Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-am certat pe jucarii!

Postări Recomandate

Re: M-am certat pe jucarii!

:ha: :ha:

Deocamdata masinutza e in revizie.... am reusit sa-i distrug transmisia a doua oara :roll: si nu am apucat sa desfac micul diferential sa vad ce am reusit sa fac..... Cred ca mai bine sa cumpar un magnet sa nu pierd ceva cand deschid cutia pandorei :ha:

De indata ce o repar ti-o dau sa te joci.... asa cum spuneam fiu-meu se uita la mine cand ma joc.... deocamdata

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte tare Petre si eu sunt la fel.

Eu zic sa ii duci ceva filme si poze cu tine cu masina in teren si sa il pui sa se uite la ele sa invete ce poate sa faca cand e mare si tuin timpul asta fiesta :ypu :ypu :ypu

si daa tot te mai duci pe acolo pune situ o intrebare de unde a luat portavionul ca o imbrobodesc eu pe nevastramea ca il iau lu fimiu' :banana :banana

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Frumos tare

cand eram mic stateam in fata vitrinei uniu magazin de jucarii si cate doua ore salivand cu ochii pe o masinuta mareeeeeeee cu ,,telecomanda cu fir" . Ai mei erau cu posibilitati modeste si nu am avut asa ceva nici o data . Citeodata ma luau vanzatoarele si ma duceau in spate sa ma joc cu masinutele, probabil le era frica ca le rugineste grilajul de la vitrina .

Acum am crescut si ii cumpar lu cel mic ,chiar daca nu are decat 5 luni, tot ce vad ,,cu baterii' Nevasta carcoteste ,,da lasa nevasta ca se scumpesc

Asa ca pana creste pustiul ma joc eu.

Link spre comentariu

Nea gagane, as putea sa ma duc la carciuma cu baietii si sa dezbat probleme legate de blocanti sau femei si sa beau pana cand ficatul ridica din umeri - n-o fac pt ca nu suport bautura si nici sofismele despre viata, cunoastere, intelepciune, penis sau busuiocul din fripturi. As putea sa beau o cafea intr-un club si apoi vreo 2 redbull in timp ce bass-ul din boxe imi zvacnest in abdomen si intr-un ritm serpuitor sa-mi zgudui poponetul in speranta ca plec acasa cu vreo blonda palnturoasa pentru a o desfata intelectualo-orgasmic cu alte miscari, de data asta de dute-vino,... dar nici asta nu mai fac deoarece nu suport cluburile!

Deci ma joc cu jucariile copiilor ai caror parinti sunt suficient de inocenti pentru a ma lasa sa le abuzez copilaria copiilor lor! (Daca citesti cu voce tare ultima fraza fara sa te poticnesti, ai o sticla de palinca de la mine! Eu nu pot! :ha: Da' lumea stie ca sunt balbait! :app )

P.S. Vedti o mana de barbat in cea de a doua poza, in stanga? Ei bine, este a "unchiului" care nu a rezistat nici el cand a fost vorba de reevocarea bataliei de la Midway! :P Bineinteles.....ca japonezii au pierdut din nou cu mine la carma acelui "powerful" Enterprise!

Link spre comentariu

Nea gagane, as putea sa ma duc la carciuma cu baietii si sa dezbat probleme legate de blocanti sau femei si sa beau pana cand ficatul ridica din umeri - n-o fac pt ca nu suport bautura si nici sofismele despre viata, cunoastere, intelepciune, penis sau busuiocul din fripturi. As putea sa beau o cafea intr-un club si apoi vreo 2 redbull in timp ce bass-ul din boxe imi zvacnest in abdomen si intr-un ritm serpuitor sa-mi zgudui poponetul in speranta ca plec acasa cu vreo blonda palnturoasa pentru a o desfata intelectualo-orgasmic cu alte miscari, de data asta de dute-vino,... dar nici asta nu mai fac deoarece nu suport cluburile!

Deci ma joc cu jucariile copiilor ai caror parinti sunt suficient de inocenti pentru a ma lasa sa le abuzez copilaria copiilor lor! (Daca citesti cu voce tare ultima fraza fara sa te poticnesti, ai o sticla de palinca de la mine! Eu nu pot! :ha: Da' lumea stie ca sunt balbait! :app )

da da daaaaa ,deci sa inteleg femeile nuti plac :grin: ,bautura no suporta ficatu ,cluburile nici atat ,sa inteleg ca te-ai plictisit de viata :grin:

sa vezi cand t-o prinde pustiu pete vreo 20 ani :ha: te cocosaza :ha:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Gagane nu ai invatat nimic de la viata: femeile se cuceresc cu buzunarul, nu cu .ula! :ha: :ha: Iar peste 20 de ani, tot la mine vor veni femeile: voi avea sarmul lui Sean Connery, banul lui Onasis si nebunia lui Freud! Voi fi sublim in ochii femeilor! :ha: :ha:, dar voi alege tot jucariile!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare