Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

Re: Ce votam? 2009

nu cred petre ca nenorocirea denumita "comunism" ne-a distrus capacitatea de-a alege. cred ca suntem naivi si increzatori, buni si iertatori, curati si prea creduli, pentru ca numai astfel am putut fi atat de inabili sa-l votam atat de hotarat pe ipochimenul cunoscut sub numele basescu. este absolut de neiertat comportamentul politic, social, moral al acestui individ. nu-l mai injur pentru ca imi racesc gura absolut de pomana, tipului nu-i pasa nici cat negru sub unghie si oricum, are toata flota plina de carnita proaspata asa ca, nu are rost sa mai adaug si eu tonele de carne pe care i le-as putea ura... insa, ce vreau sa spun este ca, din nefericire, suntem siliti sa alegem sub presiune, sa alegem intre doua rele, sa alegem intre prost si foarte prost. nu vreau sa ma banuiti de partizanat, nu e cazul, cred ca orice om normal cu nervii capului, intelege ca momentul a trecut, din nefericire suntem dincolo de asta, insa, nu pot pricepe cum de nu are sanse in ochii nostri un om care a reusit sa ramana nemanjit langa borcanul cu miere si este creditat cu suficiente voturi unul care la prima privire mai atenta vine cu multe bube-n cap... of, din pacate, si eu am sa votez cu cel care are cele mai multe sanse, sperand ca in felul asta sa nu irosesc un vot. mi-e ingrozitor de ciuda ca iarasi si iarasi suntem siliti sa votam cu inima indoita...

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu trebuie data vina pe comunism. Vina trebuie cautata in noi. Cine are timp poate rasfoi lucrarea "Electoratul din Romania in anii democratiei parlamentare 1919 - 1937 " . Ramai mut. Aceeasi recatie vor avea urmasii nostri cand vor citi despre actele noastre de vitejie peste 50 - 100 ani. Sau ceva mai usor, sa vedem stramosii politicienilor nostri, Ciocoii vechi si noi.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Nu trebuie data vina pe comunism. Vina trebuie cautata in noi.

Ai mare dreptate, dar la nivel individual judecand afirmatia. Eu sunt subiectiv: am facut 6 luni de canal (Dunare-Bucureti) pentru ca am avut tupeul sa critic BOB (Biroul Organizatiei de Baza de la Metrou) pentru refuzul de a fi lasat sa dau 2 categorii deodata. Ii mai urasc pt ca i-au jefuit pe inaintasii mei de toate privilegiile dobandite putin cate putin cu fiecare generatie. LA nivel social insa nu am de ce sa-i urasc, epntru ca "noi am fost poporul roman comunist". Numai cei asasinati sau chinuiti de comunisti merita derogare de la statutul de las! Restul...cred ca suntem cu totii vinovati.

Intrebat daca va spune generatiilor viitoare ce a patit in inchisorile comuniste, Petre Tutea a spus ca nu va sufla o vorba. A spus ca tot ce a patit acolo s-a petrecut in interiorul poporului roman si-l iubeste prea mult pentru a-l condamna spunand generatiilor viitoare ce a patimit de la generatia trecuta. Nu ne-a turnat "parintii" tortionari, nepotilor "democrati"!

Ce trebuie facut? Fiecare sa-si faca datoria la locul de munca, acasa si in societate. Exista un singur adevar, nicidecum 1000 de nuante. Vezi o nedreptate? Opreste-o! Cu orice pret! Cu pretul sigurantei tale, a carierei, a belsugului personal. Lupta prin orice mijloc impotriva oricarei forme de comportament "negativ" prin plangeri penale si/sau petitii, prin cuvinte si faptele proprii. Refuza si invata-i si pe altii sa refuze transformarea in "stampile umblatoare" sau in "purtatori de coduri pin"! Ai gresit? Invata sa-ti recunosti greseala si suporta consecintele. Cand 10 milioane de oameni vor face asa zi de zi, vom de veni o natie de temut, pentru ca vom avea dreptatea si cinstea de partea noastra. Si abia atunci, cand cele 10 milioane se vor ridica frustrate si demne de statutul pe care si l-au impus, nicio jandarmerie, politician sau armata din lume nu le va putea tine piept! Pana atunci insa, noi "ne descurcam" romaneste, ne furam caciula singuri si apoi, cu glume sarate sau nu gasim "portite" sa mai supravietuim o zi. Si inca una! Si inca una! Pana cand? Pana murim! Oricum, numai lasii scapa cu viata!

L-am mai pus o data, poate ... va mai impresioneaza

[youtube:3mi5rxd2]http://www.youtube.com/watch?v=J6AEcPg3m00[/youtube:3mi5rxd2]

Link spre comentariu

dureros de-adevarat Petre! si tot Tutea spunea ca mai multe adevaruri egal nici un adevar. si-asa este. doar ca uite si tu, nu scapam de blestemul asta al fostilor, nu scapam de blestemul de-a avea de ales intre doi fosti comunisti... la naiba, vintrele poporului nostru nu mai poate zamisli un lider care sa nu fi apartinut in nici un fel fostilor??? chiar atat de impotenti am devenit?

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

"Care presedinte ti se potriveste?" Pai asta este intrebarea? :ha: E vreunul care vi se potriveste? Astrale tata, eu nu ma identific cu nicunul, nu ma potrivesc cu niciunul! Ce ma fac? Asta e o alta vrajeala care se regleaza din semantica. La scoala de manipulare este prima chestie pe care o inveti: sa-i faci pe altii sa creada in ceea ce vrei tu sa creada! Auzi la el..."care mi se potriveste"....ba nene, Basescu e prea larg, Geoana are curu' lasat, Hunor geme in ungureste si nu-l inteleg, Jiji are obiceiuri dosnice ..... ba, sunt nepotrivit cu toti! Ma pot potrivi cu EBA, dar...asta nu candideaza! :ypu

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

nu cred petre ca nenorocirea denumita "comunism" ne-a distrus capacitatea de-a alege. cred ca suntem naivi si increzatori, buni si iertatori, curati si prea creduli, pentru ca numai astfel am putut fi atat de inabili sa-l votam atat de hotarat pe ipochimenul cunoscut sub numele basescu. este absolut de neiertat comportamentul politic, social, moral al acestui individ. nu-l mai injur pentru ca imi racesc gura absolut de pomana, tipului nu-i pasa nici cat negru sub unghie si oricum, are toata flota plina de carnita proaspata asa ca, nu are rost sa mai adaug si eu tonele de carne pe care i le-as putea ura... insa, ce vreau sa spun este ca, din nefericire, suntem siliti sa alegem sub presiune, sa alegem intre doua rele, sa alegem intre prost si foarte prost. nu vreau sa ma banuiti de partizanat, nu e cazul, cred ca orice om normal cu nervii capului, intelege ca momentul a trecut, din nefericire suntem dincolo de asta, insa, nu pot pricepe cum de nu are sanse in ochii nostri un om care a reusit sa ramana nemanjit langa borcanul cu miere si este creditat cu suficiente voturi unul care la prima privire mai atenta vine cu multe bube-n cap... of, din pacate, si eu am sa votez cu cel care are cele mai multe sanse, sperand ca in felul asta sa nu irosesc un vot. mi-e ingrozitor de ciuda ca iarasi si iarasi suntem siliti sa votam cu inima indoita...

In primul rand... Eu cred ca este vorba doar de ignoranta. Este cel mai mare impozit platit in ceea ce priveste o societate, "impozitul platit pentru a avea <dreptul> de a fi ignorant".

Iar apoi.. cum ar fi daca nu s-ar prezenta nimeni la vot? Sa-si refuze toti dreptul de a vota...

Link spre comentariu

Legat de intrebarea "Noi cu cine votam?"

Ce parere aveti despre candidatul Remus Cernea?

http://remuscernea.ro/

http://remuscernea.ro/wp-content/themes/remus_cernea/branfordmagazine/scripts/timthumb.php?src=http://remuscernea.ro/wp-content/uploads/2009/11/Remus.jpg&w=255&h=180&zc=1

Site-ul lui este pe primul loc dintre site-urile politice ca si trafic.

Tot nu avem ce vota. Ce zice-ti, ii facem o promovare si sa il votam cat mai multi?

De ce? Habar n-am. Oricum nu are sanse pt ca exista destui retardati in tara asta care voteaza cu altii incat ei hotarasc cine va fi presedintele dar macar e altfel decat ceilalti

Ii facem o surpriza si il incarcam cau vreo 2000 de voturi macar? :grin:

Link spre comentariu

pai si remus cernea e tot roman...

Adica ?

adica....chiar daca ar vrea el sa schimbe ceva.,nu ar putea face nimic si atunci se alatura marii gramezi de politicieni romani,care stiu sa povesteasca teorii frumoase dar nu fac nimic pentru tara..decit pentru ei.ce promitator parea basescu acu 5 ani...oamenii care poate ar vrea sa faca ceva pentru tara,nu se baga printre papagalii astia.azi a fi politician, ecea mai buna afacere,incepind de la cea mai pirlta primarie..toti..doar pentru afaceri traiesc.sintem o natie care rabdam prea multe si astia se folosesc de asta.ne multumim doar sa comentam si sa injuram printre dinti...doar cind e foarte ,foarte groasa si sintem cu totii afectati...mai explodeaza mamaliga.in rest sintem foarte divizati..daca nu sintem afectati direct..ultimul exemplu ce-mi vine in minte a fost cu taxa de inmatriculare si nu ma refer la ce s-a discutat pe forum,unde au existat doar opinii contra maririi....dar in rest..aia cu bani de masini noi rideau si se bucurau...asa..foarte bine fara rable..ceilalti dimpotriva.acu...dac n-o sa mai aibe romanasii pesos la cingatoare...poate or mai pune de-o manifestatie,sa-i mai sperie pe alesii poporului...deci io nu ma simt mandru ca-s roman..asta-i concluzia.si nu sariti pe mine....ca aproape toti aveti masini japoneze si germane.aia care au aro si ims....pot sa sara :p

Link spre comentariu

Nu trebuie data vina pe comunism. Vina trebuie cautata in noi.

Ai mare dreptate, dar la nivel individual judecand afirmatia. Eu sunt subiectiv: am facut 6 luni de canal (Dunare-Bucureti) pentru ca am avut tupeul sa critic BOB (Biroul Organizatiei de Baza de la Metrou) pentru refuzul de a fi lasat sa dau 2 categorii deodata. Ii mai urasc pt ca i-au jefuit pe inaintasii mei de toate privilegiile dobandite putin cate putin cu fiecare generatie. LA nivel social insa nu am de ce sa-i urasc, epntru ca "noi am fost poporul roman comunist". Numai cei asasinati sau chinuiti de comunisti merita derogare de la statutul de las! Restul...cred ca suntem cu totii vinovati.

Intrebat daca va spune generatiilor viitoare ce a patit in inchisorile comuniste, Petre Tutea a spus ca nu va sufla o vorba. A spus ca tot ce a patit acolo s-a petrecut in interiorul poporului roman si-l iubeste prea mult pentru a-l condamna spunand generatiilor viitoare ce a patimit de la generatia trecuta. Nu ne-a turnat "parintii" tortionari, nepotilor "democrati"!

Ce trebuie facut? Fiecare sa-si faca datoria la locul de munca, acasa si in societate. Exista un singur adevar, nicidecum 1000 de nuante. Vezi o nedreptate? Opreste-o! Cu orice pret! Cu pretul sigurantei tale, a carierei, a belsugului personal. Lupta prin orice mijloc impotriva oricarei forme de comportament "negativ" prin plangeri penale si/sau petitii, prin cuvinte si faptele proprii. Refuza si invata-i si pe altii sa refuze transformarea in "stampile umblatoare" sau in "purtatori de coduri pin"! Ai gresit? Invata sa-ti recunosti greseala si suporta consecintele. Cand 10 milioane de oameni vor face asa zi de zi, vom de veni o natie de temut, pentru ca vom avea dreptatea si cinstea de partea noastra. Si abia atunci, cand cele 10 milioane se vor ridica frustrate si demne de statutul pe care si l-au impus, nicio jandarmerie, politician sau armata din lume nu le va putea tine piept! Pana atunci insa, noi "ne descurcam" romaneste, ne furam caciula singuri si apoi, cu glume sarate sau nu gasim "portite" sa mai supravietuim o zi. Si inca una! Si inca una! Pana cand? Pana murim! Oricum, numai lasii scapa cu viata!

L-am mai pus o data, poate ... va mai impresioneaza

[youtube:3r4h5to6]http://www.youtube.com/watch?v=J6AEcPg3m00[/youtube:3r4h5to6]

am ramas mut de uimire, e prima oara cand vad clipul si mi s-a facut pielea gaina...

m-a surprins limpezimea gandirii si patosul furibund cu care un(mare) om decide sa-si incheie socotelile lumesti profund iubitor de neam si tara si renuntand la propriul ego si apreciere de sine chiar daca in 90 spunea ca Romania e un teren viran si un popor de tampiti pt care nu merita sa te sacrifici - era vorba desigur de o alta dimensiune.

inca diger si caut sa inteleg de ce nu ar fi schimbat nimic daca ar fi trebuit sa o ia de la inceput ...

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Legat de intrebarea "Noi cu cine votam?"

Ce parere aveti despre candidatul Remus Cernea?

http://remuscernea.ro/

http://remuscernea.ro/wp-content/themes/remus_cernea/branfordmagazine/scripts/timthumb.php?src=http://remuscernea.ro/wp-content/uploads/2009/11/Remus.jpg&w=255&h=180&zc=1

Site-ul lui este pe primul loc dintre site-urile politice ca si trafic.

Tot nu avem ce vota. Ce zice-ti, ii facem o promovare si sa il votam cat mai multi?

De ce? Habar n-am. Oricum nu are sanse pt ca exista destui retardati in tara asta care voteaza cu altii incat ei hotarasc cine va fi presedintele dar macar e altfel decat ceilalti

Ii facem o surpriza si il incarcam cau vreo 2000 de voturi macar? :grin:

Am ascultat polemica lui legata de modul in care gandeste ascensiunea spre putere si ce ar face daca ar fi presedinte. Cum nu este un candidat care sa starneasca patimi aici, pot spune ca nu m-a impresionat deloc, ba mai mult...imi pare usor "manevrat". Iata motivele inconsistentei sale politice si a lipsei de "viziune". Pe site-ul pus de Max aveti doua filmulete ale candidatului, la ele ma refer:

Cand vorbeste despre Basescu zice asa: "A incurajat grupurile de interese, nepotismul..." - astea fiind cauze condamnabile in ochii candidatului Remus. la baza insa, sunt doar atacuri populiste, pentru ca daca ai ceva de spus contra unui presedinte este clar ca nu sosesti intr-o emisiune cu "stiu eu ca are grupuri de interese" NORMAL CA ARE! Altfel nu ar fi ajuns nici macar ministru, daramite PRESEDINTE!

Intrebat de Ciutacu pe cine ar alege ca ministru sau pe cine ar promova, canddatul Remus zice: "din top 300"!!! E? Ce ziceti? Cum de nu v-a trecut si voua rin cap o asemenea solutie? :ha: :ha: :ha:

Tot candidatul Remus glasuieste: "MAI MULTE FEMEI" - ba nene, aici sunt de acord..... :ypu Deci eu vreau sa ne conduca femeile!!! Serios vorbind....e de cacao afirmatia.

Mai sunt...mai zic?

Link spre comentariu

nu e nimic in neregula sa schimbi ceva chiar mi se pare un handicap sa nu fii in stare sa inveti din greselile proprii.

tine de legea evolutiei si de savoir vivre-ul pe care-l dobandesti in timp. eu unul constat periodic ce prost eram in trecut de puteam sa gandesc in acel fel...

si atunci intreb, era mantia proscrisului si identificarea cu un anummit modus vivendi sau o destainuire sincera pe patul mortii cu un mesj catre cei ce vor fi ? n-a mentionat nimic memorabil ca mesaj catre cei tineri, s-a limitat la experienta lui cea mai treumatizanta. si nu era vorba de o primenire morala ci de o schingiure fizica.

ma rog, e scoasa din context si greu de interpretat insa MEMORABILA din multe puncte de vdr.

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

nu e nimic in neregula sa schimbi ceva chiar mi se pare un handicap sa nu fii in stare sa inveti din greselile proprii.

tine de legea evolutiei si de savoir vivre-ul pe care-l dobandesti in timp. eu unul constat periodic ce prost eram in trecut de puteam sa gandesc in acel fel...

si atunci intreb, era mantia proscrisului si identificarea cu un anummit modus vivendi sau o destainuire sincera pe patul mortii cu un mesj catre cei ce vor fi ? n-a mentionat nimic memorabil ca mesaj catre cei tineri, s-a limitat la experienta lui cea mai treumatizanta. si nu era vorba de o primenire morala ci de o schingiure fizica.

ma rog, e scoasa din context si greu de interpretat insa MEMORABILA din multe puncte de vdr.

Ce ai putea sa-i spui tu copilului tau nu pe patul mortii, ci acum...asa...daca ar avea 18-25 de ani despre Romania? Ce sa le spuna celor tineri? Ce sa le spunem noi copiilor nostri despre Romania? Tutea a spus multe tinerilor, in lucrarile lui, dar a spus ceva generatiei de adulti de atunci, din 93-95: "sa nu-si mai schingiuiasca semenii"! L-a ascultat cineva? A fi bun cu semenul tau, a nu-l dezbraca de drepturi, a nu-l umili, a-l lasa sa-si pastreze demnitatea ...astea toate sunt cuprinse in acel fragment....asculta-l bine! Ii trebuie traducere, dar sunt convins ca o simti!

Link spre comentariu

Manifestatia de solidaritate pro Basescu la Craiova a fost numeroasa datorita faptului ca angajatii CNLO au fost obligati sa participe daca nu (de maine iti cauti de lucru)iar restul au primit un stegulet, o sapca ,o perelina si cate un SANDWICH (5 ani sa tina de foame).....................deci o sila totala .

Referitor la REMUS CERNEA tot respectul ,merita votat nu este corupt , este tanar , platforma lui electorala este pentru popor si ar mai fii ceva,costurile campaniei sunt de bun simt si nu sunt bani sau fonduri publice .

Cred in varianta VERZILOR pentru ca celelalte sunt FUMATE !

Sa auzim de bine ! ARE UN VOT DE LA MINE !

Link spre comentariu

Referitor la REMUS CERNEA tot respectul ,merita votat nu este corupt , este tanar , platforma lui electorala este pentru popor

O patforma electorala nu se construieste pentru POPOR! Ci pentru TARA! Cand unul invoca poporul....ei bine, abia atunci deschide bine urechile, pentru ca din asemenea manifestari s-a nascut cuvantul "populism"!

Link spre comentariu

Referitor la REMUS CERNEA tot respectul ,merita votat nu este corupt , este tanar , platforma lui electorala este pentru popor quote]

O patforma electorala nu se construieste pentru POPOR! Ci pentru TARA! Cand unul invoca poporul....ei bine, abia atunci deschide bine urechile, pentru ca din asemenea manifestari s-a nascut cuvantul "populism"!

Tara nu este egal cu popor ? Bun ,nici Cernea nu este potrivit, ATUNCI care ???????????? care este" hiena conducatoare "demna de a fi votata ?

Nu fac parte din nici-un partid, nu vreau sa ma imbogatesc ,ma intereseaza ziua de maine, vreau liniste si stabilitate si din tot raul cel avem,vreau sa-l aleg pe cel mai mic pentru ca in 20 de ani trecuti, mare lucru nu sa facut iar viata nu sta pe loc,imbatranim si viitorul infloritor promis se indeparteaza pe zi ce trece .aproopo daca ai copii ce siguranta le asiguri pe viitor .......cumva ,taxe,biruri si impozite ?? nu te- ai saturat domnule ?

sa auzim de bine !

Link spre comentariu

Situatia nu-i frumoasa, insa cred ca a da un vot la Cernea (sau Hunor sau jiji) inseamna a trage un foc in aer, inutil. Cu tot respectul pentru persoanele sus-mentionate, consider ca NU AU NICI O SANSA sa devina presedintele tarii, ori a-i vota inseamna sa le facem jocul celor abili, care stiu ca in turul doi vor merge doar primii doi (din perspectiva numarului de voturi acumulat).

Parerea mea e ca aveti dreptate cand spuneti ca nu merita nici unul votat. Dar e inutil si sa ne muscam pumnii de ciuda cum ca de ce am ajuns asa, dar si sa-l votam pe Mos Craciun pentru ca nici unul dintre candidati nu merita votul nostru. Trebuie sa fim constienti ca indiferent de cat de revoltati suntem, ACUM SE ALEGE UN PRESEDINTE. Si trebuie sa ne focusam pe cei 3 sau 4 candidati principali si sa alegem cel mai putin nociv pentru tara. Rezultatul, din pacate, nu ne va multumi, sunt convins, dar asta-i viatza!

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare