dulceanu ionel Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Ieri dc a nins f.tare m-au sunat multi prieteni sa-i scot din kk,printre ei si unul care are un ford explorer,motor 4200 benzina,cauciucuri bfg mt noi.Am ramas surprins sa vad cat de prost se comporta in zapada desi auzisem treaga asta la voi.Tot mt am si eu Yokohama geolander dar merg de rup randuile cu ele.Atasez niste poze mai ales ca cineva mai sus a zis ca sunt fasuri. http://lh3.ggpht.com/_kis3on4gHhs/SyzljcX9VvI/AAAAAAAAAEs/r1AjbRPo7oY/s128/DSCF0014.JPG http://lh4.ggpht.com/_kis3on4gHhs/SyzlmKn7XbI/AAAAAAAAAEw/2nZmrMp2ryI/s640/DSCF0015.JPG%5B/img Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Inca cateva poze unde se vad urmr facute numai de mine. http://lh3.ggpht.com/_kis3on4gHhs/SyzljcX9VvI/AAAAAAAAAEs/r1AjbRPo7oY/s720/DSCF0014.JPG http://lh4.ggpht.com/_kis3on4gHhs/SyzldOWnaiI/AAAAAAAAAEk/9mmlgWtp3Hg/s640/191220091525.jpg http://lh3.ggpht.com/_kis3on4gHhs/SyzlgFG-MWI/AAAAAAAAAEo/QCo50sE7pHk/s640/191220091527.jpg http://lh4.ggpht.com/_kis3on4gHhs/Syzla-l0MrI/AAAAAAAAAEg/f_R3jBxQIms/s640/191220091526.jpg Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Am BFG AT pe Jimny stock (al lui nevasta-mea) - au trecut perfect testul zapezii din ultimele zile. Iar eu am circulat zilelea astea cu Galloperul incaltat cu simex-uri l,a presiune normala si am ramas surprins cat de bine se descurca Toate astea evident pana la gheata - acolo doar cuiele si lanturile te mai scot din rahat Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Ieri dc a nins f.tare m-au sunat multi prieteni sa-i scot din kk,printre ei si unul care are un ford explorer,motor 4200 benzina,cauciucuri bfg mt noi.Am ramas surprins sa vad cat de prost se comporta in zapada desi auzisem treaga asta la voi.Tot mt am si eu Yokohama geolander dar merg de rup randuile cu ele.Atasez niste poze mai ales ca cineva mai sus a zis ca sunt fasuri. Ionele, cum citesti tu numai ce vrei ... Cind spuneam ca MTurile sunt varza iarna ma refeream strict la asfalt acoperit cu zapada batatorita si/sau polei. Reciteste postul si te vei convinge. Legile fizicii nu le poti bate. Cu cit cramponul este mai mare si fara striuri, frecarea este mai mica si invers. Si culmea, ca sa poti inainta cu masina, sau ca sa poti umbla pe jos, ai nevoie de frecare. Iti doresc, din suflet, o iarna fara evenimente rutiere! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Ai dreptate dar pe jumatate.La polei si gheata nu merg nici alea speciale.Nu fac reclama la nimika eu asa am cumparat masina echipata cu mt geolander si merg bine pe zapada batatorita si de cand am lasat presuinea la 1 atm se muleaza si mai bine.Eu vb de ceea ce am si de ceea ce am vazut,dc erau proaste spuneam aici pt ca lume sa stie .Bfg mt nu merg bine,le-am vazut la lucru. Topicul se referea la pareri si opinii pt ca oameni sa se ghideze in alegerea unui cauciuc bun. Mai atasez o poza cu o interventie de aseara pe un drum cu zapada batatorita,cei drept si masina tracta era cuplata 4x4. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna @vstef_is sa stii ca am aceleasi anvelope BP Pneus copie la Yokohama Geolander si sunt ff multumit, surprins chiar, unde la inceput am rulat f timid, acum merg linistit, intradevar numai 4x4 pt. ca in zona mea inca mai e zapada si pe asfalt, dar ok la banii astia ... ce sa zic fiecare cu parerea lui, aaa era sa uit, cu presiunea care trebuie bat zimexurile, am testat Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna (ca sa ramana si pe topicul dedicat:) ce alegem (si de ce - dpdv zapada/gheata, zgomot, toceala/rezistenta) intre: - BFG Winter Slalom - Cooper Discoverer M+S - Michelin Primacy Alpin - Bridgestone Blizzak DM-V1 - Bridgestone Blizzak LM25 - General Snow Grabber - Continental CrossContact Winter - alta?! ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna Am urmarit discutiile voastre si mi-au fost de mare folos in alegerea anvelopelor de iarna,astfel am optat pentru Nokian Hakkapeliitta LT.Sunt foarte foarte bune pe zapada si gheata,tractiune si franare maxima.Dar atentie sunt exclusiv de iarna,si la -10 grade ele sunt tot moi,deci nu este recomandata investitia decat in acest sens. Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: pareri si opinii despre cauciucuri de iarna (ca sa ramana si pe topicul dedicat:) ce alegem (si de ce - dpdv zapada/gheata, zgomot, toceala/rezistenta) intre: - BFG Winter Slalom - Cooper Discoverer M+S - Michelin Primacy Alpin - Bridgestone Blizzak DM-V1 - Bridgestone Blizzak LM25 - General Snow Grabber - Continental CrossContact Winter - alta?! Recomand Bridgestone Blizzak DM-V1. Testate de mine. Foarte eficiente iarna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
todo_tdo Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii Sunt posesorul unui turism , defapt 2 dar cel cu care circul mai mult e incaltat cu Dunlop sp winter response 195/65/15 noi noute luate anul trecut ce pot spune e ca pe zapada cam lasa de dorit, insa cand afara sunt - 15/18/20 grade pot spuna ca au aderenta buna in ideea ca fac tractari cu masina si am fost surprins sa vad cat de bine raspunde si se comporta masina cu ele,la cealalta masina debica frigo la temp scazute mie cam frica dar pe zapada am fost uimit de-a binelea cum merg 165/70/13. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii 1) Cooper Discoverer M+S (SnowGroove) . Am pe Toyota asa ceva (marimea 265/75/R15), pe zapada moale sau batatorita sunt de vis, pe asfalt sunt f bune, pe gheata sunt patina ca orice alt cauciuc de altfel. Am circulat si vara cu ele, relativ zgomotoase, bune pe ploaie si umezeala. Acum nu am apucat sa le pun pe masina si am circulat saptamana asta cu Cooper STT (niste MT-uri cu marcaj M+S). Pot spune ca Discoverer M+S sunt "avioane" in conditii de iarna (vorbesc de mers pe asfalt/oras/drumuri normale) fata de STT, sunt mult mai aderente. Cum se opreste ploaia fac schimbarea cauciucruilor. 2) Pirelli WinterCarving am pe turismul mic. Sunt minunate, pe asfalt inghetat, zapada, umezeala, zapada batatorita. De departe, foarte multumit de ele. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristaky Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii Salut, Cat priveste anvelopele de iarna, recomand cu toata caldura BFG Winter Slalom. Excelente la franare (am franat brusc de la 60 km/h, nu a fugit stanga-dreapta, a oprit "incet si sigur") si plecari de pe loc pe carosabil acoperit cu zapada, zapada + gheata. Nu stralucesc in conditii de pamant noroios acoperit cu un strat de circa 30 cm de zapada, cand deplasarea se face in rampa (pe drum drept nu am incercat in aceste conditii, daca incerc, revin cu impresii). Eu am montata dimensiunea 265/70/R16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii Salut, Cat priveste anvelopele de iarna, recomand cu toata caldura BFG Winter Slalom. Excelente la franare (am franat brusc de la 60 km/h, nu a fugit stanga-dreapta, a oprit "incet si sigur") si plecari de pe loc pe carosabil acoperit cu zapada, zapada + gheata. Nu stralucesc in conditii de pamant noroios acoperit cu un strat de circa 30 cm de zapada, cand deplasarea se face in rampa (pe drum drept nu am incercat in aceste conditii, daca incerc, revin cu impresii). Eu am montata dimensiunea 265/70/R16. Ce model de BFG Winter Slalom ai: KSI sau GO? GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristaky Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii Scuze, KSI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Anvelopele de iarna - pareri si opinii Scuze, KSI. Si mie imi plac KSI- au desenul caii de rulare mai apropiat de offroad decat multe anvelope de iarna destinate exclusiv soselei... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate