Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt

alexbikerul

Postări Recomandate

Re: alex.....nou posesor de patrol gr y60 scurt

va dati seama ca am sa va spun.....dar am sai fac proba inainte sa pun profil simex....:D:D:D ca pe g klass nu am avut asa cv si mergea......:D:D:D:D pt inceput am sai pun 31 ca alceva nu am gasit reesapate.....la anu cand o sa vine iepurasu cu suspensie am sa pun 35 cred...paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti?

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator wolff

paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti?

Felicitari pt achizitie. Evita Pneus-urile caci sunt dezastru. De doua ori mi-a explodat un cauciuc in conditiile in care toate pneurile erau absolut nou noute, rularea facandu-se la o viteza mica( circa 80-90 kmh), a treia oara mi-a explodat un pneu( dreapta fata) la 145kmh pe autostrada soarelui( asta recunosc ca a cam fost din vina mea :grin: ) dar ideea este ca au urmat fix acelasi model, respectiv s-a desprins toata suprafata de rulare.

Link spre comentariu

Vizitator wolff

paana atunci o sa merg cu bp pneus 31 voi ce ziceti?

Felicitari pt achizitie. Evita Pneus-urile caci sunt dezastru. De doua ori mi-a explodat un cauciuc in conditiile in care toate pneurile erau absolut nou noute, rularea facandu-se la o viteza mica( circa 80-90 kmh), a treia oara mi-a explodat un pneu( dreapta fata) la 145kmh pe autostrada soarelui( asta recunosc ca a cam fost din vina mea :grin: ) dar ideea este ca au urmat fix acelasi model, respectiv s-a desprins toata suprafata de rulare.

Link spre comentariu

off.....ideea e ca eu le iau foarte ieftine.....si am sa merg cu presiune mica paana in 2 si la vara cand am sa am bani am sa iua silverstone.....acum chiar nu am ce face si masina nu o pot lasa asa....sau cam dus bani....trebuie sa intelegeti....

@miron sorin....de unde sa iau 33 reesapate

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Felicitari ptr achizitie ...Ai grija de ea - va avea grija de tine!

:1 ..acu ai intrat si tu in lumea buna.......dar culoarea de PIMP :grin: :ha: :h5

Gogane se vede treaba ca devii invidios fratele meu ...Printre atatea Patroale cum iti mai afirmi "suprematia"? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Felicitari ptr achizitie ...Ai grija de ea - va avea grija de tine!

:1 ..acu ai intrat si tu in lumea buna.......dar culoarea de PIMP :grin: :ha: :h5

Gogane se vede treaba ca devii invidios fratele meu ...Printre atatea Patroale cum iti mai afirmi "suprematia"? :ha:

100% ai dreptate Yonutz!!! :h5

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Bravo Ninja,suna-ma cand al aduci sa-l vad....daca stie sa mearga dupa :jp1 ....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare