soimu Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 http://www.survival-school.org/Default. ... egoryID=21 as dori un sac de dormit, o husa sac de dormit, o prelata si un hanorac...probabil ca daca mai frunzarim situl lista creste intrbarea e ...cine le poate comanda? multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: poate cineva sa imi comande si mie cate ceva de aici? Salut, Livreaza si in Ro,dupa cite vad; daca ai un card bancar, e foarte simplu. De pe site-uri de genul asta comand piese pentru LR. Daca iese voluminos coletul,am cont la o firma de curierat foarte ieftina din UK incoace. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: poate cineva sa imi comande si mie cate ceva de aici? Salut, Livreaza si in Ro,dupa cite vad; daca ai un card bancar, e foarte simplu. De pe site-uri de genul asta comand piese pentru LR. Daca iese voluminos coletul,am cont la o firma de curierat foarte ieftina din UK incoace. pai cu sac de dormit probail ca nu iese asa voluminos, dar tinem legatura faina treaba daca il trimit aici forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: poate cineva sa imi comande si mie cate ceva de aici? Eu am card Visa Electron de la Ing legat si la un cont de Paypal,pana acum am cumparat numai de pe Ebay US si DE,dar cred ca pot sa iau si din alta parte,asa ca va ajut cu placere daca doriti ceva. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate