu stiu ce fac! :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... gata, m-am sesizat!!! am fost plecat la trasee pt. Luana fest si n-am mai intrat pe forum, dar, ce pot sa spun...n-am fost frumusel niciodata...da' parca nici asa de distrus :ha: cat despre tine worldscape...esti mancat! am vorbit cu Luana...daca vezi un fum albastru sa stii ca nu este ea...e de la motor!!! :P Semaken :grin: apropo de fum albastru..., de la motor... :grin: mai ti minte de asta primavara? :ha: Jeep-ul (fiabil off-course :P :ha: ) lui Laur (worldscape)? Asa ca e obisnuit... :ha: :ha: :ha: [youtube:2uy6xasw] [/youtube:2uy6xasw] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... LU @WORLDSCAPE nu trebuie sa i faceti nimic......isi face singur cu manutza lui :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... @tractozaure: :h5 uitasem de ce mare sauna preparase micutzul abortscape din jeepul lui :ha: si, intr-adevar gogane, el ...isi face singur foarte bine... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Semaca sa inteleg ca pe Laur il roade invidia? Tu esti simpatic asa cum te stim si ne esti drag.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... Semaca sa inteleg ca pe Laur il roade invidia? Tu esti simpatic asa cum te stim si ne esti drag.......... multumesc clau dear! ma simt touchat... si daca tot a deschis subiectul laur, care, cum mai ai poze cu mine (da' sa fie cat de cat prezentabile...) poate sa le release aici... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Semaca cel de toate zilele...trecut, prezent si viitor... hai mai Semaco.. ca arati cool, oricat de distrus ai fi ! :ha: preferata mea e ultima... si Originalul :grin: P.S.: poza originala era cand incercai sa te trezesti dupa o betie crunta ( Remember: SIBIU de primavara ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate