Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MT: Pneus profil Simex

alexbikerul
 Share

Recommended Posts

am gasit anvelope bp pneus profil simex la 350 lei bucata.ziceti si mie daca este un pret bun si cum se conporta aceste anvelope...aaa am uitat sunt 31x10,5x15

multumesc

Edited by Yonutz

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Re: vreau si eu un sfat

pretul e bunicel

pneusul este ori bun ori foarte prost, in functie de noroc

poate ai noroc si te tin mult si bine

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

multumesc de sfaturi

@soimule.....zimi cum sa le aleg ca tipu care le vinde are mai multe bucati:)):)):))

@alegros....anvelopele sunt la mine in campulung muscel.....tipu are vulcanizare si magazinde anvelope e cel mai tare in oras......si are multe bucati.....cred ca 12 pe stoc si daca e mai poate aduce....si mai are o dimensiune pe 16....parca 265/75/16 sau 265/70/16 astea cred ca la 400 de lei

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

pai ce probleme apar

dupa drumuri lungi pe asfalt se pot crea besici intre straturi...ceea ce duce la aruncarea cauciucului

se pot rupe crampoane datorita compozititi cauciucului

se pot roade prematur tot din acelasi motiv...cauciuc prost

pot sa aibe f mari batai si sa nu se poata circula cu ele

asta ultima e singura chestie care o poti descoperi inca de la montaj, la restul dupa cateva mii de km

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

am inteles.....poate imi da garantie la ele....si eu il si cun pe asta foarte bine....deci daca se va int cv de gen basici sau sa nu se echilibreze pot sa le dau inapoi...daca se vor rupe crampoane nu cred ca pot sa se rupa din teren....sau ceva de gen....oricum multumesc mult

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use