HARY Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire astazi am fost la o iesire si mi se intampla ceva ciudat cateodata in gaz mi se plafoneaza sau cand e la relati si o turez se tureaza intrerupt la inceputul pedalei mentionez ca filtrul este nou,altadat are momente de zici ca e turbo(rupe) -orice sugestie e bine venita! am dus-o la doctor stiti ce avea? unde intra fultunul de alimentare in rezervor langa furtun era o mica fisura pe tava :ha: :banana .ACUSI MERGE DE DUDUIE :banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire am dus-o la doctor stiti ce avea? unde intra fultunul de alimentare in rezervor langa furtun era o mica fisura pe tava :ha: :banana .ACUSI MERGE DE DUDUIE :banana creste-i pretul repede... :ha: o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire dupa cum v-am zis am vandut 31/15 si le-am inlocuit cu 33/16 :ha: :banana pt ca e si ia masina prala :banana -cadou de MOS CRACIUN :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire poze cu OBOSITU -BALERINU :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Hary, luasi modelu` cu hi-liftu` cocotat pe bullbar de la Tractozaur :grin: , jura-te ca nu-i asa! :ha: :h5 :1 batrane, vad ca te-a prins tare microbul patrolian :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire Hary, luasi modelu` cu hi-liftu` cocotat pe bullbar de la Tractozaur :grin: , jura-te ca nu-i asa! :ha: :h5 :1 batrane, vad ca te-a prins tare microbul patrolian :bravo Ba da frate... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire frumos Haritzule hai ca in iarna asta ma apuc de jeep , la primavara sper sa fie gata ...sa vezi ce animal o sa l fac ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire frumos Haritzule hai ca in iarna asta ma apuc de jeep , la primavara sper sa fie gata ...sa vezi ce animal o sa l fac ... :grin: da.da.da....abea astept :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire deci ... nu-l mai vinzi ... nu ? :ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: OBOSITU..pe linia de plutire deci ... nu-l mai vinzi ... nu ? :ha: il vand cand imi iau altu :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate