volkerv Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 http://up.picr.de/3160415.jpg http://up.picr.de/3160416.jpg http://up.picr.de/3160417.jpg http://up.picr.de/3160418.jpg :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Cinci elefanti, se legänau, pe o pänzä de paianjen.... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Mi-i inchipui pastia doi facand sex ...Daca, aceasta ar fi posibil: ea intinsa pe pe pat sau pe jos (ca e totuna, iese la nivel) si el coborand din liana sau troliu smerit de undeva din tavan ...spre groapa de lei! :ha: Oare o fost casatorie din dragoste? Sau pur si simplu "subiect de ziar" ? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Clar , se pare ca exista si barbati materialisti :ha: dar daca nu e pe interese treaba inseamna ca iubirea este kiar mare :happy :happy saracu de el Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh :ha: i-ti dai seama ce "ravena" are fata asta... :ha: tre sa iei prezervative "simex" :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh dumnezeu sa-l ierte! Amin :twisted: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Hmmm cred ca vodca e de vina.... Saracu om a l-a confundat pe tatal miresei cu mireasa, si l-a si fortat sa se imbrace in alb... Eu cred ca mireasa e cea in rochie bej.... :P :ha: :ha: :ha: :ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Eu tot stau si ma intreb de ce or fi desculte cele 2 domnisoare de onoare? slp Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh aloooo !!!!! fac apel la ratiune...... nu uitati ca in unele tari e legal suicidul sau eutanasierea persoanelor in suferinta :ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh ...................... sincer ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Imi aduc aminte de un banc sau o pilda data de un tata copilului, ceva de genul asta. Se spune ca in momentul in care un barbat isi alege sotia, este ca si cum ar alege intre a minca o prajitura cu prietenii sau a minca un kkt singur ... omu' asta, a ales sa manince singur un munte de KKT. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Eu tot stau si ma intreb de ce or fi desculte cele 2 domnisoare de onoare? slp Pentru ca nu le mai suportau talpile de la pantofi!!! Si-au dat saracii demisia si ........fuga nene ca din pantofi cu toc deveniti " flats" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh noi radem glumim da'....iti dai seama ca asta ii o boala adica totusi uitate cat de mari sunt alea ce brate au saracu' om Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh da e o boala numita FAST FOOD...si chiar ca e de plans....ma gandesc la ala micu saracu...nu la aia/ala mare :hw isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh probabil asa ii "soiu" lor da pe bune acuma aia ii cat un titan si el cat un tico Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh probabil asa ii "soiu" lor da pe bune acuma aia ii cat un titan si el cat un tico Nissan Titan?? :happy "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh probabil asa ii "soiu" lor da pe bune acuma aia ii cat un titan si el cat un tico Nissan Titan?? :happy "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Acum ceva ani am cunoscut un cuplu de acest gen si pot spune ca este una din cele mai frumoase (sufleteste) perechi vazute de mine pana acum ! In afara de faptul ca viata sexuala nu cred ca poate exista ... totul parea super ok ! Tipa era bolnava si chiar incerca sa se trateze (glanda ceva...) deci nu avea legatura cu fast food-ul ... ! Scuze nu am vrut sa stric petrecerea :grin: Doar asa ca idee! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Mi-i inchipui pastia doi facand sex ...Daca, aceasta ar fi posibil: ea intinsa pe pe pat sau pe jos (ca e totuna, iese la nivel) si el coborand din liana sau troliu smerit de undeva din tavan ...spre groapa de lei! :ha: Oare o fost casatorie din dragoste? Sau pur si simplu "subiect de ziar" ? :grin: pai in primul raind trb sa gaseasca '' groapa cu lei'' dar oricum cred ca se aplica faza cu faina: rostogolita in faina si unde se umezeste :ha: in al doilea rand: ati vazut ce fetze triste au cei 2 baieti din dreapta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh da e o boala numita FAST FOOD...si chiar ca e de plans....ma gandesc la ala micu saracu...nu la aia/ala mare :hw Apropo de Fast Food fratele meu a lucrat 2 veri in america la un Fast food si zicea ca veneau femei obeze si comandau 5 hamburgeri cu portie mare de cartofi prajiti si diet cola... ptr ca tineau cura de slabire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh probabil asa ii "soiu" lor da pe bune acuma aia ii cat un titan si el cat un tico Nissan Titan?? :happy titan camionu' stiti voi cel mai mare camion din lume PS: dar poti pune si nissanu daca vrei :ha: Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh avand in vedere ca el este in armata ......cred ca au facut un pact intre statele lor, probabil ca au incheiat un razboi , ceva de genul " daca te mariti cu fica mea nu arunc bomba atomica la voi " ......nu stiu ce sa zic, sau e o secventa dintr-un film......sau e genul de S.F. la rusi......sau o fi pierdut un pariu.........nu are nimeni poze cu a doua zi , dupa noaptea nuntii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh .... si ginerica statea ca 'bomboana pe coliva' ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh MILA mai baieti e un sentiment foarte puternic, care a determinat lucruri pe care logica nu le va putea niciodata explica cunosc si eu un caz similar, cand un baiat tanar s a casatorit cu o doamna mult mai invarsta care era in scaun cu rotile de o viata, tanarul fiind normal si perfect ssanatos la intrebarea fireasca ...de ce faci asta, a raspuns ca ii e mila si nu poate sa o lase singura viata are multe fete si jertfa se poate face in multe feluri forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: data trecuta la o nunta....mmmmh Cati bani avea tanti batrana din carucior? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate