Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ce votam? 2009

Cu maximul de respect, nu prea am inteles ... ce tratate ai semnat !?

Pai noi... ca pesoane nu semnam tratate.. noi dor le platim :ha: Asa se intampla cind votam dupa cum ne spun vecinii !!! :p :p

Sau Marele Licurici, sau FeMeI, sau Marele Frate de la Rasarit, sau dracu mai stie cine.... :P

Vai steaua noastra....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai dreptate Petre, si ai cam avea un sambure pe acolo,

Reformulez, de fapt aveam convingerea ca ai dreptate, am folosit o nereusita figura de stil. Tot raul spre bine, ca tu ai postat un sir intreg de argumente care e bine sa fie vazute adunate la un loc. Calitatea de membru NATO si UE e un tratat de vasalitate, ca doar nu e sa fim tratati la picior de egalitate cu aia de la masa principala :( Noi suntem aia care au nevoie de ajutor sa se descurce, nu-i asa?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Pe mine m-a frapat la Basescu discursul electoral de tip fascist, ce nu contine nici o solutie la vreo problema, vreo strategie ci doar atacuri impotriva adversarilor politici, la fel cum au procedat in trecut Hitler, Musolini si o groaza de comunisti, care cind au avut controlul total au avut grija de a scapa intr-un fel sau altul de acei adversari. De ce apeleaza la popor? Motivele sunt doua: nici dracu' nu mai vrea sa se combine cu el dintre cei implicati in politica si 2, pentru ca el vede in popor nu pe cei care l-au votat constient, pentru ca asa le-a dictat constiinta si care sunt putini la numar, ci acea masa de manevra constituita din foarte multi prosti, dispusi sa-si vanda viitorul pentru un mic si o bere sau o galeata de plastic branduita cu sigla de partid, sistem patentat cu succes de Iliescu si care inca functioneaza dupa 20 de ani de la revolutie atit pentru geoana cit si pentru Basescu.

Link spre comentariu

Pai noi... ca pesoane nu semnam tratate.. noi dor le platim :ha: Asa se intampla cind votam dupa cum ne spun vecinii !!! :p :p

Tie ti-au spus vecinii cu cine sa votezi ...?

Altii au votat dupa tratate ...

Fratilor, a votat cineva constient ca tara asta in care traim, muncim, ... se scufunda ... si noi odata cu ea ?

Am citit mai sus ca nu ne mai apartine nimic ... nici flota, nici painea ... si in conditiile astea noi ne mai permitem inca 5 ani de "galanterii" ... voi chiar nu simtiti ca suntem luati permanent drept prosti ... in fiecare zi apare "lupul moralist" si ne-mproasca cu demagogii populiste stupide ...?

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Pe mine m-a frapat la Basescu discursul electoral de tip fascist, ce nu contine nici o solutie la vreo problema, vreo strategie ci doar atacuri impotriva adversarilor politici, la fel cum au procedat in trecut Hitler, Musolini si o groaza de comunisti, :bravo :bravo :bravo care cind au avut controlul total au avut grija de a scapa intr-un fel sau altul de acei adversari. De ce apeleaza la popor? Motivele sunt doua: nici dracu' nu mai vrea sa se combine cu el dintre cei implicati in politica si 2, pentru ca el vede in popor nu pe cei care l-au votat constient, pentru ca asa le-a dictat constiinta si care sunt putini la numar, ci acea masa de manevra constituita din foarte multi prosti, dispusi sa-si vanda viitorul pentru un mic si o bere sau o galeata de plastic branduita cu sigla de partid, sistem patentat cu succes de Iliescu si care inca functioneaza dupa 20 de ani de la revolutie atit pentru geoana cit si pentru Basescu.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Mai...eu nu doresc decat sa fiu sanatos si observator vreo 50 de ani la evenimentele politice romanesti.V-ati pus intrebarea..ce repede au trecut 20 de ani de la "Revolutie"?La fiecare 4 ani traim efervescenta alegerilor.Ulterior peste cativa ani,dupa ce ne merge mai bine sau mai rau ,dupa ce mai avem un membru nou in familie sau unul lipsa...habar nu avem cine cu cine a coalizat,cine cu cine a fraternizat...asa ca ......haideti la"Covasna Throphy" sa ne distram! :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Tie ti-au spus vecinii cu cine sa votezi ...?

Altii au votat dupa tratate ...

Fratilor, a votat cineva constient ca tara asta in care traim, muncim, ... se scufunda ... si noi odata cu ea ?

Am citit mai sus ca nu ne mai apartine nimic ... nici flota, nici painea ... si in conditiile astea noi ne mai permitem inca 5 ani de "galanterii" ... voi chiar nu simtiti ca suntem luati permanent drept prosti ... in fiecare zi apare "lupul moralist" si ne-mproasca cu demagogii populiste stupide ...?

Ai pus punctul pe "i". Aici e buba! Romanii nu stiu sa-si aleaga lideri. Singurii pe care nu i-am ucis sau nu i-am lasat sa fie ucisi(Stefan, Mircea si vreo alti doi sunt exceptii laudabile) au fost cei veniti de afara! Noi suntem de vina ca nu stim sa alegem lideri, dar mai rau este ca imediat dupa ce-i alegem, incercam sa-i demolam! Cine a strigat in decembrie '89 pt prima oara cuvantul "ILIESCU"? (crapa-i-ar limba-n gura sa-i crape) Asa s-au facut mereu alegerile sefilor in Romania! Pt ca avem impresia ca liderii trebuie sa fie perfecti daca sunt absoluti iar noi putem fi mai destepti ca ei! :P

Link spre comentariu

Dupa aceste alegeri .........................incerc sa-mi infrang scarba cu un coniac bun . Apoi intr-o stare usor euforica incep sa iau in serios varianta de a ma muta din tara .

Probabil sansa de a vedea tara ajunsa la un nivel de civilizatie macar satisfacator am pierdut-o, asa ca ma gandesc ,din ce in ce mai mult, sa devin ''cetatean roman cu domiciliul in strainatate'' si sa-mi vad tara doar ca turist, admirandu-i frumusetile si intalnind numai oamenii pe care vreau sa-i intalnesc.

Despre politica ...............sunt destui care o fac ,chiar prea multi, asa ca am sa uit de ea.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

...incep sa iau in serios varianta de a ma muta din tara .

Probabil sansa de a vedea tara ajunsa la un nivel de civilizatie macar satisfacator am pierdut-o, asa ca ma gandesc ,din ce in ce mai mult, sa devin ''cetatean roman cu domiciliul in strainatate'' si sa-mi vad tara doar ca turist, admirandu-i frumusetile si intalnind numai oamenii pe care vreau sa-i intalnesc.

Bine spus, sunt in acord cu tine.

Oricum sunt ofticat, in anii 90 cand eram si eu pe la 20 de ani am spus ca nu si nu, eu stau in tara mea, uite ce frumoasa e, cum sa plec... Acum probabil ca voi pleca la 40 de ani. Nu vreau sa fiu bataia de joc a unora, iar ceea ce se intampla in tara asta este deja prea mult.

Link spre comentariu

@: u2_2 -crezi ca afara sint dinamovisti cu covrigi in coada ?

-in '90 ,tot asa am gindit si eu , cu toate ca nu era rau....! (poate in alta viata)

-mult succes si HAI LA VOT !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Deja toata lumea cred ca a vazut clipul de mai jos. Am gasit si varianta "incetinita". M-am uitat cu atentie ( clipul doi ) si stiti ce ma intreb? La momentul "lansarii" femeii, in locul in care era copilul nu se vede nimeni. Copilul apare parca de nicaieri in cadru, brusc... Desi, la momentul "loviturii" barbatul din stanga copilului si femeia intorc capul catre copil simultan. :P

Nu stiu ce sa cred.... Ori e un trucaj "profi" ori daca e adevarat, chiar ca e treaba serioasa.... slp

[youtube:2a8j0sao]http://www.youtube.com/watch?v=ip443vtGg4k&feature=related[/youtube:2a8j0sao]

[youtube:2a8j0sao]http://www.youtube.com/watch?v=-7sFheCYEzE[/youtube:2a8j0sao]

Link spre comentariu

Deja toata lumea cred ca a vazut clipul de mai jos. Am gasit si varianta "incetinita". M-am uitat cu atentie ( clipul doi ) si stiti ce ma intreb? La momentul "lansarii" femeii, in locul in care era copilul nu se vede nimeni. Copilul apare parca de nicaieri in cadru, brusc... Desi, la momentul "loviturii" barbatul din stanga copilului si femeia intorc capul catre copil simultan. :P

Nu stiu ce sa cred.... Ori e un trucaj "profi" ori daca e adevarat, chiar ca e treaba serioasa.... slp

Ema, deja se discuta acest subiect aici: viewtopic.php?f=19&t=13647&start=75

Link spre comentariu

[youtube:3eheuz1b]http://www.youtube.com/watch?v=lxrRVtgaO7I&feature=player_embedded[/youtube:3eheuz1b]

Nu ca acum stie,da data trecuta nu pusese stampila pe buletin :ha: (pe bune)

Si chestia care inchide acest subiect:

Intr-o scurta discutie telefonica purtata de jurnalistul Catalin Stavri, de la publicatia “Observator de Prahova” cu micutul lovit cu pumnul de Traian Basescu, in 2004, copilul, acum in varsta de 15 ani, a confirmat ca el apare in imaginile postate de ziarul nostru.

“Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum”, a mentionat adolescentul in discutia cu jurnalistul. Aflat acum in Italia, victima presedintelui povesteste ca, in 2004 avea 10 ani, iar Traian Basescu il luase pe scena de campanie, langa el. “Am vrut sa spun ceva legat de Ion Iliescu si Adrian Nastase si, probabil, de emotii am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul acesta, apoi domnul presedinte (Traian Basescu – n.r.) m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si, cand m-am dus langa dansul, vroiam sa-mi cer scuze dar m-a impins. Chiar am ras, nu a fost ceva care m-a marcat”, a explicat copilul.

Varianta cu explicatiile date de expertii care analizeaza filmuletul :p

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Nuuuuuuuu, nici vorba! N-am fost atent slp (asta ca sa nu dau vina pe net, asa cum spuneam in postarea de la probleme tehnice- nu vad toate postarile-)

Astral (vad ca esti cu verede :grin: )poti sa stergi postarea aia?

Multzam :h5

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

o sa ne ia draq ..... daca Patriciu , Voiculescu si Vantu s-au asociat ... am considerat ca Basescu iese presedinte va echilibra politica din Romania ... dar daca nu iese ....???? cine o sa aibe grije de bunastarea si prosperitatea nationala ..???? Hrebenciuc ..???? Vanghelie ...??? Iliescu ...???? de cei 3 moguli nici nu mai vb ...

..... nu imi place politica si atat mai putin pe politicieni .... nu am simpatii si nici antipatii ...dar respirand aerul asta .... din Romania ....sesizez parfumul si duhoarea unora .....

..... iar ziaristii astia : Ciutacu , Badea ,Gadea ,Stan ,THeodorescu .... ei care il ffuteau pe Basescu ...ce vor face .....???? se vor apuca sa traga limbi ...????

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

:g :g O vreau pe Udrea! O vreau rau de tot, si la Turism, si la Tineret, ba si la externe o vreau pe Udrea. Oare se poate sa fie 2 doamne ministru pe acelasi post... Udrea+Ridzi? 2 la 3 ministere... genial. O vreau neaparat pe EBA la cultura, e ceva ce i se potriveste la fix. La justitie cred ca se potriveste ca o manusa fata mai mare a imparatului, ca vanzarile anterioare s-au terminat si e scump sa tii casa aia. O sa fiu in extaz cu Pogea la Finante, ne va umple de bani omul, ca sa avem din ce sa platim forfetare si impozite marite. Berceanu va face inca 40 de kilometri de autostrada in mandatul ce urmeaza, pe care o sa ii tina inchisi sa nu se toceasca, dandu-ne posibilitatea sa facem offroad toata tara. Cred ca e oportunitatea 4x4 care ne-am dorit-o dintotdeauna. Nasol e doar de Videanu, ca daca nu face Berceanu autostrazi, el incet incet nu mai are unde sa puna borduri, dar noua ne va fi bine.

Nu ne vindem tara, dar incet incet ne cautam tari care sa ne adopte. Vacantele le facem in Grecia, Turcia si Bulgaria, am mutat si masinile si impozitele pe ele in Bulgaria, ne mutam si afacerile si impozitul pe profit pe afara ca sa nu platim forfetare, iar apoi nici nu ne va mai pasa cine e la guvernare. Ai dreptate Moshu68, uite pe mine m-ai convins. Multumesc!

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare