mcm Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, numele meu este Costin Munteanu. imi plac iesirile in natura si de ceva vreme cele motorizate. Sunt posesorul unei Kia Sorento EX 2008, care chiar si asa, fara nici un fel de "preparare" suplimentara, cred ca poate merge mult mai departe decat sunt eu in stare sa o conduc. de cate ori mai ies "in teren" impreuna cu altii mult mai pregatiti decat mine, mai trag cu ochiul la cum fac ei... :bannana KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: MAI BINE MAI TARZIU... Bine ai venit :h5 sper sa ne cunoastem la Poiana Sarata. 95% (las 5% pt bomba atomica...) vin si eu. Intrucat sunt departe ca pricepere fata de orice concurent, probabil voi merge cu Lucian la recuperare . asta daca nu gaseste unul mai priceput sa-l inlocuiasca... :ypu . KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: MAI BINE MAI TARZIU... Te asteptam :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: MAI BINE MAI TARZIU... Bine ai venit Costin :h5 Daca ai ceva intrebari sau nelamuriri (urgente) sau vrei sa participi la intalnirile celor din CT, posteaza in topicul dedicat celor de la malul marii :grin: :x :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate