radum Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Salut, Ma bate gandul sa imi cumpar un Cherokee 4.0HO. Stie cineva cam la cati km ar trebui schimbat lantul de distributie? Masina are acum aproape 150.000km si cum a venit frigul, parca nu m-as baga sa o desfac. In manualul de service nu scrie la cat e recomandat a se schimba. Si inca o intrebare: este destul loc intre pistoane si supape cat sa nu se faca praf in caz ca se rupe lantul? :grin: Multumesc, Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Lant de distributie Salut, Ma bate gandul sa imi cumpar un Cherokee 4.0HO. Stie cineva cam la cati km ar trebui schimbat lantul de distributie? Masina are acum aproape 150.000km si cum a venit frigul, parca nu m-as baga sa o desfac. In manualul de service nu scrie la cat e recomandat a se schimba. Si inca o intrebare: este destul loc intre pistoane si supape cat sa nu se faca praf in caz ca se rupe lantul? :grin: Multumesc, Radu. eu zic sa il lasi in pace Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Lant de distributie nu am auzit pina acum sa se rupa lantul de distributie,asa pur si simplu. Apare la inceput un simtom,zgomot cauzat de intinzator,etc(mai ales ca ai putini km. -de unde esti ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Lant de distributie Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate, masina s-a dat, asa ca deocamdata inca mai caut. :) Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Lant de distributie Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate, masina s-a dat, asa ca deocamdata inca mai caut. :) suna-l pe Marius Lupu (Brasov) 0745-005.481 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate