Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am un suzuki ..... si nu ma pot abtine

abrudila

Postări Recomandate

no, buna seara. am un Jimny si ..... nu ma pot abtine

vreau sa montez pe el un troliu.... nu cred ca o sa am mare sustinere din partea nevestei ( fiind pt moment singura masina a familiei ) dar asta e ....

NU MA POT ABTINE !!! si deci in cauza am decis ca e bine sa ma informez asupra unui compromis

cum pot sa montez un troliu pe masinuta asta fara sa fac decupaje majore...

pote stie cineva ceva in sensul asta.... dau o palinca si un gulas daca gasesc o solutie buna :grin:

no , io va multumesc de pa acuma...

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: am un suzuki ..... si nu ma pot abtine

arata extraordinar.... ufff ce bine...

dupa primele doua poze am crezut ca am uitat sa specific ca doamna cu epoleti (nevasta ) nu ma lasa sa decupez masina... :grin:

pana anul viitor.... imi iau iara un PATRO©L(e)... si il decupez pana cand vreau eu ... :ypu

multumesc de poze ..... arata beton

Link spre comentariu

poi decupezi bara montezi troliu si te duci acasa cu un buchet mare de flori si ai sanse sa scapi :grin:

super.... si daca am o pereche de bocanci la usa ...?

ma primesti in chirie ?

nu de alta da nevasta a facut judo .... si rotirile peste umar nu sunt sdpecialitatea mea .... :ha:

Link spre comentariu

multumesc de incurajari , dar cred ca totusi voi vorbi cu Max... iar ceea ce am vazut in poze chiar arata promitator...

mai am o intrebare totusi...

daca un jimny are 1054 de kg si troliul suporta 2800 kg intr-o singura linie

de ce nu e ok si pentru activitati mai dure ?

e doar o intrebare pentru informare (sa stiu si eu mai multe despre trolii si troliere )

cu jimica asta nu voi face asa ceva...

Link spre comentariu

pai chestii mai dure inseamna: esti in noroi, esti in pante, etc.

la cele 1000 de kg ale masinii mai adaugi forta de frecare cu noroiul in care esti si nu poti inainta, adaugi descompunerea fortelor pentru ca nu te troliezi in linie dreapta, ci in sus, jos, stanga, dreapta.

si apoi daca pe troliu scrie ca trage 2800kg nu inseamna ca va trage 2800kg la fel ca 500kg si apoi gata la 2801kg nu mai merge... de la un anumit procent de incarcare incolo este destul de clar ca intra in sarcina maxima, trage greu sau ai sanse mari sa il fortezi si sa se arda...

iar la kg din talonul masinii mai adaugi benzina din rezevor, greutatea oamenilor din masina si a bagajelor, etc.

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

foarte de acord, dar inca nu prea am vazut situatii in care sa nu te ajuti si din tractiunea masinii.asta doar in cazul in care a murit de tot motorul si atunci oricum nu mai poti folosi troliul, .....sau nu ...?

de pe forum stiu ca greutatea se dubleaza la impotmolirile in noroi pana la pragurile masinii, iar troliul din poza trage 2800 o linie, deci 5600 la dublu.

sau nu e asa ?

intreb doar :grin: .... ca daca as fi sigur...

Link spre comentariu

o troliere la 45 de grade stanga sau dreapta pierde jumatate din puterea troliului.

doua linii inseamna sa folosesti scripete: atentie insa ca iti injumatateste lungimea cablului disponibil.

cat despre noroi aici ii las pe altii mai cu experienta sa spuna... din ce am intalnit eu, unele noroaie sunt mai ale naibii decat altele.

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

La ce vrei tu de la ea , eu spun ca mai bine te-ai axa pe niste MT-uri frumoase , insotite de niste flanse distantiere ( eventual inaltata putin daca permite bugetul )si atunci imbini utilul :h5 cu placutul :banana si tratezi altfel noroaiele soft . Bagi si un snorkel si ai si un design perfect... :grin: . :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

La ce vrei tu de la ea , eu spun ca mai bine te-ai axa pe niste MT-uri frumoase , insotite de niste flanse distantiere ( eventual inaltata putin daca permite bugetul )si atunci imbini utilul :h5 cu placutul :banana si tratezi altfel noroaiele soft . Bagi si un snorkel si ai si un design perfect... :grin: . :h5

asta e intr-adevar o idee, dar daca stau sa ma gandesc ... cu tot acaretul nu iese ceva mai scump ?

ca de design nu are rost sa vorbim... NORMAL ca arata mai bine

dar la partea cu flansele si cu inaltatul am auzit tot felul de costuri si nu stiu care e adevarul si cu gume cu tot .... cred ca sar peste buget

si anul asta e cam negru pana la sfarsit...

si totusi e o idee de luat in seama, avand in vedere ca la Patrol nu am avut decat gume de cross-country si nu pot sa spun ca nu am fost multumit (sa nu uitam ca nu am decat o steluta... deocamdata :grin: )

Link spre comentariu

la banii la care cumperi troliu si se mai adauga si lucrare de decupare a barii si montarea troliului

eu zic ca cu acei bani iti pui niste MT-ri si o mai si inalti un pic,si la anu cand nu va mai fii a sa negru vei pune si troliu

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare