Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hey! Hey!

Vizitator xsheherezadax

Postări Recomandate

Vizitator xsheherezadax
Am venit cu ganduri mari in urma intalnirii de la Baia Mare. M-am INDRAGOSTIT!! A fost SUPERB din toate punctele de vedere! Ah! Sa nu uit pentru ce am inceput sa scriu totusi... Ma numesc Milena. Deocamdata sunt pe post de copilot si unul foooaaaarte prost pot spune -blushed- HIHI, dar mi-am dat termen. In curand sper sa ma laud si eu cu o titireaza cocotata te miri pe unde... Hehe!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ai venit

si eu sunt indragostit...deci te inteleg perfect

masina trebuie sa fie in primul rand accesibila pentru tine... sa nu ramana un vis indepartat, mai bine un proiect de perfectionat

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Hey! Hey!

Am venit cu ganduri mari in urma intalnirii de la Baia Mare. M-am INDRAGOSTIT!! A fost SUPERB din toate punctele de vedere! Ah! Sa nu uit pentru ce am inceput sa scriu totusi... Ma numesc Milena. Deocamdata sunt pe post de copilot si unul foooaaaarte prost pot spune -blushed- HIHI, dar mi-am dat termen. In curand sper sa ma laud si eu cu o titireaza cocotata te miri pe unde... Hehe!

Bine ai venit!!! Pentru toate exista un inceput!!! :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

hehe... :B

Off-topic:

Mai fata... sa-mi sara inima din pept cand am vazut avataru'; am crezut ca tu esti... pana am dat de ochii aia mici... :? si ce sa vezi... tzapa... :P :grin:

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare