Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce becuri folositi la farurile masinii?

Farfarello

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ce becuri folositi la farurile masinii?

Eu de curand am avut o revelatie in ceea ce priveste becurile auto, fortat si de faptul ca nu am mai gasit nicaieri becuri la pret normal, plus ca m-am saturat ca o data la cateva saptamani sa mi se arda cate un bec la cate o masina.

Asa m-am pricopsit cu un set de Philips ultra bright sau ceva de genul asta (e prea frig afara sa ma duc sa ma uit in torpedo :grin: ) care pur si simplu sunt fantastice: au o lumina foarte puternica in ciuda celor 55W. Recunosc ca am devenit dependent de farurile masinii pe care le-am montat. Singurul lucru deranjant la becurile astea este pretul, un pic peste 160 RON setul, format din 2 bucati.

Eu personal, cand voi mai avea nevoie de becuri de far, le voi cauta pe acestea :h5

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am niste Narva H4 100/90W all sezon, dar ma incanta Philips-urile mentionate, desi daca nu se ard nu cred ca le schimb. Ce e ciudat ... becurile astea (Narva) sunt la a treia masina si tare ma tem ca nu se opresc la asta :ha: .

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Mie mi-au sosit dupa o lunga asteptare IPF-uri 55/60W, la preturi normale adica 17 $ bucata.

Am vazut 80/110W sau varianta rally 100/170W, dar pt acestea e nevoie de modificari si relee.

Ideea e ca sunt rezistente la vibratii, cam asta ar fi diferenta fata de cele normale.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Philips.....

Am xp acum, dar nu sint prea incintat de ele.

Am avut pe Discovery BlueVision si erau perfecte,dar am schimbat farurile si le simt lipsa...

Ma tenteaza sa incerc si o pereche de MotoVision,H7, mai rezistente la vibratii, si cu fascicul mai lung(zic ei..).

Poate motociclistii au experienta cu ele...

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Farfarello, ne poti da o referinta de unde le-ai luat? Tare mi-e teama ca nici Philips-urile pe care le-am cumparat nu vor rezista trepidatiilor din drumul meu catre casa.

Link spre comentariu

Am impresia ca Philips are si o specie de becuri "long-life" sau asa ceva, cu filament "hd" rezistent la vibratii, doar ca lumineaza ca un halogen normal.

Ar mai fi si Osram care face becuri bune, gen Silverstar - lumina decenta la pret mic (am impresia ca am dat 50lei pe o pereche, dau lumina alba faina), sau NightBreaker mai puternice, astea sunt mult mai scumpe, nu mi-am luat :grin:

Link spre comentariu

Aaici sint cele de la Philips, pentru auto.

http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en

Pentru moto, rezistente la vibratii si socuri de 20G.

http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

.... un set de Philips ultra bright sau ceva de genul asta (e prea frig afara sa ma duc sa ma uit in torpedo :grin: ) .......

Am revenit cu modelul exact: Philips X-treme Power Racing Performance. Acum la celelalte masini mi se pare ca am lumanari :ha:

Link spre comentariu

pe ambalajul becurilor cu filament 100/110W scrie mare si citet....Do Not Use In Europe..... :grin:

daca dai seara peste vreun Garcea care stie cate ceva....s-ar putea sa incasezi o amenda.....plus suspendarea talonului pana remediezi problema :ha:

Link spre comentariu

pe ambalajul becurilor cu filament 100/110W scrie mare si citet....Do Not Use In Europe..... :grin:

...............:

Asta ca tot se discuta pe alt topic de proiectoarele care deranjeaza.... :P

Link spre comentariu

daca dai seara peste vreun Garcea care stie cate ceva....s-ar putea sa incasezi o amenda.....plus suspendarea talonului pana remediezi problema :ha:

De mine zici? Pai ale mele sunt de 55W.

Acum am intors si eu cutia si zice "Recomandare: Schimbati becurile la 40.000 km, intotdeauna in pereche". E prima oara cand vad asa ceva, asta e eticheta importatorului ca baietii de la Philips nu zic nimic :P. E clar unul dintre ei minte :grin:

Link spre comentariu

Philips Ultra bright H7 de 55/60 W, iar la proiectoare 4 x KC-uri de 100/130 W Ultra Bright

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Acum am intors si eu cutia si zice "Recomandare: Schimbati becurile la 40.000 km, intotdeauna in pereche". E prima oara cand vad asa ceva, asta e eticheta importatorului ca baietii de la Philips nu zic nimic :P. E clar unul dintre ei minte :grin:

Hihihi, pai durata de viata a becurilor se masoara in ore/functionare ... de unde stie cine a lipit eticheta citi din cei 40k km se merge cu becurile aprinse??? La o medie de 50km/h, aia 40k ii faci in 800 de ore. Chiar daca mergi tot timpul cu becurile aprinse, tot mi se pare ca 800 de ore de functionare sunt prea putine. Daca mergi in medie 4 ore pe zi, tot cu 50km/h, in 200 de zile ai facut aia 40k. Pai ce fac. Schimb becurile de 2 ori pe an? Eu am in casa puse aplice cu consum redus, tot philips, si pe ambalaj scrie ca durara de viata a becurilor este de 10.000 ore. Acuma, nu or fi la fel facute, dar tot mi se pare putin sa fie "garantate" doar 800 de ore. 99,99% eticheta e pusa de importator sa vinda cit mai multe seturi ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

In catalogul de la Selum spuneau ca durata de viata la becurile auto este de 100 ore, iar daca se circula prin drumuri cu gropi, durata de viata se injumatateste. Bineinteles, este vorba de un catalog din anii '90 si intre timp performantele au crescut: durata de viata a becurilr e mult mai mare, iar Selum produce ... Philips!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Eu folosesc bixenoane by china. Le-am avut montate 2 ani pe un vw lupo si le-am transferat de un an pe Galloper. merg perfect dupa 3 ani. isi merita banii

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

Preturile ar fi cam astea, si se aduc din SUA, dar nu pot garanta in cat timp ajung, depinzand de multe necunoscute, ultima fiind vamesul roman.

IPF H4 Performance Bulbs

55/60W Price: $27.00 (cele din foto e mai sus)

80/110W Price: $44.00

100/170W (only race version) Price: $50.00

IPF Fatboy II Super Clear and Max White H4 Bulb Pair Pack

Fatboy II Super Clear (Clear) Price: $89.00

Fatboy II Max White (Blue) Price: $109.00

IPF Wiring Harness Price: $100.00, pt becuri mai mari de 55/60.

Toate sunt "made in China" !

Nu includ costurile de transport, care iar depind de cantitate.

Va tin la curent dupa ce le montez, cel mai curand in weekend.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Ca sa nu-mi gripez neuronul cautand prin noianul de informatii in materie (nu este cazul sa deschid un topic aparte), rog posesorii de Patrol Y61, sa ne spuna ce becuri jmekere folosesc in farurile stock ale masinii (la Y61 vad tare prost) si daca au necesitat unele modificari !?

Multumax !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare ca tot vorbim de becuri ca sa nu mai deschid alt post imi poate spune si mie cineva ce becuri am pe Mithubishi Pajero model 1991.Am incercat sa le scot pe alea de la faruri as putea dar la pozitii slabe sanse ori imi trebuie maini de pianist,degete mai lungi sau alta medoda de desfacere :ha: cu tot cu far ca la autobuze.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare