worldscape Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Sotia s-a asezat langa mine, in timp ce butonam canalele de televiziune... M-a intrebat: " Ce vezi la televizor?" I-am raspuns: "Praful". Si atunci, a inceput cearta.... Stateam la o masa la bowling cu sotia; eu schimbam priviri cu o fata ametita bine, singura la masa de alaturi, in timp ce ea legana paharul. Sotia m-a intrebat: " o cunosti?" "Da" am spus. " este o prietena mai veche... A inceput sa bea de cand ne-am despartit, sunt deja ani buni de atunci, si de aceea n-o mai prea vezi treaza. - "O, Doamne!", spuse sotia, "nu mi-am inchipuit ca cineva poate sarbatori atata timp !" si...a urmat cearta.... Mi-am scos sotia la un restaurant. Chelnerul, mi-a luat mie comanda: "Vreau o friptura de vita, cu garnitura." chelnerul m-a intrebat: "Nu va ingrijoreaza vaca nebuna ?" "Nu, poate sa-si comande si singura ce vrea" - am raspuns. Si atunci... Sotul se intoarce de la medic si sotia ingrijorata il intreaba: "Ei, ce ti-a zis medicul?". El raspunse: "Incepand de azi, nu mai facem dragoste; mi-a spus sa nu ma ating de grasimi" Si atunci... Dupa ce s-au certat bine, doi soti merg in masina fara sa-si vorbeasca. Trecand prin dreptul unei crescatorii de porci, el spune: "Nu stiam ca ai rude prin zona asta..." Ea raspunde: "Ei bine, am - socrii!..." Si atunci... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Cum incepe cearta... :ha: :ha: :ha: mirific! :))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Cum incepe cearta... foarte tare frate !!! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Cum incepe cearta... criminallllllllllllllll :ha: :happy :happy Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Cum incepe cearta... Da, da, si eu imi aduc aminte de o dimineata cand am intrebat...Auzi iubi, azinoapte am facut dragoste sau am avut un cosmar?... Urmarea...oi vey mey... Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Cum incepe cearta... asta sigur e banc....???? sau v-ati intalnit careva cu nevasta-mea .....? :ha: am ras bine :sr si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator tt3o Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: Cum incepe cearta... exemplu de cearta :grin: :p http://www.bastarzii.com/node/view/42719 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate