HARY Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Dupa ce am vandut DISCOVERI1de care am fost multumit m-am gandit ce sa fac cu banii care mi-au mai ramas.Am dat anunt ca vreau nissan ca ma imbolnavit IONUTZ si TRACTOZAUR cand am fost cu fetita la Bucuresti la o noua operatie.L-am gasit pe autovit ,dus sa-l vada si LIPOVEANU ,luat ca mi-a zis "la banii astia ce sa iei"Ajuns acasa cu el la craiova bine. - adoua zi au inceput problemele slp .Toti prietenii mei au inceput sa rada de achizitia pe care am facut-o Am zis bgm...picioru sa vezi cum o fac! poza cum arat:SANY1526_800x600.jpg[/attachment:39zg5a8y] :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Harry, nu te descuraja ... Sunt multi pe forum care au facut din rahat bici ...Eu ti-as zice un calduros: BINE AI VENIT IN CLUB! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire dus sa-l vada si LIPOVEANU ,luat ca mi-a zis "la banii astia ce sa iei" GENIALA faza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire sa-l satpanesti sanatos! Daca ai grija de Patrocle sigur o sa aibe si el grija de tine!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire sa-l satpanesti sanatos! Daca ai grija de Patrocle sigur o sa aibe si el grija de tine!!! Are :1 dreptate don Luigi! Bafta,la ea!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Hary, sa-ti traiasca OBOSITU` :ha: si hai slp :grin: baga pozele alea cu el modificat, nu ne mai tine in suspans! :h5 Ma bucur ca ti-am fost de folos :happy si te-am injectat cu virusul "Nissan Patrol" :h5 si dupa cum spunea si Conu` Luigi :grin: ai tu grija de OBOSIT si vei vedea ce masina adevarata de off-road ti-ai luat! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Multumesc pentru urari :h5 -Cum am ajuns cu acaretul acasa l-am si dus la doctor sa-l opereze si asa era plin de rugina nu avea praguri cesamai era deselat poze :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire obositu devine tinerel MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Nu e chiar obosit ...ai OME pe ea? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Nu e chiar obosit ...ai OME pe ea? :grin: ZDREANTO..le vazusi :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire lasa vrajala si hai maine la niste impachetari cu noroi :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire E ochiu' format pe toate nuantele de galben, vere! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Ne e chiar obosit ...ai OME pe ea? :grin: din ce stiam eu sunt Monroe amortizoarele Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior, dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior, dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy Telescoapele sunt MONROE galbine de la mama lor slp :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior, dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy :ha: :ha: bun asa :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Dupa ce am luat-o de la carpaci am mutato la zugrav dar zugravu era la peste si muncea fisu ,a bafat la fibra de mi-a venit rau :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Si eu pe Neassan am amortizoarele vopsite tot cu galben... :grin: Ulterior' date=' dupa ce am luat masina :ha: m-am uitat mai atent si in afara de amortizorul de directie care era intradevar OME original :grin: , toate celelalte erau amortizoare originale de Y61 daaaar :grin: ..., vopsite cu galben! :ha: Un fel de " pe afara e vopsit gardu` si-nauntru-i leopardu`" :happy[/quote'] Telescoapele sunt MONROE galbine de la mama lor slp[/quote:2umwho62] :T pai si cu @Off-Road Runner ce avusesi de-l luasi la palme? :h5 :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire E ochiu' format pe toate nuantele de galben, vere! :ha: Da, chiar :grin: ce-ai avut cu mine? slp :ha: Ca doar Yonutz a presupus ca Monroaiele tale ar fi OME-uri, nu eu... :grin: Ce avusesi cu mine vere, ahiii :ha: ? Vezi ca si eu sunt jumate oltean :h5 si-mi sare tzandara repede daca sunt provocat :F :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire @mitran hary.....tine o tot asha esti pe drumul ce bun :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire E ochiu' format pe toate nuantele de galben, vere! :ha: Da, chiar :grin: ce-ai avut cu mine? slp :ha: Ca doar Yonutz a presupus ca Monroaiele tale ar fi OME-uri, nu eu... :grin: Ce avusesi cu mine vere, ahiii :ha: ? Vezi ca si eu sunt jumate oltean :h5 si-mi sare tzandara repede daca sunt provocat :F :happy :h5 de ce ai zis ca MONROAELE mele ar fi jugravite vere :ha: :ha: :T :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Sa o stapanesti sanatos. @mitran hary.....tine o tot asha esti pe drumul ce bun :h5 Goganu stie, nici a lui nu era departe de asta anul trecut si uite ce balerina a facut din ea. :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire @Hary, asa arata a mea... viewtopic.php?f=11&t=7278. Daca te inarmezi cu rabdare si intelegi din capul locului ca ai foarte mult de munca iar proiectul se poate intinde cu cateva luni mai mult decat ti-ai propus atunci reusesti cu siguranta. Felicitari pentru achizitie, merita! Curaj! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire E ochiu' format pe toate nuantele de galben' date=' vere! :ha:[/quote'] Da, chiar :grin: ce-ai avut cu mine? slp :ha: Ca doar Yonutz a presupus ca Monroaiele tale ar fi OME-uri, nu eu... :grin: Ce avusesi cu mine vere, ahiii :ha: ? Vezi ca si eu sunt jumate oltean :h5 si-mi sare tzandara repede daca sunt provocat :F :happy :h5 de ce ai zis ca MONROAELE mele ar fi jugravite vere :ha: :ha: :T[/quote:19trhg19] Unde zisei eu vere :grin: ca ai Monroaiele jugravite, unde zisei? :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire :h5 pai acu chiar is zugravite de la antifon + vopsea din ce-mi aduc aminte :wink: important ca ''moroaiele'' desi nu-s OME-uri, cum ar putea crede unii, isi fac treaba Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate