Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

Re: Ce votam? 2009

da :ha: :ha:

du-te si voteaza chiar si pe Mos Craciun (cum bine spunea v_stef)dar voteaza

Esti al n-lea care imi spune chestia asta , dar am si o intrebare (la care te rog sa-mi raspunzi ...eventual sa argumentezi)

Deci...TU si ceilalti care sustineti ca trebe sa votam ,chiar sunteti convinsi 100% ca votand ( nu conteaza ce ) , astialalti care stim noi cine, nu vor mai avea posibilitatea sa mermelesca nimic?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

pentru ca eu gindesc ca nu mai poate sa-ti fure votul sau sa mai voteze in locul tau altcineva pentru ca ai votat o data..nu conteaza ce

RUGAMINTE PENTRU PETRE NITEANU:

te rog sa ne spui si noua cite voturi sint anulate ca astia nu mai spun...cred ca s-au prins ca majoritatea voturilor anulate sint voturi de blam

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

totusi.......,cu mic - cu mare,sa mergem la vot !

-drept cistigat in 89 !

Cu tot respectul , sunt doar vorbe mari

Si iluzia ca noi chiar contam.

ultima stire:

Alegerile s-au facut de mult, mai raman FORMALITATILE :sr

Link spre comentariu

Eu o sa merg. Daca nu merg, tot ce e posibil sa voteze altii in locul meu.

Trebuie sa votam. Daca nu votam, nu avem nici un drept ulterior sa ne plangem de ceea ce va fi.

NIci unul nu merita sa fie votat, dar, nici nu ii pot lasa sa fie votati doar de aplaudacii de partid. NU suport ideea de a fi condus de cineva votat de "o multime de lume multa" care o primit o galeata si un calendar.

Link spre comentariu

totusi.......,cu mic - cu mare,sa mergem la vot !

-drept cistigat in 89 !

Cu tot respectul , sunt doar vorbe mari

Si iluzia ca noi chiar contam.

ultima stire:

Alegerile s-au facut de mult, mai raman FORMALITATILE

:B :g

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Topicul asta ar trebui inchis. 24h inainte de deschiderea urnelor (pt. vot, nu pt. numarare), si in timpul alegerilor, este interzisa orice manifestare sau campanie electorala. Ar fi pacat sa dea careva cu mucii in fasole si sa zica ceva pe aici. Ramine postat, ramin loguri, ramin urme, etc.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Haideti la vot ! Trebuie s`o facem... Nu trebuie sa le dam voie sa ne fure votul :P

trebuia sa strigi si matale mai tare. eu, dimineata, am fost singurul cuc care a votat la haga, d-aia m-au fotografiat aia din toate unghiurile, ca exemplar unicat. ma intreb insa daca a meritat sa ard atita benzina pina acolo

Link spre comentariu

urmariti stirile si uitati-va la "patrioti" care asteapta cate 2-3 ore ca sa voteze in sectii speciale :P :P :P

asa ca stati voi acasa ca baieti si-au pregatit temele...pacat...si asta e doar inceputul, va dati seama ce este prin satele unde nu ajung televiziunile?

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

urmariti stirile si uitati-va la "patrioti" care asteapta cate 2-3 ore ca sa voteze in sectii speciale :P :P :P

asa ca stati voi acasa ca baieti si-au pregatit temele...pacat...si asta e doar inceputul, va dati seama ce este prin satele unde nu ajung televiziunile?

Din contra!!!! Nu trebuie sa stam acasa. Cati pot sa transporte astia cu microbuzele? 100000, 200000 de oameni. Dar mai sunt cateva milioane care trebuie sa-si spuna parerea. Pe faptul ca putina lumea merge la vot se bazeaza si cei care vor sa le fraudeze.

Link spre comentariu

Din contra!!!! Nu trebuie sa stam acasa. Cati pot sa transporte astia cu microbuzele? 100000, 200000 de oameni. Dar mai sunt cateva milioane care trebuie sa-si spuna parerea. Pe faptul ca putina lumea merge la vot se bazeaza si cei care vor sa le fraudeze.

a fost o ironie....normal ca daca merge la vot nu mai conteaza fraudele.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Ma uitam acum vreo ora pe realitatea si astia faceau un reportaj cu o sectie speciala de vot aflata in Voluntari. Reportera a inceput sa-i intrebe pe cei ce stateau la coada de ce voteaza aici, de unde sunt etc. O intreaba pe o tiganca ce statea la coada acelasi lucru iar asta ce raspunde??????? Ca e din Galati, ca a fost trimisa sa voteze aici si sa puna stampila pe trandafiri. :ha: :ha: Sunt sigur ca UDMR-ul a instigat-o pe aceasta femeie :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

eu am primit un mesaj de la un " tanar " PSD-ist din Constanta

" Avem nevoie de M Geoana ca sa realizam proiectele constatene- autostrada , sosea de coasta locuinte ieftine. Voteaza pe interes. "

Voi ce intelegeti ?!!!! Ca eu am inteles altceva. Mentionez ca " tanarul" respectiv la alegerile din primavara a venit la mine si spunea ca el ii da in gat pe toti cei de la PSD , cu toate spagile care le dau si iau si toate magariile pe care le fac , mai ales primarul si ai lui. Si cu toate informatiile astea sa ma duc la PD-L si sa le pun pe masa. Motivul era ca nu-i iesisera niste pasente si l-au flituit cei pe care ii dadea in gat ........... Iar astfel de oameni sunt acum in PSD Constanta. Ce sa se fi intamplat cu el de atunci.....sa-i fi dat o parte din autostrada sau soseaua de coasta ?!!!

Sincer nu stiu pe intersul cui sa votez, ca nu a explicat foarte clar.

De asemenea mai mentionez ca nu le-am pus pe masa celor de la PD informatiile pentru simplu motiv ca ii cunosc si eu pe cei in cauza si nu mi se pare ok sa-ti dai in gat prietenii si cunostintele, le tin pentru mine. Si ma mai gandesc pana diseara cu cine votez.

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Am fost la vot de dimineata si am urmat sfatul pe care l-a primit si HarapAlb si m-am ferit de omul span, in consecinta am votat cu cel mai imblanit :ha: .

Link spre comentariu

ma intreb insa daca a meritat sa ard atita benzina pina acolo

He, he ... depinde pe cine ai votat ... ! :hi

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

Link spre comentariu

eu am primit un mesaj de la un " tanar " PSD-ist din Constanta

" Avem nevoie de M Geoana ca sa realizam proiectele constatene- autostrada , sosea de coasta locuinte ieftine

Voi ce intelegeti ?!!!! Ca eu am inteles altceva. Mentionez ca " tanarul" respectiv la alegerile din primavara a venit la mine si spunea ca el ii da in gat pe toti cei de la PSD , cu toate spagile care le dau si iau si toate magariile pe care le fac , mai ales primarul si ai lui. Si cu toate informatiile astea sa ma duc la PD-L si sa le pun pe masa. Motivul era ca nu-i iesisera niste pasente si l-au flituit cei pe care ii dadea in gat ........... Iar astfel de oameni sunt acum in PSD Constanta. Ce sa se fi intamplat cu el de atunci.....sa-i fi dat o parte din autostrada sau soseaua de coasta ?!!!

Sincer nu stiu pe intersul cui sa votez, ca nu a explicat foarte clar.

De asemenea mai mentionez ca nu le-am pus pe masa celor de la PD informatiile pentru simplu motiv ca ii cunosc si eu pe cei in cauza si nu mi se pare ok sa-ti dai in gat prietenii si cunostintele, le tin pentru mine. Si ma mai gandesc pana diseara cu cine votez.

:bravo :bravo :bravo

Bicicleta TREK 3700

Link spre comentariu

Din pacate in urbea mea natala harap alb si omu pletos au niste oameni de rahat care conduc interesele locale. Ala spanu are oameni mult mai inteligenti si capabili, si chestia e ca ii si cunosc si vorbesc in cunostinta de cauza...

Oricum nici spanu nu merita, asa ca vedem in turul doi ce-o sa fie...

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Prietene, din principiu nu merita! Astia nu stiu oricum sa faca altceva decat sa stea cu palma intinsa. Smecheria este ca din cand in cand mai apare cate unu cu o poveste interesanta si primeste de pomana 5 anisori de huzur. Cam atat e de spus despre clasa politica.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare