cfantana Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Patrolul cu Simexuri merge la Open :h5 Repet daca vre-o masina ramane intepenita sau are probleme tehnice o scoatem cu masinile de la organizare. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Daca Subaru Forester este primit la Srandard, vom fi prezenti. Am voie cu gume MT la standard? Merci Ar fi bine sa vii cu AT-uri ca sa aiba si ceilati concurenti sanse :grin: Te asteptam la distractie :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS la open sa fie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Daca mai ramane KID-ul intreg dupa Luana ma bag si eu la Standard :h5 Daca nu, tre sa-l conving pe Scaraosky ca poate sa se dea fara probleme :grin: Sssssttttt (sper ca nu citeste forumul asta) :ha: :ha: :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS crezi tu....! slp Apropo, cine ma ia la o tura la standard...nu vreau sa ma bag in necunoscut cu tzeasta inainte...vreau sa vad si eu cu este. Inca am o gramada de intrebari referitor la acest hobby/sport si numai in teren le voi gasi raspunsul! (sa nu radeti ca va plesnesc slp) PS. sunt mai precaut de fel....! :grin: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Watcher, autobuz y61, Open. Sa bagam si LCul 120 la Standard :roll: ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS crezi tu....! slp Apropo, cine ma ia la o tura la standard...nu vreau sa ma bag in necunoscut cu tzeasta inainte...vreau sa vad si eu cu este. Inca am o gramada de intrebari referitor la acest hobby/sport si numai in teren le voi gasi raspunsul! (sa nu radeti ca va plesnesc slp) PS. sunt mai precaut de fel....! :grin: Pai cel mai simplu : "vi si te dai !!!". Vezi cum sta treaba si te dai la Standard chiar in afara concursului. Important este sa vi cu masina ta (acum nu glumesc) si sa vezi exact cum se comporta si ce poate ea si ce poti tu. Daca imi fac masina praf la Luana vin copilot la tine ? :hi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS crezi tu....! slp Apropo, cine ma ia la o tura la standard...nu vreau sa ma bag in necunoscut cu tzeasta inainte...vreau sa vad si eu cu este. Inca am o gramada de intrebari referitor la acest hobby/sport si numai in teren le voi gasi raspunsul! (sa nu radeti ca va plesnesc slp) PS. sunt mai precaut de fel....! :grin: Pai cel mai simplu : "vi si te dai !!!". Vezi cum sta treaba si te dai la Standard chiar in afara concursului. Important este sa vi cu masina ta (acum nu glumesc) si sa vezi exact cum se comporta si ce poate ea si ce poti tu. Daca imi fac masina praf la Luana vin copilot la tine ? :hi da! good idea! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Watcher, autobuz y61, Open. Sa bagam si LCul 120 la Standard :roll: ? Da e ok. Cu y61-Open si LC-ul Standard :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS crezi tu....! slp Apropo, cine ma ia la o tura la standard...nu vreau sa ma bag in necunoscut cu tzeasta inainte...vreau sa vad si eu cu este. Inca am o gramada de intrebari referitor la acest hobby/sport si numai in teren le voi gasi raspunsul! (sa nu radeti ca va plesnesc slp) PS. sunt mai precaut de fel....! :grin: Pai cel mai simplu : "vi si te dai !!!". Vezi cum sta treaba si te dai la Standard chiar in afara concursului. Important este sa vi cu masina ta (acum nu glumesc) si sa vezi exact cum se comporta si ce poate ea si ce poti tu. Daca imi fac masina praf la Luana vin copilot la tine ? :hi Veniti,vedeti traseele si alegeti unde va dati :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @scaraoscky: vezi ca m-ai derutat - nu e w/e-ul asta, ci ala urmator, si parca la nunta mea nu as lipsi... @all: daca vine scaraoscky cu troaca personala si o incapaciteaza, va dau eu adresa unde sa il aduceti direct, ca altfel o sa ii rup si picioarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Ma bag si eu, in principiu la open. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS @scaraoscky: vezi ca m-ai derutat - nu e w/e-ul asta, ci ala urmator, si parca la nunta mea nu as lipsi... @all: daca vine scaraoscky cu troaca personala si o incapaciteaza, va dau eu adresa unde sa il aduceti direct, ca altfel o sa ii rup si picioarele. Ce poti face in fata unui judecator..?? (ma intreb retoric)....Nimic, decit sa ma supun ca daca nu slp !..Casa de piatra Judge! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS o poza din trialul la standard :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS au uitat poza scuze :sr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Si daca tot e 7 noiembrie si ne vedem la Peris eu zic sa pastram un moment de reculegere, sau nu, pentru moartea lui Steve McQueen, un motorhead adevarat si chiar mai nefericita victorie a revolutiei bolsevice din Rusia. De asemenea sa ne bucuram, sau nu, pentru prezentarea primei baterii electrice, nasterea lui Marie Curie si a lui Albert Camus. :) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Am fost astazi si ne-am dat acolo din nou...plouase, deci ud si foarte misto...sunt curios cum se va da startul pt ca primii care vor pleca vor fi clar avantajati....si pregatitiva de nisip:) Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-tcmihai 12-adi15mii 13-busu4x4 14-watcher 15-Akon Lista e deschisa :h5 In weekend revin cu poze si filme de la trasee :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-tcmihai 12-adi15mii 13-busu4x4 14-watcher 15-Akon Lista e deschisa :h5 In weekend revin cu poze si filme de la trasee :grin: Costine baga-ma si pe mine te rog :grin: la open :hi Merci http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-tcmihai 12-adi15mii 13-busu4x4 14-watcher 15-Akon 16-bbb 17-manuchao Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS M-a rugat Schulti sa il inscriu si pe el cu Vitara (MT, troliu, lift) la Open. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-tcmihai 12-adi15mii 13-busu4x4 14-watcher 15-Akon 16-bbb 17-manuchao 18-schulti Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Venim si noi cu un autobuz ( Patrol y61 LWB ), cred ca la standard, ca de Open nu avem fata :roll: . Deci Micutu + Blonda la Standard :h5 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS 1-kobra 2-Mosu 3-Gaganu 4-Yonutz 5-Hrn 6-Andrei Museteanu 7-Semaca 8-Forestier 9-Lichter 10-Goganu 11-tcmihai 12-adi15mii 13-busu4x4 14-watcher 15-Akon 16-bbb 17-manuchao 18-schulti 19-Andrei Popescu Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: 7 Noiembrie-TRIAL LA PERIS Peste drum national de casa, deci nu putem lipsi Ancuta + AdrianZUZ - Nissan Y60 AdrianZUZ + Ancuta - VitaraRubik PS Daca faceti si o clasa de ATV-uri electrice 12V o inscriu si pe pitica. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate