cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Pe 31 octombrie am fost la ziua unui prieten , intr-o locatie la vre-o 6 km dupa Valea Doftanei. De aici sunt doua trasee pe care se poate ajunge la Azuga in zona partiei Sorica iar pe al doilea traseu se poate ajunge la Sacele (Bv) . Asa ca nici bine n-am ajuns, m-am cazat, am luat repde o tuica si fuga la parau prin padure. Era cam pe inserat si nu voiam sa ma prinda noaptea pe coclauri. Intrucat prietenul care ne-a filmat n-a mai vazut masini de teren decat pe asfalt a facut niste comentarii deosebit de entuziaste cu toate ca n-am facut cine stie ce giumbuslucuri. Oricum terenul era destul de bine intesat de apa in urma ploilor si a zapezii care s-a topit. In paraiasul in care am intrat am avut marea surpriza sa constat ca avea niste gropi de vre-un metru si ceva si m-am cam speriat cand am intrat cu tot botul in apa pana la parbriz. Am avut noroc ca n-a tras pe nas ca o puneam rau de tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Dupa ce am mai tras niste tuica si am mancat , am dat-o pe sprit. Si uite cum pe la miezul noptii n-aveam liniste . Asa ca ca am purces la drum . La un moment dat ne trecea pipi si am zis ca nu-i frumos sa facem asa in drum , asa ca am coborat la rau , am rezolvat problema si hai inapoi in drum. S-a dovedit ca urcarea este mai grea decat coborarea si din acest motiv nu prea mai puteam urca la drum. Cu entuziasmul de la tuica si cu elanul de la sprit am luat panta cam tare fara sa vad un bolovan drept pentru care am rupt cardanul spate. Pe urma am facut ce trebuia sa facem de prima data adica am pus troliul , ne-am tras afara si am plecat inapoi la pensiune. A doua zi am incercat sa merg spre Azuga si am reusit sa parcurg cativa km doar cu tractiune fata si uneori cu troliul. Pana la urma am zis ca e prea costisitor sa trag de ea , mi-era sa nu-i rup vre-o planetara asa ca m-am intors la pensiune la tuica sprituri si gratare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga felicitari pentru iesire ! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga :bravo .....cred ca am facut si eu cu @yonutz traseu acu o sapt dar in sens invers azuga-posada-valea doftanei.....presupun ca pe unde ai coborat noi am urcat............oricum itzi treb COHONES sau tzuika, spritz sa pleci singur pe akolo......putea fi mai rau decat cardanu...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga :oricum itzi treb COHONES sau tzuika, spritz sa pleci singur pe akolo......putea fi mai rau decat cardanu...... Cristi are antecedente vechi in a pleca singur la drum (de fapt in afara drumului :grin: )! Nu cred ca e vorba de tzuica aici :h5 ! Felicitari pentru iesire !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Dupa ce am mai tras niste tuica si am mancat , am dat-o pe sprit. Si uite cum pe la miezul noptii n-aveam liniste . Asa ca ca am purces la drum . La un moment dat ne trecea pipi si am zis ca nu-i frumos sa facem asa in drum , asa ca am coborat la rau , am rezolvat problema si hai inapoi in drum. S-a dovedit ca urcarea este mai grea decat coborarea si din acest motiv nu prea mai puteam urca la drum. Cu entuziasmul de la tuica si cu elanul de la sprit am luat panta cam tare fara sa vad un bolovan drept pentru care am rupt cardanul spate. Pe urma am facut ce trebuia sa facem de prima data adica am pus troliul , ne-am tras afara si am plecat inapoi la pensiune. A doua zi am incercat sa merg spre Azuga si am reusit sa parcurg cativa km doar cu tractiune fata si uneori cu troliul. Pana la urma am zis ca e prea costisitor sa trag de ea , mi-era sa nu-i rup vre-o planetara asa ca m-am intors la pensiune la tuica sprituri si gratare. @ADIONWEB..........dar tu stii mai bine decat el care a fost acolo..... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Dupa ce am mai tras niste tuica si am mancat , am dat-o pe sprit. Si uite cum pe la miezul noptii n-aveam liniste . Asa ca ca am purces la drum . La un moment dat ne trecea pipi si am zis ca nu-i frumos sa facem asa in drum , asa ca am coborat la rau , am rezolvat problema si hai inapoi in drum. S-a dovedit ca urcarea este mai grea decat coborarea si din acest motiv nu prea mai puteam urca la drum. Cu entuziasmul de la tuica si cu elanul de la sprit am luat panta cam tare fara sa vad un bolovan drept pentru care am rupt cardanul spate. Pe urma am facut ce trebuia sa facem de prima data adica am pus troliul , ne-am tras afara si am plecat inapoi la pensiune. A doua zi am incercat sa merg spre Azuga si am reusit sa parcurg cativa km doar cu tractiune fata si uneori cu troliul. Pana la urma am zis ca e prea costisitor sa trag de ea , mi-era sa nu-i rup vre-o planetara asa ca m-am intors la pensiune la tuica sprituri si gratare. @ADIONWEB..........dar tu stii mai bine decat el care a fost acolo..... :grin: Ce bine ar fi sa stiu mai bine :grin: ! Eu ma refeream la faptul ca din punctul meu de vedere , nu tuica i-a dat curaj ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga D'aia nu e bine sa iesi de unul singur ...Ca o distractie se poate termina cu un mic cosmar! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga mai nu incepeti cu polemici ca-l cunoastem cam toti pe cristi si stim ca are antecedente,,bine oricum nu se mai face,, :ha: :ha: :ha: :ha: asta este el :h5 oricum pe cat de frumoasa pe atat de paguboasa iesirea. PS ----traiasca tzuia :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga D'aia nu e bine sa iesi de unul singur ...Ca o distractie se poate termina cu un mic cosmar! Paaai ,atunci e adrenalina :grin: , cand esti in kk si stii ca n`are cine sa te ajute (sunt patit :grin: -acum doi ani prin Februarie,intr-un camp pustiu si pe un vant de-ti taia fata (putea fata nu cupla,cauciucuri nu aveam, eram vai steaua mea :ha: ), pe unde nu trecea nici macar o caruta si cel mai apropiat sat era la aprox 3-4 km,da aaaaam rezolvat-o dupa 3-4 ore cu un tel. (norocul meu ca aveam semnal) si un tractor. Atunci adrenalina maxima ! :ha: @cristi 1 - Felicitari pt. iesire :bravo , dar :sr pt damage ! :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Cu riscul de a atrage ura viscerala a unora, eu nu inteleg fratilor ce placere gasiti in a intra cu masina in apele de munte. Inteleg ca ai nevoie sa treci prin apa, pe partea cealalta, dar sa intri intr-o apa limpede si curata, de munte, doar ca sa balacesti masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Cu riscul de a atrage ura viscerala a unora, eu nu inteleg fratilor ce placere gasiti in a intra cu masina in apele de munte. Inteleg ca ai nevoie sa treci prin apa, pe partea cealalta, dar sa intri intr-o apa limpede si curata, de munte, doar ca sa balacesti masina... Inteleg foarte bine ce vrei sa spui dar ceea ce producem noi atunci cand trecem cu masinile printr-un rau de munte este egal cu ZERO fata de ce se produce in viata noastra de zi cu zi . Oricum , in viitorul apropiat, cu voia sau fara voia noastra, nici noi , cei care in opinia unora tulburam apele si padurile si inclusiv tu cel care atrage atentia asupara unor "lucruri" nu vom mai avea acces la aceste minunatii. Asa ca subliniez din nou ca ceea ce producem la trecerea printr-un vad de rau sau parau este nimic fata de ce produce industria NATIONALA si COMUNITATEA EUROPEANA . Daca nu esti de acord cu mine , te invit sa-ti demonstrez ... pe viu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Ba da Cristi, sunt de acord cu tine, ai dreptate. Doar ca eu nu ma refeream la ce fac altii, ci la ce facem/ nu facem / putem sa facem fiecare dintre noi. Faptul ca unii dau drumu' la cianura in rau nu ma va convinge sa fac acelasi lucru si nici nu justifica actiuni similare. Poate la 1 km in aval cineva isi potolea setea, cu gandul ca e un parau de munte curat... poate intr-o zi vei fi tu cel din aval. In rest, fiecare cu distractia lui, eu doar spuneam ca n-o inteleg pe asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga fete si baieti, cu timpul o sa incepem cu totii sa nu mai punem d-astea pe internet. Usor, ne vom umple bucile de carne si conturile de amenzi. La un moment dat aceste chetii vor trebui facute si traite si bucurate si NEPOSTATE. sunt sigur ca intelegeti de ce. vine starea de incognito, si nu e bine la vedeala. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga :g ...si de asemenea va sugerez sa acoperiti nr de inmatriculare cu un autocolant cand iesiti in teren la "neorganizate si neoficiale"! Niciodata nu stii cand te intalnesti cu "ursu"! :h5 Cat despre trecutul raului AVETI MARE, MARE grija ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Ba da Cristi, sunt de acord cu tine, ai dreptate. Doar ca eu nu ma refeream la ce fac altii, ci la ce facem/ nu facem / putem sa facem fiecare dintre noi. Faptul ca unii dau drumu' la cianura in rau nu ma va convinge sa fac acelasi lucru si nici nu justifica actiuni similare. Poate la 1 km in aval cineva isi potolea setea, cu gandul ca e un parau de munte curat... poate intr-o zi vei fi tu cel din aval. In rest, fiecare cu distractia lui, eu doar spuneam ca n-o inteleg pe asta. si cand te gandesti ca mai in vremurile de demult apuse haiducii urinau in rauri si boierii beau apa brrrr cata nedreptate :ha: :ha: :ha: :ha: ,,asa zisi politicienii din ziua de astazi :P Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga fete si baieti, cu timpul o sa incepem cu totii sa nu mai punem d-astea pe internet. Usor, ne vom umple bucile de carne si conturile de amenzi. La un moment dat aceste chetii vor trebui facute si traite si bucurate si NEPOSTATE. Foarte corect! Acum vreo 2 ani m-am intilnit cu un grup de elvetieni, care se plimbau prin tara la noi cu 3 LR-uri. Printre altele mi-au spus ca la ei nu ai voie sa faci focul nici macar la tine in curte :uameni , iar masinile de teren sint degeaba... nu ai voie in afara asfaltului. Asa ca e mai bine sa mergem pe burtica. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Sa va fie de bine CRISTI,tare cameramanu :ha: sa mil dai si mie sal alerg dupa masina ,ca nu prea vrea sa mearga cu ia :h5 ps.GOGANE noi am facut traseul voi vati troliat pe el :ha: :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga @gagane..............my name is jack, jack daniels :ha: :ha:......tu de fapt ai mers pe urme de patrol, sa nu uiti asta..... slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga ... in sens invers "urmelor de patrol de sambata", adica paralel cu ursul :ha: ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga @yoane... traseul era prin ravena......ca prin curtile oamenilor cica nu e frumos :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga @gagane..............my name is jack, jack daniels :ha: :ha:......tu de fapt ai mers pe urme de patrol, sa nu uiti asta..... slp jack daniels este unchimiu eu sant mult mai evoluat ,data viitoare scoatem cola din meniul tau si il aduc pe unchiu sa te vad atunci :h5 http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/DSC_9726Large.jpg MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga Sa va fie de bine CRISTI,tare cameramanu :ha: sa mil dai si mie sal alerg dupa masina ,ca nu prea vrea sa mearga cu ia :h5 ps.GOGANE noi am facut traseul voi vati troliat pe el :ha: :h5[/quote @ Gaganu @ Goganu @ Yonutz Bai , nu sunteti sanatosi.... deloc ...si de fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: Valea Doftanei - Azuga .....le distrugem topicu.... :ha: ....oricum ref la alcool.....daca desfaci stikla langa mine m-am imbatat :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate