Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce votam? 2009

Postări Recomandate

Re: Ce votam? 2009

Da,eu zic ca pe geoana o sa-l bata Dumnezeu.Lui Basescu ii e frica de Dumnezeu si din juramant reiese ca a impins s-au i-a facut ceva copilului dar nu l-a lovit.

Ai vazut tu politician batut de D-zeu ?!? :ha: :ha: :ha:

Mai are 3 zile , nu e timpul trecut :ha: :ha: :F slp

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 419
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator SERGHEI-ARO

FRATEEEEEEEE lumea este mare si loc pt smecheri se mai gaseste pe mapamond (pt ca noi romanii ne descurcam oriunde )...

Acest indemn "fratesc" poti sa-l aplici incepand de luni, pentru ca in mod sigur candidatul preferat de tine o sa iasa pe locul 2 ...

:sr

[/quote:1ooobo5s]

Om vidia...Pasha om videa... Daca iese Geoana EU o sa o duc mult mai bine ,,restul" mult mai rau.. (si pana la urma ,,restul " isi merita soarta)..Daca iese Base o voi duce la fel de bine iar ,,restul" destul de bine...

Petre,eu plec cu masina ..Daca tot in germania vrei sa ,,emigrezi " ca ,,uni inca ma ie cetateni germani "// :bannana rezolvam noi pe drum...

PS --- :bravo :1 :ha: Hai BASEEEEEEEEEEEE...!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Da,eu zic ca pe geoana o sa-l bata Dumnezeu.Lui Basescu ii e frica de Dumnezeu si din juramant reiese ca a impins s-au i-a facut ceva copilului dar nu l-a lovit.

Astral,nu stiu ce sa zic,eu sunt om cu frica lui Dumnezeu si cred in El,si cred ca unii vor fi pedepsiti,dar deja dam in alte discutii.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Politicienii c a si betivii de altfel ...au Dumnezeul lor... :ypu

Link spre comentariu

Deci ne-am lamurit: amandoi sunt in stare sa minta sub juramant! Cool! Ba sa moara mama lor, unul prost si unul pervers si abuziv! Eu il aleg pe prost, poate totusi are consilieri buni! Celalalt prea e convins ca le stie pe toate si e THE BEST!

Link spre comentariu

Astrale, poate ma lamuresti tu: cine il conduce pe prostanacul de geoana? Iliescu sau Vantu? Vanghelie sau Voiculescu? patriciu sau Nastase? :grin: Nu de alta, dar astia luati cate doi nu se inghit deloc. Iti spun eu o formula inteligenta la al doilea candidat? Sau uitam brusc de borduri, de energie, de ceilalti moguli? Sau Videanu nu e mogul? Sau poate nu e Cocos! Hai sa fim seriosi, nu stia 5 minute la Cotroceni daca n-ai bani sau prieteni cu bani!

Link spre comentariu

Hai mai Petre ma...indiferent de alegerea politica,vrei sa zici ca Geoana e un om puternic,cu colona vertebrala si independent?

E ca si cum ai spune ca Basescu nici nu a vazut copilul acela...

AOLEU...cum sa zic asa ceva? E un individ slab si fara niciun fel de miez, un tip anost pe care nu l-as accepta sef nici aici pe forum. Doamne fereste....pai am zis eu asa ceva?

Ideea este "Ce votam?", nu "Pe cine votam?" Wow...vorbeste Vantu!

Link spre comentariu

Aha...deci Vantu il relaxeaza pe Geoana si se intalneste in parcari cu Basescu?! Asta era dezvaluirea? :ha: Pai cand eu am spus-o in emisiune....intr-o luna am disparut din schema... :ha: :ha: Mama, ce as vrea sa iasa Basescu! :twisted: Macar, ma car! :)

Link spre comentariu

fiecare a vazut confruntarea cu ideile deja preconcepute si cu decizia luata ( sau macar 99%)

asa ca fiecare vede greselile celuilalt si acopera greselile propriului preferat si normal o sa voteze cum era hotarat...indiferent ca o face ca si vot contra sau din convingere.

Singurul lucru demn de retinut este ca in sfarsit dementa de o saptamana cu filmul trucat a luat sfarsit si normal cum era de asteptat inclusiv cei din PDL recunosc ca a avut loc un contact doar ca nu i-a dat cu pumnul. In sfarsit dementi care sustineau ca e trucaj o sa inceteze sa ne insulte inteligenta.MA REFER LA CEI DIN MEDIA la care ne uitam in special la tv.

haideti ca mai avem putin pana duminica si deabia apoi o sa ne trezim la realitate si o sa vedem in ce rahat economic ne aflam.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Singurul lucru demn de retinut este ca in sfarsit dementa de o saptamana cu filmul trucat a luat sfarsit si normal cum era de asteptat inclusiv cei din PDL recunosc ca a avut loc un contact doar ca nu i-a dat cu pumnul. In sfarsit dementi care sustineau ca e trucaj o sa inceteze sa ne insulte inteligenta.MA REFER LA CEI DIN MEDIA la care ne uitam in special la tv.

haideti ca mai avem putin pana duminica si deabia apoi o sa ne trezim la realitate si o sa vedem in ce rahat economic ne aflam.

NU uita insa ca s-a obtinut si certificat ca imaginile sunt trucate! :ha: :ha: Si institutul ala care a dat certificatul este unul de stat, nu privat. Iar un tip de pe forum, de aici, lucreaza acolo! :grin:

Link spre comentariu

NU uita insa ca s-a obtinut si certificat ca imaginile sunt trucate! :ha: :ha: Si institutul ala care a dat certificatul este unul de stat, nu privat. Iar un tip de pe forum, de aici, lucreaza acolo! :grin:

nici macar ei nu au avut nesimtirea sa zica cai trucaj, doar ca COPIA ESTE COPIE....adica s-a facut montaj....duhhh....si daca ai observat nici macar basescu cand a iesit nu a zis cai trucaj....doar ca s-a editat si alte tampenii care sunt perfect logice ca nimeni nu i-a dat sa verifice originalul.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

fiecare a vazut confruntarea cu ideile deja preconcepute si cu decizia luata ( sau macar 99%)

asa ca fiecare vede greselile celuilalt si acopera greselile propriului preferat si normal o sa voteze cum era hotarat...indiferent ca o face ca si vot contra sau din convingere.

Cum ziceai "fiecare a vazut greselile celuilat si acopera propriului preferat" ,deci sa inteleg ca singurul lucru de retinut din toata confruntarea este acela ca din juramant reiese ca Base a avut contact fizic cu acel baiat?De aici reiese ca votezi cu Geoana deoarece ai acoperit greselile lui.

Numai bine! :rsp :rsp

Suzuki
Link spre comentariu

@fofiu nu conteaza cu cine voteaza omu'! Toti votam sau nu, fiecare cum stie si cum decide. Si nici nu e vb de "contact fizic" in legatura cu baietelul. Nici de minciunile lui Geoana sau de prostia lui. Aici e vorba de noi si de cum gandim si ne exprima fara sa ne certam! Uite...in acest topic "incendiar"....mai ceva ca Toyota versus Nissan (asta Base ca e mai din topor) nu au fost scandaluri. Deci...putem sa ne votam intre noi? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Nu stiu de ce is prost si am pierdut vremea aseara la TV.

Adevaru e ca, macar acum in al 12-lea ceas ma asteptam ca cei doi comunisti sa aiba curajul sa dezbata niste idei din care sa rezulte macar intentia de a face ceva pt tara asta. Ei au preferat atacul (nici macar la baioneta ci la surubelnita) ieftin si aruncatul cu noroi. Oare chiar asa de prosti ne cred incat sa le vedem la infinit balacareala?

Oricum, nu voi vota cu marinarul. Vreau rapid un guvern ca sa stiu si eu in ce ape ne scaldam pe viitor. Sper.

M-am saturat de ingineri pe post de ministrii la finante si multe, multe altele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare