tomas Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Salutare tuturor. Am cumpart si eu o Vitara de Anglia pentru a ma da cu ea prin noroaie.Masinuta mea este cam grasa, are pe ea un Kit Fat Boy.Vreau sa las Kitul respectiv pe masina (arata bine asa) dar trebuie sa aduc niste modificari masinii sa pot iesi cu ea la noroi. Am cumparat pentru ea jante care se pot intoarce pentru a castiga in latime cativa cm si voi comanda curat niste flanse. Imi spuneti va rog si mie, care e diferenta intre Body Lift si Suspension Lift? Soso-bum, mai ai de vanzare Kituri si scut de Vitara? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Salutare tuturor. Am cumpart si eu o Vitara de Anglia pentru a ma da cu ea prin noroaie.Masinuta mea este cam grasa, are pe ea un Kit Fat Boy.Vreau sa las Kitul respectiv pe masina (arata bine asa) dar trebuie sa aduc niste modificari masinii sa pot iesi cu ea la noroi. Am cumparat pentru ea jante care se pot intoarce pentru a castiga in latime cativa cm si voi comanda curat niste flanse. Imi spuneti va rog si mie, care e diferenta intre Body Lift si Suspension Lift? Soso-bum, mai ai de vanzare Kituri si scut de Vitara? Diferenta ar fi ca bodyliftul iti ridica doar caroseria de pe sasiu (pt. a face loc la roti mai mari fara a taia din aripi) in timp ce suspensionliftul iti ridica sasiul (implicit si diferentialele,motorul,etc), cauta pe-aici, sunt multe topicuri unde se prezinta amanuntit la ce sa fii atent cand faci oricare din modificari. Bafta! :h5 LE: citeste topicul http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=17&t=12293, te lamureste mai bine... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Atentie, cu jantele tale daca vrei sa mai adaugi si flanse si mai vrei si cauciucuri mari in noroi o sa ai niste tensiuni foarte mari in punti care vor distruge pe rand tot ce-i pe acolo. Cauciucurile tale si kit-ul "fat boy" sunt perfecte pentru drum normal, nu pentru noroi, unde ai numai de pierdut. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Multumesc de informatii.Am vorbit azi cu Soso-bum si am comandat de la el cele doua kituri, body si suspension lift.Am cumparat jenti pe 15 de 5 si jumatate si din cate am citit pe forum cauciucurile de 225/75 R15 ar fi foarte ok.Nu stiu inca ce grosime vor avea flansele la roti,dar jentile care le-am cumparat se pot intoarce si sper ca cu niste flanse de 3 cm vor ajunge la latimea spoilerelor de pe aripi. Daca stiti cumva, cam cati cm castig cu jentile intoarse? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD salut scz pt off-topic ziceai intr-un alt topic ca ai fost in ungaria si ti-ai luat 4 jenti de samurai poti sa-mi spui mai exact unde in ungaria? multumesc Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Locatia omului cu piesele deSuzuki este langa orasul Cegled, sat Tortel,str.Temeto nr.1.Are omul si site www.suzukidoki.hu Ca si distanta sunt aprox 150km din Debrecen.Omul trimite orice prin curier dar numai pe teritoriul Ungariei. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD ok multumesc mult :h5 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD daca iti intorci jantele si mai pui si flanse si anvelope de 225/75 atunci pregatesteti flexu ca sigur vei taia din aripi, body lift de cat iti vei pune? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Am comandat de la sosobody lift de 3 cm si suspension lift de 6 cm.Azi am cautat cauciucuri si am si gasit ceva de 215/75 R15.Daca le pun impreuna cu lifturile ce ziceti voi avea probleme? Cauciucurile sunt resapate BP pneus.Am casit doua modele:unul cross country si celalalt ceva serie noua de noroi.Simex la dimensiunea asta nu am gasit.Pretul pe la 900 lei toate patru.E ok? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD inca o intrebare:Stiti cumva ce piese ar trebui sa ii schimb volanul pe stanga? Sau daca a schimbat cineva pe Vitara Volanul. Din mare ce am aflat, ca e nevoie de : -caseta de directie -coloana de directie adica bara de fier ce face legatura dintre coana volanului cu caseta de directie. -bord complet -sistem incalzire interior -sistem electric cu suport semnalizatoare si stergatoare Si in rest nu stiu.Piesele le-asi procura din Ungaria,dar tipul e langa Budapesta,asa ca mi-ar trebui sa vad o lista cu tot ce trebuie. Anul trecut m-am dat cu Pajero scurt adus din Anglia, masina la care am modificat volanul de pe dreapta pe stanga.Cum lucrau baietii pe ea observam ca mai lipseste cate ceva:consola bordului pe care este amplasat sistemul de reglare al incalzirii, niste plastice sub bord etc. Problema e ca nu gasesc piese la pret bun foarte usor si mai e si distanta mare. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD sper ca SL-ul de 6 sa nu-ti faca probleme,din cate am auzit de la altii peste 5 devine problematic. puteai sa faci BL-ul de 5 lejer mult succes adam,la 215 nu taie,de la 235 in sus tre sa taie(daca pune distantiere bineinteles) 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD La ce fel de probleme te referi cu liftul de 6? Ce ar putea aparea? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adiY Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD salutare,sunt nou pe forum si am si eu o intrebare: am un suzuki vitara si as vrea sa ii schimb cauciucurile.momentan am cauciucuri goodyear 255/75R15,de iarna si as vrea tot asa mari dar mai inguste putin.aveti idee de niste preturi si unde as putea gasi? multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD sper ca SL-ul de 6 sa nu-ti faca probleme,din cate am auzit de la altii peste 5 devine problematic. puteai sa faci BL-ul de 5 lejer mult succes salutare suspensionliftul este de maxim 50mm spate si 35mm fata.....nu a inteles bine omu iar bodylift are de 30mm deasemenea o sa primeasca si un scut :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD uite aici ca model sigur te va scoate din noroaieeeee :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD uite aici ca model sigur te va scoate din noroaieeeee :h5 Asta-i patrol deghizat :ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD soso cred ca stii foarte bine ce probleme apar. defapt gasesti tot despre sl si bl si cat te poti duce in sus fara prea multa bataie de cap cautand putin pe forum,te poti duce in sus foarte mult,depinde cati bani si rabdare ai,bani mai ales. gasesti foarte multe in topicul lui soso cu inaltarea la vitara lui si vezi ca zice si suzuker ceva interesant pe acolo. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD am 50mm pe spate si 35mm pe fata si incercata peste tot e ok bodylift de 5 cm uite la printesa mea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD a fost o gresala a omului cu acea vorba de suspension lift de 60mm toata lumea stie ca 50mm este maximu maximelor la vitara fara sa cobori grupul si flanse cardanice si etc eu am pe al meu 40mm fata si 45mm spate este super ok nu a iesit nici o data planetara nu am rupt diferential INCA si sper ca nu se va intampla suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Eu cumpar cauciucuri 215/75 R15 resapate de noroi marca BPPneus.Cauciucuri poti comanda de pe site www.bppneus.ro. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Maine imi ajung de la Soso chiturile si scutul de protectie. Se pare ca luni sau marti se vor apuca baietii sa le monteze,vom vedea cum va iesi. Voi posta poze. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Au sosoit chiturile de inaltare si scutul de protectiede la Soso-bum.Pe aceasta cale ii multumesc. Maine se apuca baietii de treaba. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD daca nu tu montezi chiturile eu zic sa stai prin preajma si fi atent la baieti sa faca treaba serioasa sa nu fie acea zicala "las ca e bine si asa" bafta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD bulane i-am promis consultatii la telefon asteptam poze inainte si dupa lucrare,daca se poate si pe faze :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Soso.Iti multumesc de chituri, azi le-au pus sus pe masina. Probleme nu au fost deloc cu montatul lor, cel care le-a montat a mai montat chituri de la tine.Masina are alta infatisare, s-a ridicat mai mult decat am crezut eu la inceput.Si e vorba de 3cm BL so 4cm resp 4,5 cm SL. Maine pun si poze. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate