grandvitara Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Ce becuri folositi la farurile masinii? @ bassai Hai sa-ti raspund eu . Daca citeai mai bine ,parca tot la sectiunea Electrica , a mai fost o discutie despre instalatiile xenon montate pe masini care nu au farurile cu dispersoare dedicate instalatiilor xenon. Pe scurt , la cele mai multe masini care au instalatii xenon montate pe faruri normale ( gandite pentru bec incandescent) lumina deranjeaza ceilalti participanti la trafic. Si mai pe scurt , daca ne intalnim noaptea , si mi se pare mie ca iti bat farurile aiurea, ai 99% sanse sa faci cunostinta cu cele 3 perechi de proiectoare ( 2 sus si una pe bara) ale mele + faza mea mare . Si ca sa fiu on topic , eu am gasit Osram Nightbreaker H4 in Iasi cu 50 ron perechea si e una din investitiile inspirate pe care le-am facut . Pe proiectoare am pus tot osram H3 si pot spune ca se cam face zi in fata mea cand le aprind . Asa se vad ziua ....intre timp a mai crescut o pereche de proiectoare pe bara.... Bine spus yety !:gSper sa nu ne intilnim vreodata pe drum si sa ne orbim reciproc:ha::ha::ha:.Personal am pe faruri Philips Vision Plus 55w iar in proiectoare halogene de 100w(ilegale desigur) si sunt destul de multumit,sincer nedorindu-mi noua moda cea a xenoanelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Ce becuri folositi la farurile masinii? Am pus pe faza lunga Osram Nightbreaker 55w si sunt foarte multumit. Lumina mai multa si mai alba si bineinteles focalizata acolo unde trebuie. Eu le-am luat cu 70-80 RON setul (am prins o oferta) si acum cred ca ar fi in jur de 100 RON. Cat despre xenoane...am vazut al un amic puse pe faza scurta. Cand aprindea faza lunga (halogen normal) nu se observa nici pic de lumina in plus. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate