Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 o plimbare prin padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2007 astea a trebuit sa le fac mai mici..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 faine peisaje !! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 unde-s astea facute? Sub Tampa pe partea cu Valea Cetatii se pare ...sau ma insel.....Ar fi trebuit sa ne intalnim ca eram pe-acolo.... :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2007 Nu...le-am facut pe drumul de poiana...la jumatatea lui....unde sunt exploatarile forestiere :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Pacat ca nu ai reusit sa vi la Baia Mare. La trial dupa ce abia imi ridicasem masina am reusit sa-mi rup arcul de pe stinga spate.Dar vad ca oricum tu te distrezi. :B www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2007 distractia a fost la voi...la Baia Mare....ce-am facut eu a fost o iesire scurta....dupa amiaza :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Toamna 4x4 Superba paleta de toamna....Felicitari pentru iesire si poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate