Vizitator adiY Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 salut.am si eu o intrebare:pot face treaba pe teren cu o vitara hidramata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: vitara hidramata da mai multe detalii sa iti poata raspunde cineva,pune ceva poze suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adiY Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: vitara hidramata pai e o vitara de 1.6 jlx,di 1993,cauciucuri de 255/65R15,cam atat stiu despre ea ca abia am luat-o.revin maine seara cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vitara hidramata La etapa de la Mures la open a castigat o vitara hidramata,deci poti face treaba cu ea :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adiY Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: vitara hidramata pai din cate am vazut eu,are mai multe obtiuni pt 4x4.daca gresesc,i-mi cer scuze.nu am experienta,dar sunt dornic sa o am si sa invat cat mai multe multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate