tomas Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Vasile.Cu siguranta Adam este o persoana mult mai autorizata sa te ajute in probleme cu Vitara.Eu sunt cam pe la inceput, dar ma straduiesc. Nr.meu:0740151320. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Ieri,30.01.2009 a mai avut loc o iesire cu inca 2 Vitare. Am ramas surprins de fapul cu merge masinuta si pe zapada. Cuciucurile Cross Country inbatabile pe zapada.Masina am scos-o la vanzari dar se pare ca nu o mai vand, urmeaza luna viitoare sa o inmatriculez si sa incep sa fac rost de piese sa ii schimb volanul din dreapta pe stanga. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Eu zic sa te gandesti bine cu schimbatul volanului de pe o parte pe alta. Implica destul de multe manevre si din cate am mai citit nu o sa fie ca si "treaba" de fabrica. Las o asa cum a facut o mama ei, vinde o si ia ti una cum vrei tu. Evident este doar o parere.:old 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Pregatire Vitara pentru OFF ROAD Mai am un Pajero scurt adus din Anglia la care s-a lucrat o luna si volanul a ajuns pe partea stanga.Este adevarat ca e mult deranj cu ea dar dupa parerea mea merita.M-am indragostit de Vitara Mea si ma voi apuca de traba.:h5 VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate