Vizitator xsheherezadax Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Am venit cu ganduri mari in urma intalnirii de la Baia Mare. M-am INDRAGOSTIT!! A fost SUPERB din toate punctele de vedere! Ah! Sa nu uit pentru ce am inceput sa scriu totusi... Ma numesc Milena. Deocamdata sunt pe post de copilot si unul foooaaaarte prost pot spune -blushed- HIHI, dar mi-am dat termen. In curand sper sa ma laud si eu cu o titireaza cocotata te miri pe unde... Hehe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bine ai venit (fost) la baia mare si bineinteles pe forum...tine-o tot asa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 hehe... :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bine ai venit in noroaie si pe forum! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 bine ai venit !!! :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bine ai venit - in calitate de membru....oficial :wink: :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bun venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bun Venit. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Salut! Bine ai venit :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 bun venit to the :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 bine te-ai indragostit! :D Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 bine ai venit si eu sunt indragostit...deci te inteleg perfect masina trebuie sa fie in primul rand accesibila pentru tine... sa nu ramana un vis indepartat, mai bine un proiect de perfectionat parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 si eu sunt indragostit...deci te inteleg perfect... parerea mea mai Soimule, de cine ? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Bine ai venit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Bine ai venit si hai sa vedem si noi o fata pilot........ baga mare cu "titireaza" si cocoat-o unde vrei tu. Bafta multa sa ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Re: Hey! Hey! Am venit cu ganduri mari in urma intalnirii de la Baia Mare. M-am INDRAGOSTIT!! A fost SUPERB din toate punctele de vedere! Ah! Sa nu uit pentru ce am inceput sa scriu totusi... Ma numesc Milena. Deocamdata sunt pe post de copilot si unul foooaaaarte prost pot spune -blushed- HIHI, dar mi-am dat termen. In curand sper sa ma laud si eu cu o titireaza cocotata te miri pe unde... Hehe! Bine ai venit!!! Pentru toate exista un inceput!!! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 hehe... :B Off-topic: Mai fata... sa-mi sara inima din pept cand am vazut avataru'; am crezut ca tu esti... pana am dat de ochii aia mici... :? si ce sa vezi... tzapa... :P :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate