Vizitator cobo Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 cam nasol sa ai asa drum pana acasa http://www.4lol.ru/85/ cica doar iarna de poate merge cand e inghetat...in rest .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 ehe.....uite cam astea au fost conditiile din siberia cand am lucrat eu pe acolo :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 cele mari cu ce le-o mai scoate... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 tot cu de-alea mari......dar vreo trei legate una de alta :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 ala de transporta oua pe acolo a avut mare curaj ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Octombrie 7, 2007 Partajează Postat Octombrie 7, 2007 ai de p...a mea :hw si ne mai plangem de drumurile noastre "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate