madiorsv Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 http://www.catavencu.ro/cum_se_va_impar ... 11492.html http://www.catavencu.ro/cum_se_va_impar ... 11524.html .......adevarul e undeva la mijloc...... :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Petre,nici pe departe gandul sa te judec sau sa te trag la raspundere (poate m-am pripit sa trag concluzii) dar la faza cu ,,omoratul liberalilor si taranistilor " ai bagat pe multi in ceata !!!!!!!!!.Citind ce ai scris pana acum constat cu surprindere ca parca esti frate cu nevasta-mea.. Cand eu spuneam ca UE nu va fi decat un ,,STAT " care va avea ca politica un COMUNISM cu fata umana....toti au spus ca sunt nebun..Pana in final noi ca tara acceptata in UE doar din dorinta marilor puteri de a avea o noua piata de desfacere si mana de luxcrui ieftina ...vom sfarsi catalogati drept ,,canton" ,,judetz" etc al EUROPEI.Daca tot ne-am vandut ..macar in pana mea sa ne vindem cat mai scump si sa facem pe dracu in patru sa avem si noi doi-trei robineti de gasze la noi pe ,,teren".. Fiind un om care a avut contacte ,,comerciale " directe cu PSD (PDSR ..FSN...etc ) cunosc foarte bine curvele din partid...Cu PD-L nu amn avut de-aface dar m-aoi descurca eu si cu astia ca oameni sunt si ei ..Tocmai de aceea o sa-l votez pe Basescu ,doar nu o sa votez cu o marioneta,cu un ,,PROSTANAC ".. PS-inca o data Petre,nu a fost in intentie sa te judec ,imi cer scuze daca a parut asa.IN politica ,fotbal si masini spiritele se aprind repede si trebuie avut mare grija unde punem ,,virgule"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ce ziceti de treaba asta ??? Media TV mi se pare o mizerie..... :P Cum naiba pe Antena3 conduce la televoting gioana, iar pe B1Tv conduce baselu ?!? E limpede partizanatul dar, chiar asa?!? Nu ajungea ca astia de la putere ne considera pe toti tampiti, dar media....asa-zisa a4a putere in stat care se bate cu caramida in piept ca ei tin doar cu poporul etc....?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Am incercat sa ma uit la confruntare, sa vad daca vreunul din cei doi e mai breaz. Am prins un moment in care glasuia Base'. Mai exact oferea o cuvantare. Am stat sa il ascult 2 minute, timp in care am aflat ca romanii au de ales intre viitor(el) si trecut(Geoana). In clipa aceea mi-am imaginat viitorul alaturi de Basescu, m-am infiorat si am scapat telecomanda care m-a trecut automat la desene animate. Cred ca a decis corect, am mancat bine la pranz si e pacat sa decartez din cauza de candidati. Vai de viata noastra, cred ca nu o sa apuc momentul in care sa fim condusi de macar un om adevarat. In fiecare an electoral retraiesc propaganda comunista, in care hotul striga cel mai tare "hotul". Un mic pariu: daca Base prinde ciolanul, si anul viitor va fi electoral ca vom alege alt parlament. Bicameral, ca nu o sa aiba cine sa schimbe Constitutia. Si inca un pariu: referendumul asta nu va avea nici un efect, indiferent de cine va fi presedinte. @ Astral: crede-ma ca ambele cifre sunt corecte. Pentru ca reprezinta cifra spectatorilor acelui post care voteaza in o parte sau alta. La momentul de fata oamenii se uita la acelasi lucru, dar pe postul lor preferat, unde si voteaza. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Formatori de opinie, nu? Singurul sondaj 100% corect este cel de pe forum. E intre noi, fiecare a votat cu cine a vrut, nu e masluit de nimeni, forumul ca "institutie" e apolitic (in sensul in care NU sunt televiziunile, desi discutam ca in Poiana lu Iocan ca suntem oameni doar). Sa vedem ce-o sa fie si la alegeri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 E clar ca fidelii telespectatori sunt cei care au inclinat balanta, dar parca prea e simetria asta nu stiu cum..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Cred ca pana intr-un punct e vorba de telespectatorii fideli indoctrinati de formatorii de opinie. Dincolo de acest punct (care nu depaseste 70%) e si putina masluire, aruncata asa pentru o masura buna (thrown in for good measure cum sar zice) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Formatori de opinie, nu? Singurul sondaj 100% corect este cel de pe forum. E intre noi, fiecare a votat cu cine a vrut, nu e masluit de nimeni, forumul ca "institutie" e apolitic (in sensul in care NU sunt televiziunile, desi discutam ca in Poiana lu Iocan ca suntem oameni doar). Sa vedem ce-o sa fie si la alegeri... Corect ..aici sunt oameni si cu 8 clase si cu masterat..Oameni cu Dacia si oameni cu Q...Toti sunt oameni si merita respectati chiar daca unii prefera desenele animate unei confruntari intre doi barbati (chiar daca unul imi este antipatic)..Mai oameni buni ,Basescu este PRESEDiNTELE ROMANIEI ales prin vot democratic,daca nici macar pe el nu stim sa-l respectam atunci inseamna ca suntem o natiune plecata pe calea pierzaniei .Ca iti place sau nu presedintele in exercitiu ..nu ai de ales..Daca semenii tai au hotarat ca ,,X" este mai buna te supui majoritatii.Nu8 iti convine : FRATEEEEEEEE lumea este mare si loc pt smecheri se mai gaseste pe mapamond (pt ca noi romanii ne descurcam oriunde )...Prin faptul ca ne balacarim Presedintele nu demonstram decat ca suntem ,,infantili".PUNCT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Cred ca pana intr-un punct e vorba de telespectatorii fideli indoctrinati de formatorii de opinie. Dincolo de acest punct (care nu depaseste 70%) e si putina masluire, aruncata asa pentru o masura buna (thrown in for good measure cum sar zice) Stefane..este vorba de tipul din regie.Acum trebuie sa-i intelegem si pe ,,moguli" doar viata este o afacere continua ,nu? Tu ai fi procedat altfel daca aveai o televiziune?? Eu unul recunosc ,ma dadeam cu ala care ma platea mai bine ..Principiul concurentei si al sucombarii caprei vecinului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ai si n-ai dreptate Serghei-Aro....e ca intrebarea aia....oul sau gaina? In cazul in speta, presedintele, oricare ar fi el, ajunge in functie prin votul oamenilor care, deci, ii acorda INCREDERE si il RESPECTA......apoi el, dragutu` ce face? Se pisa pe toti, indiferent ca l-au votat sau nu.....ca pana acum asta au facut toti doar......deci cine a fost primul care nu l-a respectat pe celalalt : noi sau EL? Acum este doar raspunsul, reactia la batjocura primita de cei care i-au acordat increderea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Oooo, ce nana isi ia Geoana! :grin: Omul e mai poet chiar si decat Crin. Aproape numai generalitati si clisee electorale am auzit de la el. Cu toate astea, din pacate, mi-e teama ca o sa fie ales presedinte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ai si n-ai dreptate Serghei-Aro....e ca intrebarea aia....oul sau gaina? In cazul in speta, presedintele, oricare ar fi el, ajunge in functie prin votul oamenilor care, deci, ii acorda INCREDERE si il RESPECTA......apoi el, dragutu` ce face? Se pisa pe toti, indiferent ca l-au votat sau nu.....ca pana acum asta au facut toti doar......deci cine a fost primul care nu l-a respectat pe celalalt : noi sau EL? Acum este doar raspunsul, reactia la batjocura primita de cei care i-au acordat increderea..... :g :bravo :g Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 FRATEEEEEEEE lumea este mare si loc pt smecheri se mai gaseste pe mapamond (pt ca noi romanii ne descurcam oriunde )... Acest indemn "fratesc" poti sa-l aplici incepand de luni, pentru ca in mod sigur candidatul preferat de tine o sa iasa pe locul 2 ... :sr Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ce ziceti de treaba asta ??? Media TV mi se pare o mizerie..... :P Cum naiba pe Antena3 conduce la televoting gioana, iar pe B1Tv conduce baselu ?!? E limpede partizanatul dar, chiar asa?!? Nu ajungea ca astia de la putere ne considera pe toti tampiti, dar media....asa-zisa a4a putere in stat care se bate cu caramida in piept ca ei tin doar cu poporul etc....?!? Unul din calculatoarele responsabile afisarea televotingului de la una dintre cele 2 televiziuni.. este la 40 cm de asta de pe care postez acum. Cel putin pt acela pot spune ca am convingerea ca este corect. Si cred ca si la cel de-al ll-lea. Si cred asta pt ca de fapt nu respecta parerea populatiei la intregul ei, ci doar parerea telespectatorilor acelei televiziuni. Si cum la noi televiziunile au de regula tipul de votanti specifici genului de mesaj ce se transmite pe acea televiziune.. spune totul. adica rezultatul Daca se facea pe Discovery Channel un astfel de televoting... putea fi relativ impartial. dar nu cred ca se implicau telespectatorii... sau mai exact, daca se face aici un voting cu accesul auto in padure 99% vor fi contra. Daca se face pe un site de ecologisti 99% pentru. Insa la nivel normal.. rezultatul este altul. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Am citit discursurile lui Groza: si eu i-as fi omorat pe taranisti! Si pe liberali! @Serghei, cand am spus asta estenta era pe si eu i-as fi omorat , adica am fost mobilizat de cuvintele lui Groza, de nenorocile de care ii acuza pe taranisti si liberali, de injustetea sistemului interbelic! Apoi...am citit...am invatat si mi-am dat seama ca am fost manipulat. In sensul ala zicea, ca eram prost si nu stiam adevarata istorie! Nicidecum ca eu as impusca liberali sau taranisti, Doamne fereste! Cat despre Basescu si Geona...ce trist...ce trist. Dar eu votez numai cu unul, pt ca celalalt m-a lasat fara job! Sper sa iasa si un pic de macel dupa alegeri, ceea ce nu ar fi exclus. Daca Geoana catiga cu mai putin de 5 procente, ne vom bate pe strazi! Va astept la Gara! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Ce ziceti de treaba asta ??? Media TV mi se pare o mizerie..... :P Cum naiba pe Antena3 conduce la televoting gioana, iar pe B1Tv conduce baselu ?!? E limpede partizanatul dar, chiar asa?!? Nu ajungea ca astia de la putere ne considera pe toti tampiti, dar media....asa-zisa a4a putere in stat care se bate cu caramida in piept ca ei tin doar cu poporul etc....?!? Unul din calculatoarele responsabile afisarea televotingului de la una dintre cele 2 televiziuni.. este la 40 cm de asta de pe care postez acum. .............. La care din ele .....? :) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Jur ca nu am lovit copilul ... "CU PUMNUL"! :ha: :ha: :ha: Astral, la B1! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Jur ca nu am lovit copilul ... "CU PUMNUL"! :ha: :ha: :ha: Astral, la B1! Si nu asta este adevarul ???!!!!!!!!!! Asta este diferenta dintre un Barbat si un Prostanac... :ha: Barbatul iese invingator intotdeauna... :F Tot este bine ,ca eu in locul lui il calcam in picioare ... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Cu cata patima jura baietii astia cu mana pe Biblie :ha: :P ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Cu cata patima jura baietii astia cu mana pe Biblie :ha: :P Pai si eu as jura fara sa clipesc ..este o carte ca oricare alta ..scrisa de niste oameni .... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Cu cata patima jura baietii astia cu mana pe Biblie :ha: :P Asa si noi juram sa-i votam cu sarg.....in nas, pe unde beau apa ! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 si prostanacul a jurat..........!!!!!!!!!????????????? -ar fi ceva sa le puna si FIOLAAAAAAAAAAA ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Da,eu zic ca pe geoana o sa-l bata Dumnezeu.Lui Basescu ii e frica de Dumnezeu si din juramant reiese ca a impins s-au i-a facut ceva copilului dar nu l-a lovit. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Da,eu zic ca pe geoana o sa-l bata Dumnezeu.Lui Basescu ii e frica de Dumnezeu si din juramant reiese ca a impins s-au i-a facut ceva copilului dar nu l-a lovit. Ai vazut tu politician batut de D-zeu ?!? :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Ce votam? 2009 Din juramant rezulta ca i-a dat un dos de palma, lucru pe care trebuia sa-l recunoasca de la inceput si termina cu balciul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate