Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Greul de acum incepe....

vetu

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Vazut, placut, cumparat: la atat se poate rezuma achizitia acestei masini.

Asa ca ce a fost usor (cumparatul si adusul) a trecut si acum incepe greul (modificarile)

A costat 6000 in germania la care se adauga costurile de transport (avion, motorina, diverse taxe)

Inmatricularea: bineinteles la colegii bulgari.

Pe drum am constatat ca ambreiajul "patineaza" , asa ca trebe' urgent sa schimb discul sau kit-ul cu totul (e prins in bugetul pentru prima revizie)

Odata ajuns acasa am comandat kit de suspensie OME +5 la care am adaugat si un casterkit si kit pentru bara stabilizatoare spate.

Acum ii caut niste jante (j10x15, de preferinta negre si cu et -42 sau mai putin) si inca sunt nehotarat daca gumele sa le comand 33 sau 35.

Masina va avea cu predilectie rolul de a transporta cei 4 membrii ai familiei (din care doi catei: un foxterrier si un schnauzer care se vrea pitic dar care are deja vreo zece kile') pe drumuri forestiere si in plimbari prin natura si nu va avea pretentii de masina pentru ture extreme.

Dotari:

2,8td, intercooler

aer conditionat

geamuri electrice

bara stabilizatoare spate decuplabil electric

blocant punte spate

Poze:

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Greul de acum incepe....

sa o stapanesti sanatos ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

incantat ca m-ai plimbat cu ea .... , bucuros ca ai luat o masina buna ... , iar la ambreiaj , amortizoare , arcuri , bari nu iti face probleme ca oricum le vei schimba ...

... te astept sa vi sa iti curat tot interiorul ... arata f bine .... este doar murdar .... o sa iasa ca noua ..., iti scot si parul de caine ... , si incinta de la motor .... la fel ... ( de polish ai scapat ... nu e cazul .. :ha: )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

sa o stapanesti sanatos ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

incantat ca m-ai plimbat cu ea .... , bucuros ca ai luat o masina buna ... , iar la ambreiaj , amortizoare , arcuri , bari nu iti face probleme ca oricum le vei schimba ...

... te astept sa vi sa iti curat tot interiorul ... arata f bine .... este doar murdar .... o sa iasa ca noua ..., iti scot si parul de caine ... , si incinta de la motor .... la fel ... ( de polish ai scapat ... nu e cazul .. :ha: )

Parul de caine din masina ma deranjeaza numai din perspectiva faptului ca nu e parul lasat de cateii mei! :grin: Asa ca va trece si pe la spalatoria ta sa-i dam o fata noua!

:1 S-al folosesti cu placere si fara probleme ; doar nu renunti la IMS ????

La IMS am renuntat inca din august in favoarea unui coleg forumist, si acum masina face "fite" pe la Madrid! Am inteles ca deja i-a aratat si pista de bolovani din Maroc.

Multumesc tuturor pentru urari!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

super jucaria... bafta la lucru si rabdare :h5

si dupa fiecare lucrare terminata ..... cate o palinca :x

Nu ai dreptate abrudila,nu numai dupa si inainte de o lucrare..... :x :x :x :ha:

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

super jucaria... bafta la lucru si rabdare :h5

si dupa fiecare lucrare terminata ..... cate o palinca :x

Nu ai dreptate abrudila,nu numai dupa si inainte de o lucrare..... :x :x :x :ha:

mai...!!!!! :g de asta nu imi iese traba in totdeauna :ha:

am sa iau aminte...

deci :x dupa aia :x si dupa... :x ca am terminat .... :ha:

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare