Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-am certat pe jucarii!

Postări Recomandate

M-am dus in "vizita" :grin: ! La o familie care are un baietel de 3 ani! Dupa ce am baut o cafea si povesteam cu parintii.....TANANA NAAAAA Ce imi vad ochii?!?! JUCARII I-am lasat sa vorbeasca si eu m-am dus sa vad jucariile! Minunatie....fabulos...

Am inceput sa dau din telecomenzi, avioanele sa decoleze, buldozarele sa clipoceasca si sa actioneze imensele cupe, macaralele sa zgarie mobila :ha: ......(baietii stiu despre ce vorbesc, nu)

Cand ma jucam eu mai bine, HOP vine pustiul! A incercat fara succes sa-si revendice jucariile! :banana Chiar daca a inceput sa planga, nu i le-am dat! :twisted: M-am jucat cu ele belea. Iata pentru ce m-am certat cu copilul (eu am castigat ca-s mai mare)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: M-am certat pe jucarii!

Cu excavatorul mi-a fost mai greu sa ma joc pentru ca pustiul a facut o mica "criza de nervi" si a inceput sa urle! Parintii se uitau la mine, eu, candid, la ei....si-am continuat sa ma joc! Copilului i-au dat altceva de joaca! :ha: :ha: Cu macaraua l-am lasat si pe el sa se joace cu mine!

Link spre comentariu

bullbare.....te invit pe la mine bre, sa ne jucam cu masinutele mele de cand eram io mic....inca le mai am...

daciile alea de plastic, mai am niste tractorase de alea mici si alte cacaturi....vi pe la mine si desfac orasul masinilor mele din copilarie.

lasa-i pe aia mici sa se bucure de copilaria lor.

stateam acum ceva zile si ma gandeam la ce copilarie am avut (idee de topic"amintiri din copilarie" ) si aveam o discutie despre "E"-urile de azi.

vin eu cu un produs al tineretii noastre...PLINNNNN, dar PLIIIIN de E-uri....mai tineti minte bomboanele alea CIP? cutiutele alea mici plate si rotunde cu drajeuri cip.....oare alea aveau E-uri? hmmmm?

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

:happy N-ai toate tiglele pe casa :ha: :ha: Parca te vad cum te imbranceai cu saracul copil :uameni

Pe de alta parte te inteleg. Pe vremea noastra nu erau asemenea minunatii, iar acum cand vine careva cu copilul mic pe la mine iau repede si ascund toate machetele si masinutele alea "bune" si mai las la vedere doar cateva din alea mai vechi. Dar pana se prinde pustiul "tau" de manevra asta . . . Profita de jucariile lui cat poti !!!! :ha: :ha:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Deci am pus-o! Ai lui ii cumpara un Ferrari d'ala .... :ypu electric! Aseara nu am avut timp sa ma uit mai atent printre jucariile lui, dar precis saptamana asta ma distrez! Nu stiu exact cum sa-l corup sa nu mai planga si sa ma las sa ma joc in voie cu acarete lui, dar cred ca am o idee: ma duc cu Luna! :ha: :ha: Sa vezi ce mecla o sa faca ma-sa cand o vedea cum transforma Luna sufrageria in "camp de lupta". E posibil sa ma dea afara din casa, nu? slp

Link spre comentariu

Petre iti dau eu idee cum sa nu il faci sa planga , strecoarai cheile de la masinutza ta si lasa-l sa se joace cu "jucaria" ta :ha:

Nu-i dau nimic! :bc Ca nici el nu mi-a dat! O aduc pe Luna! Ori incremeneste pe fotoliu si Luna il pazeste, ori il alearga prin toata casa si eu scap si am timp sa ma benoclez la jucarii. (Nu ar fi primaoara cand ma cert cu prietenii pe jucarii! :ha: :ha: )

Link spre comentariu

Atunci sa Nu mergi in noiembrie la Nurenberg (parca in Nov este.. :P )! In fiecare an , la Nurenberg este cel mai mare targ de jucarii din Europa. Acolo le poti vedea/ juca si cu celebrele Tamiya.....si cu multe altele. Eu fiind fan radiocomandate, am inlemnit cand am vazut (doar am vazut fara jucat), ultimul model de la CEN care are , parca 5,0 CP!!! (scuterul cu care ma duc zilnic la servici are 2,4 slp )

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Bogdane.....i-ai f..t visele si softurile lui Petre acuma :ha: :ha: :ha:

Vezi numa ca se tine scai dupa tine acum sa mergeti impreuna.....saracele neveste si mai ales copii...

Never stop exploring
Link spre comentariu

Vezi numa ca se tine scai dupa tine acum sa mergeti impreuna.....saracele neveste si mai ales copii...

Crezi?? Pai io ii cumpar copilului.... dar daca nu vrea sa se joace cu masina ca cica:"face mult zgomot" ??? :ypu

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Crezi?? Pai io ii cumpar copilului.... dar daca nu vrea sa se joace cu masina ca cica:"face mult zgomot" ??? :ypu

Deci....ai bani de jucarii d'astea? Vrei sa fi tatal meu? :grin: (Promi ca doar ma joc cu jucariile, de mancat ...mananc la mine acasa sa nu zici ca-ti fac paguba! :ap )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare