Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan

didone

Postări Recomandate

Re: Amaru ..nou posesor de patrol,ca tot se poarta nissan

dapz....patrol....ca toyo e scumpa g klass e greu si mitsu e naspa ca are brate pe fata si na.....nu prea faci multe...o spun ca am avut asa ca.....miam luat patrol......

si masinile care leam avut au fost pajero 2 mercedes g si akm y60 scurt:D:D:D:D:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt posesor de y60 si te felicit pentru alegerea facuta!

Apropo de ce se vorbea mai inainte nu consider ca e chiar asa! Da intr-adevar Patrolul e rege fiind usor si ieftin de intretinut si achizitionat si rezista lafel de bine sau chiar mai bine decat Toyo sau G! In schimb G-ul e gresu dar masina aia poate foarte multe si putin preparat fara multi bani ajunge masina de extreme! Mitshu intr-adevar are un dezavantaj fiind pe brate dar masina aia nu e prostie fiind un raport greutate putere extrem de bun! Sa nu uitam de motoarele 3.0 sau 3.5 benzina care sunt grozave mici si usoare! Toyo e rezistenta dar nu e nimic impresionant la ea, e doar mai scumpa si mai rara decat un Patrol si nu face cu nimic mai mult decat acesta!

Respectele mele!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

eu nu am barfit nimik despre nici o masina

masina care o ai este cea mai buna cam asta e ideea cert este ca nu mai vreau o masina cu brate pe fata am avut isuzu a fost bun ca de acolo a plecat microbu deci pana la urma fiecare masina e buna in felu ei :h5 :ypu :ypu :ypu

Link spre comentariu

Deci, usor usor ...Liga patrolistilor ... creste mare! :h5 Cum s-ar zice "Patrol rulz!" :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Deci, usor usor ...Liga patrolistilor ... creste mare! :h5 Cum s-ar zice "Patrol rulz!" :ha:

sa il folosesti fara probleme

ia sa se refaca chestionarul "ce masini de teren conduceti".... :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

@rd_adi nus ce sa zic referitor la ce ai zis u la mercedes g.....suspensia e foarte scumpa....motoarele nu sunt cine stie ce...aici ma ref la cele diesel.....ca benzina e crima si pedeapsa la consum......da intraderar e ok e rezistenta dar am sa va spun dupa ce am sa iau patrolu....

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Felicitari pt alegerea facuta.?i eu am avut mitsu si mi-am luat y60.Dar la tine este ceva si mai si pt ca ai renuntat la G. :bravo :bravo

aici te referi la mine?????:D:D:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

am inteles.....daca vrei si nu o zic cu rautate poti sa pui de acum cv de gen @alexbikerul....si asa vom sti la cine te referi chiar daca in text era vb de g klass....u ce zici am facut alegere buna....eu zic ca da....g avea 2100 de kg......:O:O:O:O enorm.....plus ca avea automata si nu imi placea......eu sunt pt manuala :D:D:D:D:D:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

da mi-a venit randu va multumesc pentru felicitari

vio lasa vrajeala ca de luni avem treaba as dori sa te felicit eu pe tine dupa cosmetizare

ps. didone si amaru cand dati grataru ? :x :x :x :h5 ati vazut ca se rup tampoanele :grin:

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare