soimu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 un coleg de forum cu un jeep, a venit sa il ajut sa punem inaltatoare sun arcurile foi toate bune si frumoase...pana sa dam jos roata am incercat cu absolut toate metodele cunoscute de mine si disponibile acasa... deci nu am avut pistoll pneumatic nu am reusit sub nici o forma dupa aceea am mers si la o vulcanizare non-stop...nici ei nu au reusit ce mama dracului sa facem ??? ps ultima demontare.montare a fost facuta intr-o vulcanizare din timisoara forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse itrebati pe canalul 22 care sofer de camion va imprumuta o cheie de roti cu multiplicator sa aveti numa la voi cheia tubulara potrivita pt piulitele jeep-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Vulcanizarile pentru tiruri au niste chei pneumatice tip pick-hammer, care cred ca fac fata... Ar fi bine sa dati cu ceva WD-40 sau lichid de frana inainte daca sint piulite si nu prezoane, ca s-ar putea rupe daca sint ruginite, dar sint sigur ca v-ati gindit voi deja... Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse am patit si noi asta la o Toyota. S-a rezolvat cu o teava de metal in care am bagat cheia, si am folosit-o ca prelungire. Ai rezultate mai bune cu aceeasi forta. Poate merge, daca nu ati incercat asta deja. Ca sa va faceti o idee, teava era undeva la un metru si un pic. Numai bine, Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse nu sunt ruginite, piulitele au capacel capsat si la cat am tot incercat, la 2 au cam cedat colturile trebuie ceva special dar nu doar forta, pt ca tind sa cedeze piulitele (la varianta cheie "tiganeasca" plus teava 1 m), care sunt si ingropate, deh jante aliaj forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Si la mine piulitele au capacele de tabla din inox si se extrag doar cele de la antifurt. Daca nu merge altceva... http://shop.difflock.com/nutbuster-lock ... -p-31.html PS-pentru asta e buna vaselina cu cupru! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse singura chestie la care ma pot gandi altfel e sa ii dai cu WD 40. Dupa cateva ciocane bine plasate, ca vibratiile sa le separe oarecum. Nu am incercat, dar intr-o alta discutie pe tema asta, cineva a folosit o torta. Daca incalzesti prezonul, ar putea sa se dilate destul incat sa mearga desfacute. Cam aici se termina sugestiile pe tema asta. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Tubulara adinca , Cr-V, de preferat hexagonala , poate si incalzite , ca nu strica .Dupa -prelungitor mare si ...Doamne-ajuta. Extrem , gaurita o latura, pe generatoare, si se renunta la piulita ( daca nu e cumva prezon...) Eu n-am scos un prezon ruginit , ca n-a mers nicicum....parca era crescut in janta .la service , cu multa truda , au reusit- s-a rupt . Au calat masina la podea si au tras cu palanul de cheie.....prima miscare : verificarea sensului filetului. Absolut normal . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Bucata de teava cu diametrul interior putin mai mare ca metricul filetului pusa in cap la piulita, zeama de ciocan cu raspundere in celalalt cap al tevii, tubulara serioasa, brat al fortei de max. 1 metru. Fara 4WD ca-i de prisos. Piulita a facut reactie electrochimica cu aliajul rotii pentru ca s-a dus lacul de pe janta in punctul de contact. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse asculta-i pe cei batrani ia un cap de tubulara de 19 sau cat ai la roata si mergi intr-o parcare de camioane sau la o vulcanizare de camioane orice camion care se respecta are in dotare o cheie de asta...in 5 min ai rezolvat problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse iau frumos masina luni si dau op fuga pe centura la un service de camioane totul e sa tina piulitele, ca au inceput sa se rotunjeasca de la atata forta aplicata eu sper ca sa reuseasca aia cu pistol pneumatic care ii da socuri puternice daca nu, sunt cam pe p..la ca alte piulite nu am forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Trebuie sa mergi pana la extrem pe principiul-ORI SE RUPE HAMUL ORI SE BESE IAPA.Alta solutie nu ai,oricum nu-i o catastrofa in sensul ca nu este ceva ce nu se poate remedia. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hexen Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Intamplarea prezentata de voi este destul de dificila dar fara urmari prea grave,zic eu... Acum doi ani aveam o rulota;am fost la un atelier pentru verificari si mici reparatii.Au montat rotile la loc si am plecat linistit.Dupa 83 Km (am calculat pe GPS cat am mers),la Snagov, in padure,pe asfalt,roata din stanga a zburat.Paguba:alveola rotii,podea stg spate,transport platforma si alte mici chestii ,"dragute". "Partea plina a paharului" : in acel weekend urma sa plecam in zona Nucsoara,Arges;a picat iesirea in locatia stabilita si am ales Snagovul ,ca sa zicem ca nu stam acasa. Daca plecam la Nucsoara,83 Km,erau pe autostrada:viteza 90 Km/h,participanti la trafic,etc,etc. Nici nu vreau sa ma gandesc... Concluzie: mai bine mai tare,decat mai moale (femeile,stiu de ce)...stranse prezoanele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Da-i un cald cu autogen,in cel mai rau caz pierzi janta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mertinkeler Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse Pana la urma cum ai rezolvat? ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: prezoane de roata (prea) stranse am fost la o vulcanizare de tiruri, acolo au luat chi mari si FIXE fara joc, au ciocanit cu ciocanul pe piulite bine, si apoi au desfacut cu pistol pneumatic dinala mare cu socuri f mari porcariile de piulite erau de 18 (cheia pe ele) si peste aveau o camasa de se facea de 19, lucru prost pt ca materialul ala de camasa era "precum cacatul" de moale, lucru bun, pt ca la piulitele la care au fost duse colturile, au dat jos baietii camasa, au pus cheie de 18 si gata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate