Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OBOSITU..pe linia de plutire

HARY

Postări Recomandate

Dupa ce am vandut DISCOVERI1de care am fost multumit m-am gandit ce sa fac cu banii care mi-au mai ramas.Am dat anunt ca vreau nissan ca ma imbolnavit IONUTZ si TRACTOZAUR cand am fost cu fetita la Bucuresti la o noua operatie.L-am gasit pe autovit ,dus sa-l vada si LIPOVEANU ,luat ca mi-a zis "la banii astia ce sa iei"Ajuns acasa cu el la craiova bine.

- adoua zi au inceput problemele slp .Toti prietenii mei au inceput sa rada de achizitia pe care am facut-o

Am zis bgm...picioru sa vezi cum o fac!

poza cum arat:SANY1526_800x600.jpg[/attachment:39zg5a8y]

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: OBOSITU..pe linia de plutire

Harry, nu te descuraja ... Sunt multi pe forum care au facut din rahat bici ...Eu ti-as zice un calduros: BINE AI VENIT IN CLUB! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Hary, sa-ti traiasca OBOSITU` :ha: si hai slp :grin: baga pozele alea cu el modificat, nu ne mai tine in suspans! :h5

Ma bucur ca ti-am fost de folos :happy si te-am injectat cu virusul "Nissan Patrol" :h5 si dupa cum spunea si Conu` Luigi :grin: ai tu grija de OBOSIT si vei vedea ce masina adevarata de off-road ti-ai luat! :h5

Link spre comentariu

Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior, dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy

Link spre comentariu

Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior, dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy

Telescoapele sunt MONROE galbine de la mama lor slp

Link spre comentariu

:ha: :ha: bun asa :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior' date=' dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy[/quote']

Telescoapele sunt MONROE galbine de la mama lor slp[/quote:2umwho62]

:T pai si cu @Off-Road Runner ce avusesi de-l luasi la palme? :h5 :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

E ochiu' format pe toate nuantele de galben, vere! :ha:

Da, chiar :grin: ce-ai avut cu mine? slp :ha: Ca doar Yonutz a presupus ca Monroaiele tale ar fi OME-uri, nu eu... :grin: Ce avusesi cu mine vere, ahiii :ha: ? Vezi ca si eu sunt jumate oltean :h5 si-mi sare tzandara repede daca sunt provocat :F :happy :h5

Link spre comentariu

E ochiu' format pe toate nuantele de galben, vere! :ha:

Da, chiar :grin: ce-ai avut cu mine? slp :ha: Ca doar Yonutz a presupus ca Monroaiele tale ar fi OME-uri, nu eu... :grin: Ce avusesi cu mine vere, ahiii :ha: ? Vezi ca si eu sunt jumate oltean :h5 si-mi sare tzandara repede daca sunt provocat :F :happy :h5

de ce ai zis ca MONROAELE mele ar fi jugravite vere :ha: :ha: :T

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

@mitran hary.....tine o tot asha esti pe drumul ce bun :h5

Goganu stie, nici a lui nu era departe de asta anul trecut si uite ce balerina a facut din ea. :grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

@Hary, asa arata a mea... viewtopic.php?f=11&t=7278.

Daca te inarmezi cu rabdare si intelegi din capul locului ca ai foarte mult de munca iar proiectul se poate intinde cu cateva luni mai mult decat ti-ai propus atunci reusesti cu siguranta. Felicitari pentru achizitie, merita!

Curaj!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

E ochiu' format pe toate nuantele de galben' date=' vere! :ha:[/quote']

de ce ai zis ca MONROAELE mele ar fi jugravite vere :ha: :ha: :T[/quote:19trhg19]

Unde zisei eu vere :grin: ca ai Monroaiele jugravite, unde zisei? :P :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare