Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema sami

antoine

Postări Recomandate

Salutare! Am urmatoarea problema pentru care cer o parere! Cand rotile sunt bracate aproape la maxim si sunt in 4x4 (fie low fie hi) se aude un zgomot (un trosnit exact cum se aude cand este un copac in cadere) cand masina este in miscare. Sper sa intelegeti ce vreau sa spun... O sa merg la AH zilele astea, dar pana imi fac timp as vrea sa imi fac o idee cam cu ce am de a face, ca imi sta pe creier.

Va multumesc anticipat! Bafta!

cave ne cadas

Suzuki Samurai Santana '97

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema sami

Ca sa nu bagi mana in buzunar adanc, ar fi bine sa faci o revizie pe fata, demontare completa, sa vezi cum se prezinta articulatiile la planetare. Ai mrl-uri sau fata e cuplata permanent ? Nu este normal zgomotul in 4x4 chiar daca esti pe asfalt. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Ca sa nu bagi mana in buzunar adanc, ar fi bine sa faci o revizie pe fata, demontare completa, sa vezi cum se prezinta articulatiile la planetare. Ai mrl-uri sau fata e cuplata permanent ?

E cuplata permanent. O sa iau in considerare sfatul tau ca cine stie ce se mai poate intampla. Multumesc :h5

cave ne cadas

Suzuki Samurai Santana '97

Link spre comentariu

Recomand sa iti procuri mrl-uri.

Din cauza ca fata e cuplata permanent, planetarele, diferentialul fata si cardanul fata se invart cand masina ruleaza. Aceasta duce la o uzura prematura a pieselor din acest ansamblu. Prin introducerea mrl-urilor protejezi. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare