didone Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 sa-l stapanesti sanatos ,sa te duca pe unde nici nu gandesti :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Ce lauzi, nene? Ca nu vaz nimic! :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan hehe...se mareste gasca de patrolisti... baaai mitsubishi nu ia nimeni :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Nici Toyota, au auzit ca-s scumpi rulmentii. :ha: Sa-l stapanesti sanatos, Amarule! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Patrolul la putere :h5 :ha: :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan merci sensei poze dupa o mica cosmetizare oricum ne vedem la peris :x :h5 :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan dapz....patrol....ca toyo e scumpa g klass e greu si mitsu e naspa ca are brate pe fata si na.....nu prea faci multe...o spun ca am avut asa ca.....miam luat patrol...... si masinile care leam avut au fost pajero 2 mercedes g si akm y60 scurt:D:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Sunt posesor de y60 si te felicit pentru alegerea facuta! Apropo de ce se vorbea mai inainte nu consider ca e chiar asa! Da intr-adevar Patrolul e rege fiind usor si ieftin de intretinut si achizitionat si rezista lafel de bine sau chiar mai bine decat Toyo sau G! In schimb G-ul e gresu dar masina aia poate foarte multe si putin preparat fara multi bani ajunge masina de extreme! Mitshu intr-adevar are un dezavantaj fiind pe brate dar masina aia nu e prostie fiind un raport greutate putere extrem de bun! Sa nu uitam de motoarele 3.0 sau 3.5 benzina care sunt grozave mici si usoare! Toyo e rezistenta dar nu e nimic impresionant la ea, e doar mai scumpa si mai rara decat un Patrol si nu face cu nimic mai mult decat acesta! Respectele mele! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan eu nu am barfit nimik despre nici o masina masina care o ai este cea mai buna cam asta e ideea cert este ca nu mai vreau o masina cu brate pe fata am avut isuzu a fost bun ca de acolo a plecat microbu deci pana la urma fiecare masina e buna in felu ei :h5 :ypu :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Deci, usor usor ...Liga patrolistilor ... creste mare! :h5 Cum s-ar zice "Patrol rulz!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Deci, usor usor ...Liga patrolistilor ... creste mare! :h5 Cum s-ar zice "Patrol rulz!" :ha: sa il folosesti fara probleme ia sa se refaca chestionarul "ce masini de teren conduceti".... :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Sa te bucuri de ea cat mai mult si sa te duca exact acolo unde vrei tu ! Daca o sa vrei sa o ``uzi`` sa sti ca nu ma ascund :grin: ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan S-o stapanesti sanatos si sa te tina! Mai ales la planetare :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Felicitari pt alegerea facuta.?i eu am avut mitsu si mi-am luat y60.Dar la tine este ceva si mai si pt ca ai renuntat la G. :bravo :bravo Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan @rd_adi nus ce sa zic referitor la ce ai zis u la mercedes g.....suspensia e foarte scumpa....motoarele nu sunt cine stie ce...aici ma ref la cele diesel.....ca benzina e crima si pedeapsa la consum......da intraderar e ok e rezistenta dar am sa va spun dupa ce am sa iau patrolu.... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Felicitari pt alegerea facuta.?i eu am avut mitsu si mi-am luat y60.Dar la tine este ceva si mai si pt ca ai renuntat la G. :bravo :bravo aici te referi la mine?????:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Cred ca da. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Bikere, ce g ai avut tu? Ca sunt curios. Scuze de off, traiasca patrolu lu' Amaru! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan am inteles.....daca vrei si nu o zic cu rautate poti sa pui de acum cv de gen @alexbikerul....si asa vom sti la cine te referi chiar daca in text era vb de g klass....u ce zici am facut alegere buna....eu zic ca da....g avea 2100 de kg......:O:O:O:O enorm.....plus ca avea automata si nu imi placea......eu sunt pt manuala :D:D:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Din neatentie am crezut ca topicul se refera la tine. Mie cel putin G mi se parea regina suprema in sensul este scumpa si avea 3 blocante standard. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan Sa-l stapanesti sanatos :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan sal stapanesti sanatos :h5 :x :x :x MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan eeeeeee tia venit randul amarule la felicitari..sal noroiesti din placere si sa te poarte peste tot ...ca buna pastrama aia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan da mi-a venit randu va multumesc pentru felicitari vio lasa vrajeala ca de luni avem treaba as dori sa te felicit eu pe tine dupa cosmetizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan da mi-a venit randu va multumesc pentru felicitari vio lasa vrajeala ca de luni avem treaba as dori sa te felicit eu pe tine dupa cosmetizare ps. didone si amaru cand dati grataru ? :x :x :x :h5 ati vazut ca se rup tampoanele :grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate