Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Info marime janta vs. anvelopa !

vas gal zsolt

Postări Recomandate

Salutare !Am citit prin topicuri pareri diverse despre ce cauciuc merge ca marime pe ce janta si am vazut pareri diverse,deci as-i dori o informatie concreta.Am un Lj 73 cu kit Ome +5 cu jenti 7j R15 cu offset -20 si doresc sa-mi spuneti care este dimensiunea maxima la anvelopa pe care pot sa-l montez fara sa afectez masina,directia,planetare etc. Multumesc !!!!!
Toyota LJ 73
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Info marime janta vs. anvelopa !

dimensiunea cea mai apropiata de cea data de producator!

ei mai au o toleranta pusa la acea dimensiune dar nu foerte mult

excelent raspuns

asa zic si eu

pune cauciucuri originale si nu o sa soliciti nimic

daca se poate cu un profil de strada

chiar cu dimensiunea originala , cu profile MT agresive, soliciti toate piesele enumerate de tine mai sus

adevarul ca astea sunt cele mai potrivite raspunsuri la intrebarea ta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Info marime janta vs. anvelopa !

Normal ca solutia ideala este cea data de producator dar, in realitatea, transmisia fiind foarte solida, poti sa folosesti linistit pana la 33x10,5x15 fara prea multe probleme.

Stiu cine foloseste 33x12,5x15 pe jante de 10" latime de multa vreme pe asa ceva, fara nici o alta modificare, si nu a avut probleme deosebite.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare