Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese ieftine

Sefulik

Postări Recomandate

Cred ca acest topic este de inters general.

Unde gasim piese mai ieftine pentru masini? Nu includem dezmembrari.

Multi zic ca iesi mai ieftin la comanda >Europa. Altii zic RO. Se merita sa iei de la magazine de import sau reprezentanta?

Voi cum procedati si cum vi s-a parut cel mai eficient din punct de vedere calitativ si financiar?

Astept pareri de la toata lumea....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese ieftine

eu ies mai ieftin aduse din state. cu tot cu transport. pina acum am luat de acolo destule si unele le-am adus pe cont propriu.

iar cazul cel mai nefericit ar fi setul motor, care complet (6 X PISTONS, 1 X MAIN BEARING SET,1 X THRUST BEARING SET,1 X CONROD BEARING SET,1 X FULL GASKET & SEAL SET,6 X PIN BUSHES,1 X SET RINGS,1 X CAM BEARING SET,1 X TUBE 02 SAFE SEALANT,1 X BONUS FITMENT PACK,1 X SPEC SHEET) costa fix 799eur+transport. aici am facut un calcul si ies... mult peste. si trebuie sa alerg dupa fiecare piesa.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Toata lumea vrea piese ieftine.

In timp am observat cum doritorii de pret mic si care isi aduc piese de prin toata lumea baga periodic pe forum anunturi de vanzare a unor piese aduse gresit.

Alt aspect este cel al garantiei; conform legilor din Romania ( si nu numai), garantia piesei o da cel care a vandut-o; daca clientul vine cu piesa service-ul va da garantie numai la manopera care conform legii poate fi de la 1 zi in sus; daca piesa nu este montata intr-un service autorizat vanzatorul nu da garantie.

Daca piesa este vanduta si montata in acelasi service garantia piesei se extinde si asupra manoperei, adica vei avea garantie full.

Daca piesa este identificata gresit sau cu probleme la transport clientul nu are nici o vina si este datoria service-ului sa ia masuri.

Concluzia: daca va aduceti piese de afara cu un pret extraordinar si pe o filiera consacrata merita; daca pretul este doar ceva mai mic decat in Romania si nu stapaniti toate necunoscutele atunci riscati inutil. Si timpul costa bani, pana la urma.

A nu se intelege din ce am scris ca sunt impotriva aducerii pieselor din afara; spun doar ca este uneori mai bine sa platesti ceva in plus si sa-i lasi pe altii sa se ocupe si evident, sa raspunda.

Razvan.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

daca ai cunostiinte de mecanica ....sau chiar dacaa nu ai cumpara de afara de pe net nu da bani aici in tara.Indiferent ce-or sa zica uni altiii ca nu. piesele de afara sunt infinit mai ieftine............gantiiii ai inbunit lumea inclusiv la haine sau incaltaminte este mult mai mare perioada de garantie decat dace le iei de aici.

Timp sa ai sa cauti si rabdare.Daca ai neaparata nevoie iei ca nu poti lasa masina in drum de aici , dar doar atat.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

4 amortizoare skyjacker 0-2" pentru LC J6, aduse aici, circa 600ron. cine imi vinde si mie 4 amortizoare NOI cu macar 700ron, cind toata lumea vrea minim 100eur/bucata? sau ironman, la lichidare de stoc, 40$ 2 amortizoare pentru lc J6. cine lichideaza stocuri la noi?

razvan are dreptate, anumite piese este bine si recomandat sa le iei:

1. de origine

2. de la un distribuitor cunoscut

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

fara a incerca sa fac reclama sau antireclama dau un exemplu: am cumparat un tampon de cutie la samurai cu 110 ron si am asteptat dupa el o saptamana(precizez ca is clientul lor de vreo 4 ani) ptr ca apoi sa gasesc la o firma abia intrata pe piata acelasi tampon cu 60 ron si livrare 2 zile deci piese ieftine am inceput sa iau din orastie de la ultima firma. Oamenii is seriosi si le aduc repede.

pina la urma la samurai nu pretul pieselor e problema ci termenul de livrare.

Link spre comentariu

Lichidare stoc amortizoare diferite tipuri(2000 buc,15 euro/buc)

-cred ca la cant. mare 10 euro.

-ce stiu ;ca sint aduse din italia-(zice lumea ca-s expirate)

alte detali nu am , eu am luat si am fost multumit.

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

asta unde este ? in ce localitate?

Link spre comentariu

ma interreseaza si pe mine

poti sa dai detalii de unde si ce dimensiuni sunt

?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

-loc topoloveni arges

-ce sa spun niste ciudateni (nu cunosc la auto teren cum arata)

multe sint cartuse, are si tija subtire si groasa,altele sint cu brat de bieleta directie,altele au si arcuri ,toate sint noi

nici proprietarul nu stie ptr ce sint ,eu as pune si nr tel,dar suna multi odata si tipul este cam ciudat,asa ca il dau pe privat

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare