Vizitator markonyroky Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 salut desi navighez pe site de mult timp acuma am si postat. au fost de ajuns doua concursuri si m-a luat flama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 bine ai venit :W ca motorash zici ca ai pe daihatsu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Re: salut salut desi navighez pe site de mult timp acuma am si postat. au fost de ajuns doua concursuri si m-a luat flama. Salut si bine ai venit! Cunoastem senzatia cu flama... :grin: Cumva e Daihatsu de la Bunicu' ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 salut si bine ai venit ! ..... to the ... :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 da Da e daihatsu de la Bunicu. Putin modificat. Inaltat, jenti si cauciucuri noi, troliu scune omenesti, motorul aranjat. Motorul e Toyota y2. Din pacate dupa Harghita m-a lasat sincronul de a I-a si rulmentul de presiune fluiera ca un arbitru corupt. Partea si mai proasta este ca nu stiu daca o sa o am gata pina la Iasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 10, 2007 Partajează Postat Octombrie 10, 2007 Bun venit Partenerilor :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Bun venit colega GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 bine ai venit!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Bun venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate