gabitzu Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Salut, Gabi, din Sibiu 25 de ani. Inginer (calculatoare), lucrez in domeniul electronica auto (automotive, nu electrica auto :lol: ) Am din aprilie un Jimny 2005 japonez, deocamdata standard, ca inca n-are nici 15.000 km. Si eu am de-abia 350, din care cam 200 pe asfalt :oops: Am planuri mari pt el, dar inca nu stiu daca voi putea sa-i fac ceva anul asta (plecari & stuff, asa ca nu ma voi putea bucura de el :cry: ) Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Bine ai venit !... :D Interesant acaret, probabil unul dintre putinele noutati care se mai pot bricola... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Nu prea am poze cu masina, dar aici e Jimny trecand prin ceva noroaie ( Pt sibieni: e drumul catre Fantanele, imediat dupa furtuna de joi/vineri/sambata trecuta) Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 poti sa le mai pui pe cele 2 de la inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bine ai venit! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Danco Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 Hi hi ce i place micutului noroiul :tr I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate