Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tuning navara d40 off road

Vizitator wupnavara

Postări Recomandate

Vizitator wupnavara

Salutare,

Vreau sa-mi modific masina pt un off road de calitate ,desi sunt constient ca nu e masina potrivita tocmai pt asa ceva,

si m-am gandit sa incep cu :

- bara protectie ARB

- suspensii

- roti : am vazut o varianta buna de Malatesta/KAIMAN si din cate imi zicea cineva nu pot sa pun decat pe 16 pe masina mea

- scut fff solid motor, cutie, rezervor

- snoorkel

Momentan am pe ea cateva accesorii de la Carryboy dar pe care le vad acum neindicate pt cum vreau sa fie :

- troliu

- scut cutie si motor

- bullbar

Daca mi-ati indica ceva variante de marci, modele, dimensiuni potrivite, ar fi mai mult decat pefect ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: tuning navara d40 off road

... ar fi mai mult decat pefect ...

Ar fi mai mult decat perfect daca ti-ai completa locatia in profil si daca ti-ai face o prezentare in sectiunea dedicata asa cum prevede Regulamentul forumului pe care e evident ca nu l-ai citit. :grin:

Link spre comentariu

Ai dreptate, scuze .. Dar am recuperat repede !!

pai nu...nu ai recuperat :grin: incearca aici

viewtopic.php?f=4&t=6684

in alta ordine de idei...esti sigur ca vrei sa o modifici pe asta?? ca s-ar putea sa o pierzi sau reparatiile sa coste mai mult decit ai cumpara o alta masina mult mai dedicata pentru offroad :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Pentru un offroad de calitate Navara nu exceleaza de fel...

Daca vei schimba cauciucuri si vei adauga suspensie + body lift, bullbar si snorkel masina va arata foarte agresiva si cool dar nu cred ca va avea un randament eficient in offroad.

E prea lunga si masiva... Costurile modificarilor sunt ridicate pt masina asta.

Link spre comentariu

ce imi place mie cand unora l-i se par strugurii acrii ......

omul a intrebat la modul sincer ceva pe niste presupusi cunoscatori iar unii dintre noi daca tot nu ne pricepem macar sa il luam la misto

se poate si in ro nu trebuie sa mergi in islanda ...sau asteptam inca un user sa il trimita in australia?

la cluj am vazut o masina frumoasa cu o reclama pe ea sper sa te ajute nu ii cunosc dar mi-a placut masina

Link spre comentariu

Am fost tentat sa-ti scriu aici sugestiile mele in legatura cu proiectul tau, insa din consideratie pentru distinsii semnatari ai acestui forum, o sa-ti scriu pm.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare