Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dati si voi un sfat

cristi3611

Postări Recomandate

Re: dati si voi un sfat

Pai spune si tu la ce anume te referi. Cum s-ar descurca unde ? La ce ? La teren? La mers la Mall ? La carat 5 tone de lemne ? La un concurs extrem ? La mers pe apa ?

Fiecare masina are plusurile si minusurile ei . Eu unu din Pinin nu vad o masina grozava pentru teren si asta pt ca am impresia ca nici nu are sasiu, si motorul de 1.8 sau 2.0 nu-i suficient. Plus ca are caroseria mult prea rotunjita si draguta, incat m-i s-ar rupe inima s-o indoi in copaci. Are o gramada de electronica. Ideea e ca masina de teren sa fie cat mai simpla, cu cat mai putine bucse si capete de bara, fara electronica complicata, etc, etc. Tu ce vrei de la ea ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dc iei un pinni si un logan ai sa vezi ca nu este diferenta mare de garda.Treaba este ca nici nu merge modificata masina aia.Este o masina de oras pt doamne.Mult mai buna este o vitara sau un jimmy chiar si o niva ca sa nu mai zic de artileria grea.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Fiecare masina are plusurile si minusurile ei . Eu unu din Pinin nu vad o masina grozava pentru teren si asta pt ca am impresia ca nici nu are sasiu, si motorul de 1.8 sau 2.0 nu-i suficient. Plus ca are caroseria mult prea rotunjita si draguta, incat m-i s-ar rupe inima s-o indoi in copaci. Are o gramada de electronica. Ideea e ca masina de teren sa fie cat mai simpla, cu cat mai putine bucse si capete de bara, fara electronica complicata, etc, etc. Tu ce vrei de la ea ?

Asta vroiam sa aud.Face fata la un traseu de ofroad cu ceva modificari

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu

si pinin e tot mithubisi

Uau....sa-mi trag palme daca stiam....inseamna ca si Bertone e Opel?

Nu ai inteles ideia.(mithubisi l200, pajero sunt masini care se descurca bine in conditii offrod pinin e tot marca mithubisi si probabil astia sa nu ii fi pus 4x4 cu reductor mare,mic degeaba pe el cel putin asa credeam.)

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu

colega, cumpara-ti linistit un Pinin, se descurca la offroad excelent! chiar acum o saptamana am cutreierat niste paduri si dealuri, pante foarte abrupte, noroaie, frunze umede, copaci peste tot... si nu a fost cazul sa ma opresc, decat atunci cand drumul s-a ingustat intr-un asa hal ca nu mai incapea masina deloc printre copaci. chiar si atunci, fiind micuta, am reusit sa fac o intoarcere pe buza unei rape si sa ma intorc pe acelasi drum. eu ii inteleg pe colegii dotati pt "extrem", dar pot sa-i asigur ca Pinin-ul face fata unor conditii destul de grele, in teren. si fara nici o modificare in plus. daca il mai inalti putin si il intaresti pe ici-colo (sunt nepriceput asa ca nu avansez pe tehnica, las pe altii, dar stiu ca se poate face ceva la Pinin), te poti baga aproape peste tot cu masinuta asta.

prin urmare, daca nu vrei masina doar pt off-road extrem, Pinin iti va satisface nevoile. foarte buna in oras, mica si agila, alearga binisor si pe sosea, o parchezi oriunde, etc. trece prin noroaie ca pe asfalt, am urcat pante de peste 45 grade fara nici o problema, am facut salturi de nivel de peste 3 metri ca sa ies in sosea din niste vai, samd.

vorba unui amic: "nu ai tu curaj sa te bagi atat cat poate duce o masina de-asta."

mentionez ca eu am motorul de 2.0. probabil ca cel de 1.8 prezinta o diferenta, de aceea l-as recomanda pentru varianta in 3 usi.

numa' bine!

Link spre comentariu

io nu am Mitsu, da cred asa: Mitsu are 2 masini de teren:

1. Pajero pana cand a avut punte spate rigida si sasiu

2. L200 pana in zilele noastre.

restul cred ca ori nu trec, ori se rup.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

am urcat pante de peste 45 grade fara nici o problema,

Si asta masurate la echer.....

masurat ochiometric :grin:

acum pe bune, v-ati dat vreodata cu un Pinin? si eu as vrea un "Pajero intreg" nu "jumatatea asta de Pajero" care este Pinin-ul. sau un Landcruiser. dar pana una alta, asta e filmul meu, cu Pinin-ul... si pt "valoarea" lui, chiar face treaba excelenta in teren, si daca veti avea curiozitatea sa-l incercati, o sa va convingeti singuri.

eu chiar am tras de masinuta asta si nu m-a dezamagit deloc. deocamdata. astept bineinteles niste noroaie mai mari si ceva zapada, si va povestesc apoi ce si cum... cei pe care i-am dus prin padure atunci, au ramas cu gura cascata, nu credeau ca o masina fie ea si "de teren" poate asa ceva. bine, ei erau niste TDI-isti... :ha:

in fine...

Link spre comentariu

Pinin ok si in teren

Dupa ce am vandut wranglerul urma sa ma orientez spre o noua masina de teren.

Dupa multe cautari din poze am ales Pajero Pinin, cand am mers si am vazut o in realitate dimensiunile m au daezamagit de asa natura de nu am mai cumparat o.

Insa am mers cu ea in teren sa vad cum se comporta si cu gume de asfalt s a conportant excelent.

In linii mari e o masina buna in ciuda unei garzi foarte mici la sol, comparabila cu cea a loganului.

Ca si parere personala as alege cu inima impacata mereu Pinin inaintea samurai jimny niva, mult mult mai confortabila si destul de capabila in teren.

Link spre comentariu

este adevarat ca e o masina foarte mica, si eu am ezitat la inceput, dar e sigur mai mare decat Vitara, Niva, Jimny, etc. insa ca dotari, le depaseste pe toate: motorul GDI 2.0, sistemul Super Select 4WD, computer de bord, sistem audio original rezonabil, AC, garda 20,5 cm, geamuri electrice. cu niste anvelope bune, te poti baga linistit oriunde cu ea.

pt mine care circul mai mult in oras, si mai fac cat o haiducie din cand in cand, este excelenta. iar in off-road chiar este foarte capabila, orice ati zice. mai bine testati-o si vedeti apoi ce si cum. ;)

Link spre comentariu

Vizitator gabiu13

are dreptate BooBoo cu cauciucuri bune pe el nici nu visati ce poate face pininul...adevarat samuraiul modificat e super smecherie, a lasat inclusiv l200 suspendat....

Link spre comentariu

La capitolul "suspendat" nu se poate compara L200 cu Samurai. Samuraiul nici nu trebuie "tunat" pt a lasa un L200 suspendat. Asta se vede la ochiul liber la distanta intre axe la cele 2 masini. Daca vrei sa compari L200 cu Samurai, comparale la mersul pe asfalt, la gabarit, la carat, la comfort si... cam atat. Samuraiul e numai pt teren pe cand L200 e si pentru... teren

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare