antoine Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Salutare! Am urmatoarea problema pentru care cer o parere! Cand rotile sunt bracate aproape la maxim si sunt in 4x4 (fie low fie hi) se aude un zgomot (un trosnit exact cum se aude cand este un copac in cadere) cand masina este in miscare. Sper sa intelegeti ce vreau sa spun... O sa merg la AH zilele astea, dar pana imi fac timp as vrea sa imi fac o idee cam cu ce am de a face, ca imi sta pe creier. Va multumesc anticipat! Bafta! cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: problema sami Daca nu esti in noroi sau pe alta suprafata alunecoasa, evita virajele stranse in 4x4. Distrugi rapid transmisia. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: problema sami problema la planetare :sr . daca treci pe la A.H. e de bine i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antoine Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: problema sami Pai chiar nu merg in 4x4 decat cand e cazul. Cand am auzit zgomotul prima data, ma dadeam pe niste coclauri...Oricum pana acum nu s-a mai auzit zomotul1 cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antoine Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: problema sami problema la planetare :sr . daca treci pe la A.H. e de bine Asta ma rog si eu sa fie :grin: cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: problema sami Ca sa nu bagi mana in buzunar adanc, ar fi bine sa faci o revizie pe fata, demontare completa, sa vezi cum se prezinta articulatiile la planetare. Ai mrl-uri sau fata e cuplata permanent ? Nu este normal zgomotul in 4x4 chiar daca esti pe asfalt. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antoine Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: problema sami Ca sa nu bagi mana in buzunar adanc, ar fi bine sa faci o revizie pe fata, demontare completa, sa vezi cum se prezinta articulatiile la planetare. Ai mrl-uri sau fata e cuplata permanent ? E cuplata permanent. O sa iau in considerare sfatul tau ca cine stie ce se mai poate intampla. Multumesc :h5 cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: problema sami Recomand sa iti procuri mrl-uri. Din cauza ca fata e cuplata permanent, planetarele, diferentialul fata si cardanul fata se invart cand masina ruleaza. Aceasta duce la o uzura prematura a pieselor din acest ansamblu. Prin introducerea mrl-urilor protejezi. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: problema sami Cel mai bine ar fi sa desfaci punte afata si sa vezi ce-i pe acolo, o revizie mai bine zis. Pot fi mai multe probleme...si e cam greu de spus care-i baiul. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate