calinvas Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Pepi mi-a spus o idee geniala pt Mitsu Pajero MK2 1993. Se pare ca la Mitsu Pajero diferentialul spate are aceeasi dimensiune cu cel de pe fata (exceptand coroana / pinion proabil). Ideea ar fi al unui transplant diferential spate Full blocabil in locul celui de pe fata. A mai facut cineva asa ceva ? Tinand cont ca masina este folosita foarte mult timp la umbrirea asfaltului din parcare :ha: , o asemenea operatiune pare absolut necesara . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Diferentialul fata are aceleasi dimensiuni cu diferentialul spate cu blocant sau cu cel fara ? Spui ca :''Pajero diferentialul spate are aceeasi dimensiune cu cel de pe fata (exceptand coroana / pinion proabil)", atunci care dimensiuni sunt aceleasi daca cele doua cele mai importante sunt diferite ? Cum ai de gand sa pui diferentialul spate pe fata avand in vedere ca dupa spusele tale coroana si pinionul au dimensiuni diferite si tinand cont ca puntea spate este rigida iar cea fata este independenta ? Cum ramane cu directia? Orice se poate face doar sa ti cont ca o asemenea operatiune este departe de BOLT ON, si vor fi necesare multe modificari. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Omul pune doar diferentialul pe fata. Nu toata puntea. La Aro stiu ca merge chestia asta, banui ca ar merge si pe Pajero. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Pai atunci ar trebui sa mearga si la suzuki ? nu ? :bannana 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flow Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Dupa spusele lui coroana si pinionul difera ca si dimensiuni, nu stiu atunci daca va mai intra in carcasa diferentialului fata. Datele sunt destul de putine de aia presupunerile si intrabarile din partea mea sunt multe :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Omul pune doar diferentialul pe fata. Nu toata puntea. La Aro stiu ca merge chestia asta, banui ca ar merge si pe Pajero. sa nu dam pareri deplasate la aro nu merge, diferentialul e diferit si sensul pinioanelor e diferit , la ims si tv merg ca sunt fix identice, dar aici nu e cazul discutam de a pune un diferential de pe punte rigida in o carcasa de diferential de punte independenta o fi, nu zic, dar e destul de putin probabil forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu c Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Pai atunci ar trebui sa mearga si la suzuki ? nu ? :bannana la suzuki se poate muta diferentialul din spate in fata dar trebuie sa iti cumperi planetare de fata cu 26 caneluri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero mie nu mi se pare ca se potriveste ca e mai mare ala de spate....dar am puntile de la mitsu meu date jos si daca am timp ma uit zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero @Soimu`, scuze. De TV vroiam sa zic ca se potriveste. Asta luandu-ma dupa IMS-ul lui Nerv1 cu punti de TV, care-i la mine in curte la "tunat" . Ma luat valu` si am ramas cu gandul la Aro :grin: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefulik Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Re: Diferentialul spate transplant pe fata Mitsu Pajero Pepi mi-a spus o idee geniala pt Mitsu Pajero MK2 1993. Se pare ca la Mitsu Pajero diferentialul spate are aceeasi dimensiune cu cel de pe fata (exceptand coroana / pinion proabil). Ideea ar fi al unui transplant diferential spate Full blocabil in locul celui de pe fata. A mai facut cineva asa ceva ? Tinand cont ca masina este folosita foarte mult timp la umbrirea asfaltului din parcare :ha: , o asemenea operatiune pare absolut necesara . Salutari, Calinvas Diferentialul fata este mai mic decat cel de pe spate. Doar satelitii sunt de aceeasi marime. De aici si "carcasa" mai mica pe fata + arborele mai mic decat cel de la puntea spate. Am 2 punti fata de Mitsu acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts