alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 in sfarsit miam luat patrolul mult dorit...dupa multe vizite pe mobile.de si telefoane am ajuns acolo de lam vazut si mia placut......iam dat arvuna si in 2 sapt am sa ma duc sal iau....va las cateva poze pentru inceput:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt :1 sa-l stapanesti si ,,strunesti,, sanatos!!!!!!!!! :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt felicitari pentru noua achizitie :1 cand ne dam o tura sa vedem ce poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt :hi :bravo :1 Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Sa-l sepanesti cu placere ....sa-ti aduca satisfactii :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt @adi fulga.....cand vin cu el din germania ne dam bine inteles.... @cobrra multumesc mult....asa am sa fac mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Felicitari,sa ai mult mult noroc la ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt multumesc multumesc la toata lumea....acum sa vedem daca stie ce stia si mercedesu g:D:D:D voi ce parere aveti??? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Asta ne spui tu dupa ce te dai cu el :grin: Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt sa-l noroiesti cu placere :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt va dati seama ca am sa va spun.....dar am sai fac proba inainte sa pun profil simex....:D:D:D ca pe g klass nu am avut asa cv si mergea......:D:D:D:D pt inceput am sai pun 31 ca alceva nu am gasit reesapate.....la anu cand o sa vine iepurasu cu suspensie am sa pun 35 cred...paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt E belea masina! Sa ai grija de ea, ca sa primesti si retur ceva! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt sa-ti aduca impliniri de gume...pune 33-iuri si gata ca tot trebuie sa-i iei...parerea mea zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti? Felicitari pt achizitie. Evita Pneus-urile caci sunt dezastru. De doua ori mi-a explodat un cauciuc in conditiile in care toate pneurile erau absolut nou noute, rularea facandu-se la o viteza mica( circa 80-90 kmh), a treia oara mi-a explodat un pneu( dreapta fata) la 145kmh pe autostrada soarelui( asta recunosc ca a cam fost din vina mea :grin: ) dar ideea este ca au urmat fix acelasi model, respectiv s-a desprins toata suprafata de rulare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti? Felicitari pt achizitie. Evita Pneus-urile caci sunt dezastru. De doua ori mi-a explodat un cauciuc in conditiile in care toate pneurile erau absolut nou noute, rularea facandu-se la o viteza mica( circa 80-90 kmh), a treia oara mi-a explodat un pneu( dreapta fata) la 145kmh pe autostrada soarelui( asta recunosc ca a cam fost din vina mea :grin: ) dar ideea este ca au urmat fix acelasi model, respectiv s-a desprins toata suprafata de rulare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt off.....ideea e ca eu le iau foarte ieftine.....si am sa merg cu presiune mica paana in 2 si la vara cand am sa am bani am sa iua silverstone.....acum chiar nu am ce face si masina nu o pot lasa asa....sau cam dus bani....trebuie sa intelegeti.... @miron sorin....de unde sa iau 33 reesapate mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt :1 ..acu ai intrat si tu in lumea buna.......dar culoarea de PIMP :grin: :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt sal stapanesti sanatos :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Felicitari ptr achizitie ...Ai grija de ea - va avea grija de tine! :1 ..acu ai intrat si tu in lumea buna.......dar culoarea de PIMP :grin: :ha: :h5 Gogane se vede treaba ca devii invidios fratele meu ...Printre atatea Patroale cum iti mai afirmi "suprematia"? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Felicitari ptr achizitie ...Ai grija de ea - va avea grija de tine! :1 ..acu ai intrat si tu in lumea buna.......dar culoarea de PIMP :grin: :ha: :h5 Gogane se vede treaba ca devii invidios fratele meu ...Printre atatea Patroale cum iti mai afirmi "suprematia"? :ha: 100% ai dreptate Yonutz!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt crezi tu....pana va ajunge cum vreau eu vor mai trebui multe....dar incet incet le facem pe toate asai????:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Bravo Ninja,suna-ma cand al aduci sa-l vad....daca stie sa mearga dupa :jp1 .... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt da sefu te sun.....sti bene ca eu team sunat sa iesim mereu....acum vei avea cu cine cu cine sa iesi si tu si eu:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt Toate bune, cum stai cu taxa auto? daca vii cu ea din Germania te costa cel putin 3000 de euro taxa de poluare. In principiu cica se scoate de la anu dar la noi totul este posibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt bulgaria desigur mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate