Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor Terrano 1

patroler

Postări Recomandate

Salutare baieti,

Frate'meu are un Terrano 1,cu motor 2.7Td.Probleme a inceput de cateva luni la o iesire can a simtit ca motorul nu mai trage cum ar trebui,am venit acasa am sch.filtr.de combustibil am mai verificat toate vacumurile de la turbo,am verificat cablajul,etc.Sa vezi minune s-ia revenit o saptamana functiona perfect,dupa ce a picat iarasi.De atuncea am mai verificat toate conductele de motorina,corpul filtrului,sorbul din rezervor,am desfiintat supapa EGR,am schimbat supapa vacum de la turbo,iarasi verif.cablajul si nimic!

Nu mai am nici o idee. :P Daca aveti voi ceva astept. :h5

Merci!

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor Terrano 1

poate s-a dus pompa de injectie sau trage aer pe la vreun olender.am unul din 91 la fel dar n-am patit nimic cu motorul , doar cutii sun la a treia :grin:

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

vezi ca inainte de pompa de injectie este o sita foarte mica. la mine aia se infunda tot timpul si motorul nu mai trage. merita sa verifici. unelte necesare: tubulara de 17 cred. penseta lunga + un creion cu guma in capat. daca nu depistezi iti fac eventual niste poze ca habar nu am sa explic :grin:

am uitat sa zic ca se scoate in ordinea urmatoare surub, arc(penseta), sita(creion)

Link spre comentariu

Salutare!

Spune-mi te rog pe unde vine sita asta,atat tot am cautat!?Este pe pompa de inj.unde intra turul????

Merci de promtitudine,si de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 :1

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Salutare!

Spune-mi te rog pe unde vine sita asta,atat tot am cautat!?Este pe pompa de inj.unde intra turul????

Merci de promtitudine,si de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 :1

cred ca da. cel mai sigur desfa surubul ala da ai grija ca are 2 saibe de cupru de o parte si de alta a conductei si vezi daca dai de arc daca da scoate arcu si baga creionu cu guma. sita are diametrul cat guma de la creion.

asa cum am zis nu le prea am cu explicatul in cel mai rau caz daca nu o gasesti iti fac maine niste poze. in principiu cred ca vorbim de acelasi surub

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare