Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

Ups...Topicul nu este deschis "pro personae". Adica nu pt Base, Geoana sau Antonescu, ci o discutie despre tara, noi, ei. Nu postati nume de candidati, ci dorinte sau frustrari legate de o disolutie la nivel national sau, din contra, la deziderate politice benefice, toate legate de alegerile care vin. Nu injurati, nu huiduiti, suntem mai buni de atat!

Fiind o "adunatura" de oameni realizati, cu venituri care ne asigura masa si casa pentru maine, cu spirite libere si, in general, nonconformiste putem sa avem o opinie decenta. Sper sa nu fie nevoie ca sefii sa inchida acest topic din cauza exprimarilor postate aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ce votam? 2009

Eu m-am gandit sa scriu cu pixul pe buletinul de vot mos craciun si acolo sa pun stampila , am ajuns la concluzia ca nici unul nu e bun si asa macar nu ma injur singur daca ala pe care l-am votat iese si nu face nimic

Never stop exploring
Link spre comentariu

Avand in vedere ca toti mi-s "dragi"... Ii voi vota pe toti ! Cel putin cat o sa ma tina tusul din stampila :happy

iti ajunge ca-s putini...

sa vezi ce fata a facut ala la alegerile parlamentare cind m-am dus de 3 ori sa iau tus...ultima data saracu' mai punea in tusiera credea ca s-a terminat :ha: :ha: :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

M-am gandit si eu asta....

"Da' eu cu cine votez?... Hic..."

A ramas ca nu am cu cine. O sa ma duc totusi, mai ales pentru referendum, care chit ca e o manevra de campanie, in sine, e o idee buna. Doua camere la noi sunt culmea ineficientei, iar numarul de parlamentari e prea mare pentru ce fac ei de fapt. Adica nimic.

Si eu inclin catre Mos Craciun.

Link spre comentariu

Cred ca am sa votez pentru unicameral, desi asta nu inseamna in nici un fel reducerea coruptiei, ci doar concentrarea ei.

In cealalta parte, si eu ii voi vota pe toti, pentru anulare. Desi la europarlamentare am avut o surpriza interesanta: noi locuim intr-o localitate mica de langa Brasov. Eu si nevasta-mea am votat pe toata lumea, pe principiul anularii. Doar ca la 2 zile dupa aia, stand la un pahar de vin cu un vecin care e mare scula in bascula pe partea politica, l-am intrebat cate voturi au fost in sat. 132, zice el. Si cate anulate, intreb. Nici unul!

Mai comentez?

Din pacate, eu nu cred ca am pe cine sa votez. Nu ma poate reprezenta nici unul. Dupa 20 de ani, aici am ajuns.

Link spre comentariu

Interesant topicul. Votul trebuie dat celui mai putin rau. Daca iar nu mergem la vot pana la urma o sa ne obisnuim si dupa aia o sa ne miram de ce avem presedinte tigan...... Vazusem undeva o prezentare in care se spunea ca din 10 nou nascuti , 8 sunt rromi (tigani) si ca daca mergem in ritmul asta, in 15-20 ani tara va fi condusa de acestia.

Daca ma intreaba cineva , eu as vota sa plec din tara. Undeva unde ceea ce fac parlamentarii nu ma deranjeaza asa de mult ca si aici (imi aduc aminte ca pe vremea lu` bombonel am fost la pescuit in DELTA DUNARII, dar am ajuns in niste locuri in care pescuitul era interzis pentru ca locul era al ui nastase....... :P )

off topic - era mai tare nickul bulbar decat asta de acum...

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

eu personal nu sint pentru micsorarea numarului....la asa zisa revolutie s-a hotarit ca e nevoie de mai multi ...ca nu pot toti sa greseasca...acum ce facem?!? hai sa-l lasam pe marinel sa conduca singur eventual cu pdl..oricum toti sint niste mincinosi si ar merita arsi pe rug :twisted: :twisted:

Link spre comentariu

Petre e grea problema dar hai sa zic (va rog nu dati :p ) votul cenzitar nu in forma lui initiala legata de valoarea impozitului platit ci mai mult de capacitatea omului, nivelul intelctual etc. Sunt constient ca nu se poate face dar poate plecand de la asta se poate ajunge la ceva ce s-ar putea chiar implementa.

Pe de alta parte mi-as dori sa existe pe buletinele de vot o casuta cu ceva de genul "N-am cu cine" sa nu mai fi nevoit sa votez in alb sau sa imi anulez votul.

Cred ca trebuie sa mergem la vot, insa mai cred ca trebuie sa ne implicam mai mult si sa spunem vrem altceva, uite asta vrem de la "ei".

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Cred ca am sa votez pentru unicameral, desi asta nu inseamna in nici un fel reducerea coruptiei, ci doar concentrarea ei.

In cealalta parte, si eu ii voi vota pe toti, pentru anulare. Desi la europarlamentare am avut o surpriza interesanta: noi locuim intr-o localitate mica de langa Brasov. Eu si nevasta-mea am votat pe toata lumea, pe principiul anularii. Doar ca la 2 zile dupa aia, stand la un pahar de vin cu un vecin care e mare scula in bascula pe partea politica, l-am intrebat cate voturi au fost in sat. 132, zice el. Si cate anulate, intreb. Nici unul!

Mai comentez?

Din pacate, eu nu cred ca am pe cine sa votez. Nu ma poate reprezenta nici unul. Dupa 20 de ani, aici am ajuns.

pai daca votezi cu toti cine numara votu' zice ca i-ai dat posibilitatea sa aleaga el dintre cei pe care i-ai stampilat :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

mi-e greata sa merg la vot...nici unul nu merita respectul nostru

De-a lungul timpului cred ca i-am votat pe toti......sperind sa faca ceva pt ROMANIA

Anul asta zic PAS..... :P

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Votul este de fapt tinta iluziilor noastre...Decat sa ma simt ,,iluzionat'' mai bine nu votez.....macar asa stiu sigur ca o sa fiu mintit...

Cu toate ca vrem respect....ascest lucru nu se va intampla niciodata.

:uameni ar trebui :ban din aceasta tara

OFFROAD CLUB SIBIU

Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut

Link spre comentariu

Pai marinelu' ar vrea o mare adunare/adunatura populara care sa ridice labutele la tot ce vrea el, plus un al doilea mandat fara sfarsit si cu puteri depline. In conditiile astea nu cumva ma obliga sa votez orice altceva decat vrea el? Personal ma simt cu mana fortata exact in aceasta directie. Din pacate de fiecare data din '90 incoace am fost pus in situatia de a vota nu ceea ce imi doream, ci mai ales ce imi doream sa dispara. Dar dorinta de vot negativ o am acum mai puternica decat oricand, chiar daca alternativele sunt... tot aiurea.

Samurai incepator
Link spre comentariu

"Comunismul este o infractiune continua" - A. Douglas - ministru de Externe al SUA (cred, am invatat, dar am uitat detaliile) :grin:

"Democratia este dictatura turmei" - Tutea (cred, oricum el se cam pisa pe aceasta oranduire sociala)

"Democratia este sistemul in care fiecare face cum vrea" - Aristotel (soto :ha: )

Link spre comentariu

Votul este de fapt tinta iluziilor noastre...Decat sa ma simt ,,iluzionat'' mai bine nu votez.....macar asa stiu sigur ca o sa fiu mintit...

Cu toate ca vrem respect....ascest lucru nu se va intampla niciodata.

:uameni ar trebui :ban din aceasta tara

"Nebunia este introducerea sperantei in logica!"

Link spre comentariu

care mai aveti sperante si vise orice veti vota votati schimbarea !

eu zic ca cine nu se duce la vot sa nu-si dea cu parerea; asta e marele succes al ultimilor ani de capitalism atroce, am reusit sa demonetizam si bruma de valori sau spirit civic ramase dupa sinergia faptelor neo comuniste.

INDOLENTA, DEZINTERESUL SI SCARBA DE POLITICA NU FAC DECAT SA VALIDEZE PROMOVAREA NONVALORILOR SI A MITOCANILOR IN VIATA NOASTRA PUBLICA !

si asta nu inseamna sa te indragostesti de vreunul ci sa votezi pe cel mai putin rau dintre ei.

hai ca se poate !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

"Comunismul este o infractiune continua" - A. Douglas - ministru de Externe al SUA (cred, am invatat, dar am uitat detaliile) :grin:

"Democratia este dictatura turmei" - Tutea (cred, oricum el se cam pisa pe aceasta oranduire sociala)

"Democratia este sistemul in care fiecare face cum vrea" - Aristotel (soto :ha: )

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine" - Ion Ratiu - LECTIE DE DEMOCRATIE !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine" - Ion Ratiu - LECTIE DE DEMOCRATIE !

Dreptul la libera exprimare este o necesitate umana, un factor de progres si un drum pentru exersarea individualitatii si a personalitatii. Asta nu-nseamna ca democratia, ca forma ori sistem este singura care-l recunoaste. Liberalismul este si el un sistem, o leaca diferit de democratie, dar care permite libera exprimare. Tutea, de exemplu, era un adept al liberalismului britanic, rpecum si a imperialismului si nationalismului. Si legionarii erau nationalisti, dar... vorba lu' unu: Astia, legionarii, si comunistii nu stiau de gluma"

Link spre comentariu

Din pacate acum chiar nu e a' buna.

Chiar daca teoretic avem de ales, practic nu avem ce.

Nu exista un rau mai mare sau unul mai mic, ci egale doar diferite.

Din pacate nu putem face nimic. Nu exista inca butonul de "RESET".

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare