Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OBOSITU..pe linia de plutire

HARY

Postări Recomandate

Re: OBOSITU..pe linia de plutire

Dupa ce am zugravit Obositu am zis ce scaune nashpa are si luat scaune golf gti scoica ,duse la tapiter pt modificari si tapiter prost stricat ambele seturi,acum am montat de HONDAla alt meserias si vin misto

poze dupa vopsit:

:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:1

Buna lucrare ....

Iti inviti si tu vecinii si amicii din oras la o plimbare cu noul OBOSIT ca sa ne facem si noi astia" micii " si incepatori :ha: o idee de cam ce poate o masina?

Sa ai bafta cu el si sa il stapinesti sanatos :h5

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Dupa ce am terminat-o am probat-o sa vedem sum merge la namol si canci un mrl belit asa ca dupa lungi cautari am cumparat AVM .Cu opincile de pe ia nu se putea merge asa ca i-am luat INSA31/10,5/15 si a inceput sa prinda forma ce ziceti?

Link spre comentariu

dupa ce am terminato cat de cat am duso la un prieten la slatina de i-am pus niste alea alea si mi sa parut ca nu e frumoasa si sa vedeti cum am facut pe vopsitorul si stilistul :ha:

-poza cu baiatul de mi-a facut jmecheriile si pus bucsi :banana

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

acum vad si eu jucaria.a iesit foarte fain

sa ai parte de ea.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

:h5 super bine arata....vad ca ai furat ideea cu vopsitul aripilor pe contur.....

La MRL ai ascultat.....dar ce dreak ai luat 31...nu-ti spusei si eu deunazi s-o ridici sp pe urma 33 direct ca intra fara probleme si au loc suficient?

App fad eu in avatar ca ai lungit cerceii si nu ai facut body.....este?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

din viteza am postat de doua ori...scuze!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

din viteza am postat de doua ori...scuze!

-da sefu da i-am pus cercei :banana ,mai am si o bratara dar mai tarziu :ha:

-Stii ce -mi face vagabontul ala de OBOSIT se plafoneaza in gaz cateodat unii spun ca e mizerie in rezervor altii pompa,altii filtru dar e nou...CE SA FIE? :p

Link spre comentariu

Mare atentie la coboriri in nas,pt fata si flexari jmecheresti pt spate.......se rup arcuri in draci :grin: eu am reusit 2 in 2 iesiri.....solutia-i.....sa le faci opritoare la cursa(la cercei) bre.... :ha: asa...un fel de stop...mi-a fcut mie Miron Sorin ,arata ca un fel de tevi magice :ha: :ha: dar au randament 100%.....uita-te la un samurai cum are opritoare de cursa si adapteaza ceva similar.....

Ci despre gaz si moarte :ha: :ha: .......ce sa zic...eu cred ca-i pompa...pune-i de inceput un prefiltru la motorina...este super ieftin ,numai sa fie se diesel ca ala de benzina-i altceva.....si daca dispui de ceva cascaval,fa-i cadou o curatare de injectoare si o verificare de pompa.....si afli sau rezolvi problema.......oricum ar treb curatat rezervorul,de siguranta dar mare atentie mare la supapa aia de la sonda...daca f""i ceva acolo la desfacut.....sa vii cu bani de pompa ,ca nu gasesti nimik :grin: si ai sanse maxime sa belesti ceva ca-i batrinel saracu....intercaleaza-i pe circuit un prefiltru de plastic prin care se vede,inainte de filtrul normal,si vezi ce gunoi stringi in 100-200km...pe urma hotarasti daca te costa si obositu de Craciun sau numai familia :grin:

Parerea mea de neavizat si varza la mecanica......cred ca la obositi de astia ma pricep....

Link spre comentariu

BGP am 1000 de posturi ,sunt maniac cu un post la sfaturi de mecanica...... :ha: :ha: :ha: :ha: :P

Link spre comentariu

BGP am 1000 de posturi ,sunt maniac cu un post la sfaturi de mecanica...... :ha: :ha: :ha: :ha: :P

Daca mi-esti prieten inseamna ca n-ai nici tu tote tiglele pe casa :ha: :h5

Link spre comentariu

astazi am fost la o iesire si mi se intampla ceva ciudat cateodata in gaz mi se plafoneaza sau cand e la relati si o turez se tureaza intrerupt la inceputul pedalei mentionez ca filtrul este nou,altadat are momente de zici ca e turbo(rupe)

-orice sugestie e bine venita!

Link spre comentariu

'OBOSITU' ... HMMMMMMM ... cand faci efort obosesti ..... dar te refaci imediat ..... daca ai conditie fizica buna cu atat mai repede ... mai bine schimbi titlul topicului .. : OSTENITU'

esti formidabil man :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare