Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope iarna samurai Stock

boss2real

Postări Recomandate

Salutare,

Vreau sa-mi iau pentru samurai cauciucuri de iarna specificand faptul ca ma intereseaza maxima aderenta!

Am o cabana in varful muntelui si trebuie sa fii incaltat bine ca sa poti ajunge la ea!

Am inteles ca dimensiunile posibile sunt 205/75 R15 sau 195 insa de inaltimea de 75 sunt chiar incantat pentru ca vreau sa fie cat mai inaltata!

Va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce cauciucuri de iarna sa-mi iau si poate ma orientati si catre o locatie de unde sa le iau mai ieftin!

Am cautat pe forum o astfel de discutie insa nu am gasit! Daca exista totusi aceste lucruri va rog sa-mi dati un link!

Va multumesc

Ori la bal, ori la spital!!!

Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anvelope iarna samurai Stock

Si vezi ca rubrica Suzuki nu este pentru vanzari-cumparari :uameni daca ai citit prima pagina pe forum ai rubrici: Vanzari, Cumparari, Anvelope s.a. :T

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Aici caut doar sfaturi de la posesorii de samuraie si alte fiare, in legatura cu anvelopele de iarna!

Ori la bal, ori la spital!!!

Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol

Link spre comentariu

Salutare,

Am inteles ca dimensiunile posibile sunt 205/75 R15 sau 195 insa de inaltimea de 75 sunt chiar incantat pentru ca vreau sa fie cat mai inaltata!

Dimensiunile specificate de producator in manualul de service sint 205/70R15 sau 175/80R15 (sper ca mi-am amintit bine).

Daca vrei sa ajungi in virf de munte iarna, atunci ia si 4 lanturi cu tine, doar anvelopele de iarna nu cred ca ajung, oricit de bune ar fi.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare