Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17-18 Octombrie - Bolboci

ampopa

Postări Recomandate

Nu prea am avut timp sa scriu si, mai ales, sa pun poze, in ultima vreme, asa ca o fac acum.

Acum o saptamana si ceva, avand, deja, niste amici plecati la cabana cu pricina, ne-am hotarat sa le facem o vizita "de control".

Am plecat sambata pe la 19h00 din Bucuresti (cu paulbratu) si am ajuns pe seara la cabana Bolboci, unde erau, deja vreo 4-5 cm de zapada, iar baietii erau pusi pe treaba (gratare, foc de tabara etc).

A doua zi ne-am plimbat un pic prin zona, intr-o incercare (nereusita) de a ajunge la Babele, sfarsind la o fasole cu carnati la Piatra Arsa.

O iesire "soft", prieteneasca, deconecatanta.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 17-18 Octombrie - Bolboci

Si alte cateva poze.

Nu am putut ajunge la Babele, deoarece era ceata si era aproape imposibil sa "ghicesti" drumul, fara cineva care sa mearga pe jos in fata masinii.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Super tare si frumos am fost si eu pana la Pestera ialomicioara doar ca era asta vara :) odata cu masina si odata pe jos.Ma intreb mai la iarna daca se poate ajunge usor macar pana la Piatra Arsa ca mai sus nu m-as incumeta cu masina.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Drumul spre pestera era deszapezit, la fel si drumul de Piatra Arsa. Drumul dintre cele doua drumuri (DJ 713 a fost "inchis in perioada 01.11.2007 - 01.04.2008) si presupun ca, de fapt, este inchis din Noiembrie pana in Aprilie in fiecare an, numai ca nu s-au obosit sa puna un panou nou.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare