ampopa Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Intrucat uichendul asta se pare ca voi fi la Baile Tusnad, cu consoarta, poate sa-mi spuna si mie cineva ce trasee se pot face prin zona? Soft (ca sunt singur si n-am inca troliu). Multzam fain. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Cu multi ani in urma, am fost si eu cu familia pe acolo ...Drumul care lacul Sf. Ana poate fi o varianta! Traseul nu e spectaculos, dar lacul merita vazut! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Poti sa mergi spre Lacul Sf. Ana, iar cand te intorci de acolo, urmeaza drumul spre Tg. Secuiesc. Eu fac traseul asta cu motocicleta si il recomand pentru peisaje :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Multzam fain. Lacul Sf. Ana era in plan, dar ma gandeam sl la ceva de off, un pic (ca, deh, daca ma duc acolo, in loc sa ma duc la Luana, macar sa-mi scot si eu parleala). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Multzam fain. Lacul Sf. Ana era in plan, dar ma gandeam sl la ceva de off, cumpara din Tusnad o harta turistica , sint trecute multe poteci/trasee turistice marcate. Eu am fost anul asta in iarna/primavara, lacul era jumatate inghetat, am coborit pina la lac pe o poteca f.misto care ajunge in spatele lacului ce e drept aveam drujba sa eliberez drumul de copacii cazuti. De la lac am urcat pe asfalt pina pe platou (bariera) si de acolo am coborit stinga pina la Tusnad. Am fost si spre Pilisca Mare, multe trasee dar zona cam salbatica, neumblata, copaci cazuti, etc Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Atentie!!!!Zona Lacul Sf Ana e rezervatie naturala si biosferica...sa nu intrii gresit ptr ca te amendeaza! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? OK. Multzam ca mi-ai spus. O sa incerc sa fiu atent pe unde si cum. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? De la Tusnad, pe drumul catre Miercurea Ciuc,in Cozmeni, se face un drum in dreapta,catre Tg.Secuiesc;e un drum frumos,cu padure,in prima parte, apoi cu peisaj deluros,frumos daca vrei sa vezi imprejurimile,iar prin stinga,dupa ce cobori din padure am vazut si un fel de drum forestier, pe care nu am avut ocazia sa-l explorez. De asemenea, comuna urmatoare catre M.Ciuc este Sanmartin, de unde , tot in dreapta se face drumul catre Valea Uzului(este indicator) care duce prin masivul Nemira. Am inteles ca e frumos si ca face toti banii, poate e cineva de pe acolo si te poate lamuri cit de bun e drumul. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? daca vii altadata te voi duce pe m-tii Bodoc NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Cred ca o sa mai vin, ca sa facem niste trase. Zona (din cate imi aduc eu aminte) este superba si nici nu este foarte departe de Bucuresti. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? Pe meleagurile Bodocului daca se va face o iesire ma bag si eu,nu am masina dar gasim noi ceva :D eu sunt din sfantu gheorghe dar atelierul de reparatii al tatalui meu este la bodoc, si mai avem si o casa in devenire acolo daca nu e frig se poate gratarii:D:D eu aduc gratarau :h5 incat despre trasee mai aventuroase spre tunsad nu stiu nimic, si drumul spre lacul sfanta ana nu e cine stie ce , dar sunt ceva peisaje frumoase ,poate gasesti planta aia carnivora si imi zici si mie ca eu nu am reusit sa o gasesc nicaieri....si sa ai grija la ursi :p, sau mai sunt cariere multe de piatra ,nisip si muult noroi,intri acolo si faci off-road cat doreste inima ta , weekend placut si o zi bbuna la toata lumea Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Trasee in zona Tusnad? cam asa e pe acolo: viewtopic.php?f=38&t=8139&start=0 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate